Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Morgen start landencompetitie Waddenrobkes

22-09-2017

HARLINGEN – Zaterdag gaat ook de competitie voor de Waddenrobkes weer van start op het Oostersportpark.

Morgen start landencompetitie Waddenrobkes Anne v.d. Tuin, één van de nieuwe bondscoaches, legt uit aan de Waddenrobkes. De Neymar’s en de Messi’s luisteren aandachtig. Zaterdag begint het echte werk. Dan start de landencompetitie voor alle Waddenrobkes. Foto: Frans Bode.

In de prachtige Froonacker Arena, die deze zomer is omgebouwd,  begint om 09.00 uur de landencompetitie voor de allerjongste leden van Zeerobben.

 

Uiteraard wordt er weer gestart met de vlaggenparade waarbij de teams zich voorstellen aan het publiek. Daarna zullen op de verschillende veldjes de wedstrijdjes van start gaan. Zeerobben heeft een vooruitziende blik gehad als je kijkt naar de nieuwe maatregelen van de KNVB m.b.t. het jeugdvoetbal. Reeds 6 jaar geleden is Zeerobben begonnen met een onderlinge competitie voor de allerjongsten.  Niet meer op een groot veld maar in kleine teams (4 x 4) op een klein veldje met elkaar voetbal spelen. En deze formule is nog steeds succesvol. Sterker nog, het aantal Waddenrobkes is nog steeds groeiende. Vele kinderen trainen al  mee. Sommigen voetballen op de zaterdagochtend ook al mee, anderen maken eerst zwemles af. Het kan allemaal.

 

Ook bij de start van het nieuwe seizoen is jeugdbestuurslid Wietse de Wit positief gestemd. Het aantal teams dat morgen aan de start verschijnt is nog niet zeker. In ieder geval 8 teams maar de opkomst op de trainingen is super dus het kunnen er ook zo maar 10 zijn laat hij weten.  Landen die dit jaar weer mee gaan doen zijn o.a.: Engeland, Duitsland, België, Zweden, Brazilië, Nederland en Italië. Kortom, de top van de internationale voetbalwereld is weer aanwezig en willen er graag bij zijn. Zo ook de bondscoaches. Zij begeleiden de kinderen op het veld. Zij zorgen ervoor dat de kinderen plezier hebben in het voetbal en zich op hun gemak voelen. Dit jaar zijn o.a. Roel van Lier, Lammert v.d. Wal, Rogier Mars, Angela Amels, Anne v.d. Tuin, Marco Schotanus, Susanna v.d. Boom en Samantha de Graaf aanwezig om de kinderen te helpen. En omdat het plezier voorop staat zijn uitslagen en standen niet meer van belang en worden niet meer bijgehouden. Aan het eind van de najaarscompetitie worden er dus alleen maar winnaars gehuldigd. En de kinderen wacht zaterdagochtend nog een leuke verrassing. Daarover later meer.

Zeerobben is er helemaal klaar voor en heeft er zin in. De vereniging hoopt op veel publiek in de Froonacker Arena bij misschien wel de mooiste jeugdcompetitie van het noorden.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 38 - 2017

22-09-2017

HARLINGEN - Hieronder de bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van week 38.

Annemarie Rietman winnares sterk bezet Dirk Kooistra toernooi

22-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag streden 22 deelnemers om de Dirk Kooistra bokaal.

DNA van de POP-muziek: Herfst!

22-09-2017

HARLINGEN - Op zondag 24 september zendt Radio Stad Harlingen het programma DNA van de POP-muziek uit.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"