Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nederland vakantieland

02-09-2022

HARLINGEN - Ieder jaar komen er miljoenen mensen naar ons prachtige land om te genieten van het unieke vlakke landschap en de Nederlandse cultuur.

Zo komen er vanuit China alleen al bijna een half miljoen mensen per jaar naar Giethoorn. Waarom kiezen zij voor Nederland, maar zoeken we zelf onze droombestemming aan de andere kant van de wereld? Wij laten je zien dat Nederland met recht een vakantieland genoemd mag worden.


Populairste bestemmingen

Bij buitenlandse toeristen staat Amsterdam natuurlijk met stip op nummer één. De grachten, musea, coffeeshops en het Red Light District. Daarnaast zijn er ontzettend veel activiteiten en evenementen die georganiseerd worden in de stad die voor veel reuring in de stad zorgen. De andere grote steden van Nederland zoals Rotterdam, Utrecht en Den Haag worden daarom ook erg druk bezocht.

Nederlandse toeristen bezoeken tijdens hun vakantie in Nederland graag een attractiepark, zoals de Efteling. Daarnaast wil men graag eens iets typisch Nederlands zien en gaan dan naar een vissersdorp en laten zich fotograferen in traditionele klederdracht. Gelukkig weten Nederlanders ons prachtige land ook steeds meer op waarde te schatten als vakantieland. Helemaal nadat ze de afgelopen jaren gedwongen in eigen land op vakantie moesten. En terecht! Er is zo veel te zien.


Roemrijke historie

Hou je van kunst en cultuur. Dan ben je hier aan het juiste adres. Ga op reis en reis terug naar de 17e eeuw. Het tijdperk van welvaart en de tijd dat Nederland het middelpunt van de wereld was. Prachtige schilderijen van de Hollandse meester-schilders geven een beeld van deze periode. Het is niet voor niets dat deze schilderijen geroemd zijn over de hele wereld. Ben je fan van tastbare objecten. Ook dan is er veel te zien en te beleven. Schepen uit de tijd van de VOC, kanonnen uit de tijd dat we nog oorlog voerden met de Engelse vloot. Er is zo ontzettend veel te zien. En dat allemaal zo dichtbij.


Typisch Nederlandse landschappen

De lage landen, zoals Nederland genoemd wordt lijkt voor onszelf misschien wat saai. Toch is de natuur zo bijzonder en divers. Waterrijke veengronden, met enorm veel vogels die tijdens hun oversteek Nederland als vakantieland gebruiken. Tegenwoordig worden er zelfs jaarlijks weer Flamingo’s gesignaleerd. Beschermde natuurgebieden, uniek op de wereld, waar flora en fauna hun gang kunnen gaan. En wij mogen er van profiteren. Waar je ook komt in Nederland. Je weet zeker dat er natuurgebieden in de buurt zijn met mooie wandel- en fietsroutes.

Nederland heeft daarnaast een erg lange, brede kustlijn. Van een vakantie in Zeeland tot aan de uniek Waddeneilanden. Brede schone stranden met veilig water. Tijdens de zomermaanden neem je een frisse duik. In de herfst kun je hier weer terecht om even je gedachten te verzetten en lekker uit te waaien.

Kortom: waar je ook naar op zoek bent tijdens jouw vakantie. Een dure vliegreis is niet nodig. In ons eigen land kom je zo veel moois tegen. Bijkomend voordeel: Je bent overal binnen een paar uurtjes. Ideaal als je met kinderen op vakantie gaat.

 

Bedrijfsleven

Meer nieuws

Jeugdoverzicht fc Harlingen

02-09-2022

HARLINGEN - De wedstrijdbriefjes kunnen weer tevoorschijn gehaald worden, de jeugdteams bij fc Harlingen gaan komend weekend van start!

AMVplus voor de jeugd start binnenkort weer bij Hosanna

02-09-2022

HARLINGEN - Kinderen uit de groepen drie tot en met vijf van het basisonderwijs kunnen zich weer aanmelden bij Hosanna voor de eenjarige cursus dansen, muziek of allebei.

Harlingen… mien stadsje en mien tuuntsje……

02-09-2022

HARLINGEN - Hernieuwde kennismaking met de Stadstuin Harlingen en haar vrijwilligers.

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events TeamFRL TeamFRL Wellheat Shop Wellheat Shop Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CDA Harlingen CDA Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock
Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CDA Harlingen CDA Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wellheat Shop Wellheat Shop