De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuw bij Parfumerie Rona - Nobile 26 van Nobile 1942

14-08-2021

HARLINGEN - Nobile 26 van Nobile 1942 is een nieuwe amber houtachtige geur voor dames en heren!

Nobile 1942 laat zich voor hun parfums inspireren door belangrijke plaatsen of belangrijke gebeurtenissen in Italië.

 

Nobile 26 is een parfum gecreëerd en gewijd aan onze familie, aan de dingen die onze sterkste fundamenten zijn, zelfs in moeilijke tijden. De inspiratie kwam van een eerbetoon aan onze wortels, aan die deugden die inherent zijn aan onze persoon en onze manier van werken, het creëren van het olfactorische portret van die "sovrano illuminato"(=verlichte koning) waarvan werd gezegd dat hij 26 deugden had: Carlo di Barbone (Karel III van Bourbon). De regeerperiode van Karel III van Bourbon werd in alle opzichten "het mooiste uur" genoemd voor Napels en voor het hele Napolitaanse volk: hij maakte Napels groot. 

 

Nobile 26 van Nobile 1942

Nobile 1942 Nobile 26 zingt meteen een onmiskenbare Italiaanse melodie met de zilverachtige stem van Hesperides. "Che bella cosa, na jurnata 'e sole" (wat mooi is een zonnige dag!) Topklas Italiaanse bergamotduetten met de lip-smakende sappigheid van mandarijn vergezeld van de mandoline pizzicato van glanzende roze peperkorrels. Deze aangename knipoog naar de eau de cologne uit de 18e eeuw is echter nog maar het begin van een lange olfactorische reis.

 

Het hart van Nobile 1942 Nobile 26 bloeit als een bron aan de kust van Amalfi, met bedwelmende oranjebloesem die de lucht vult met betoverende zoetheid die ook doet denken aan een heerlijk plakje pastiera. Don Carlos was pas 18 toen hij de troon besteeg en deze opbeurende bloemigheid geeft zo goed de jeugd en gevoeligheid van de Soeverein weer, zijn liefde voor cultuur en kunst. Slechts een snufje nootmuskaat voegt textuur toe, en de warmte die Carlos ook toonde voor zijn vrouw Maria Amalia uit Saksen. Hoewel het huwelijk werd gearrangeerd toen ze tieners waren, werden ze verliefd op elkaar en sliepen ze in hetzelfde bed, in tegenstelling tot de gebruiken van die tijd.

 

De volgende fase van Nobile 1942 Nobile 26 is warm, weelderig en geruststellend, getextureerd met tinten van elegant gerookt hout en leertonen die de liefde van Don Carlos voor de jacht vertegenwoordigen. Als de chypreske aanraking van immortelle en patchouli verschijnt, is het gemakkelijk voor te stellen dat de koning door het jachtgebied rijdt en zijn honden loslaat door de struiken.

 

De laatste omhelzing op de huid is de langdurige aanwezigheid van een opgewaardeerd gourmandakkoord geregeerd door koffie. Niet alleen omdat je in Napels de beste Italiaanse koffie kunt drinken, maar ook omdat koning Charles er dol op was en heeft bijgedragen aan de koffiecultus in Napels die nog steeds bestaat. Dit ruikt naar thuis voor Italiaanse mensen, naar jeugdherinneringen en brengt ons naar onze wortels, vooral hier waar het slim wordt versterkt door een goede hoeveelheid tonkaboon die het de nootachtige romigheid van een goede espresso geeft in plaats van de plakkerigheid van een karamel macchiato vaak gevonden in geuren. De geroosterde ruwheid van gemalen bonen wordt verzacht door een vleugje natuurlijke vanille die diepte toevoegt. Een woord. Verslavend.

 

Notities voor Nobile 1942 Nobile 26 bevatten Bergamot, Mandarijn, Roze Peper, Zoethout, Nootmuskaat, Oranjebloesem, Koffie, Immortelle, Verbrande Houtsoorten, Tonkaboon, Patchouli en Vanille.

 

Exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie & Salon Rona!

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Harlingen - dé bruisende zeehavenstad aan het wad!

14-08-2021

HARLINGEN - Zin in een bruisend weekend aan zee?

Walinga wint ook derde matchpartij

14-08-2021

HARLINGEN - De winst in de match om de wereldtitel Fries dammen dreigt langzamerhand de kant van Marten Walinga op te gaan: ook de derde partij tegen Folkert Groenveld wist hij overtuigend te winnen.

Kindertheater de KIOSK weer open!

14-08-2021

HARLINGEN - Na sluiting van de KIOSK, vanwege de enorme stijging van het aantal delta besmettingen, hebben wij nu besloten dat wij met de huidige maatregelen veilig open kunnen.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen De Omdraai De Omdraai Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Omdraai De Omdraai The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires