Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Mooie zondag voor HMHC Dames met 3 punten

25-05-2022

HARLINGEN - Zondag 22 mei mochten de meiden van HMHC Dames in het zonnige Harlingen een wedstrijd tegen Coevorden spelen.

Harlingen begon goed aan de wedstrijd in het eerste kwart, er werd goed druk gezet en er waren veel mooie kansen. Hoewel het voor het goal van Coevorden een chaos was, wist Jente Bijlsma de bal in het goal te werken.

 

In het tweede kwart kreeg Harlingen veel strafcorners mee, waarin Jill Burkels met een mooi schot de 2-0 wist te maken. De Harlinger meiden werden goed neergezet door de achterhoede. Hierdoor ontstond goede druk waardoor Harlingen veel in de cirkel van Coevorden was te vinden. De 3-0 viel dan ook snel, door een harde klap van Jente Bijlsma ging de bal in het net.

 

Na een paar mooie acties via de achterlijn, kreeg Harlingen nog een aantal strafcorners mee. De harde klap van Joyce Heida, zorgde ervoor dat Nynke Bijlsma een mooie tip-in maakte. Helaas belandde de bal op de voet van Coevorden, waardoor Harlingen wel een strafbal kreeg. Deze werd dan ook de 4-0 door Nynke Bijlsma.

 

In de rust kregen de meiden een enthousiaste toespraak van coach Jurrit de Vries, die de Harlinger meiden aanstuurde om nog een paar goals te maken. En dat deden ze! Weer een strafcorner voor Harlingen die voor een goal zorgde en weer een goal van de zusjes Bijlsma. Een harde flats van Nynke op Jente, die de bal het goal in tipte, 5-0.

 

 

Hoewel het derde kwart een beetje rommelig was, wist Inge Adema na een actie een mooi goal op de backhand te maken, 6-0. In het vierde kwart werkte de hitte niet mee, er waren vermoeide dames aan beide kanten. Na nog vele doel pogingen, was het Hannah Touwslager die vlak voor het eindsignaal nog een goal wist te scoren.

 

Niet alleen de spitsen en middenvelders lieten goed spel zien, maar ook de verdediging. Zij wisten de bal namelijk uit eigen cirkel te houden en creëerden vele mooie aanvallen. Zo kon het middenveld makkelijk aangespeeld worden met een goede harde flats. Wanneer Coevorden probeerde in de cirkel te komen, stond onze keepster Sterre Brouwer al klaar om de bal weg te schoppen zodat er geen goal meer gemaakt kon worden. Sterre had deze zondagmiddag iets minder te doen, maar hielp uiteraard door goed te coachen vanuit haar goal. Dit hielp met deze overwinning tijdens dit warme weer. Werd er een lange bal langs de zijlijn gespeeld, dan onderschepte Tineke Pars en Merle Jorritsma de bal wel. Denise Tilstra had ook een paar kansen om te scoren. Tijdens de strafcorner probeerde ze de bal te slepen, maar helaas hield de keeper ze tegen. Onze mede coach Daniël Schaaf coachte ons achter het hek op een bankje. Hij vierde de overwinning tijdens de wedstrijd al.

 

Aanstaande zondag spelen de dames uit tegen Hardenberg, nemen ze dan weer drie punten mee naar Harlingen?

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Sportakkoord Harlingen start wervingscampagne vrijwilligers

25-05-2022

HARLINGEN - Vrijwilligers: we kunnen niet zonder!

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 21 - 2022

25-05-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 23 t/m 25 mei 2022.

Reacties

Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Wellheat Shop Wellheat Shop TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wellheat Shop Wellheat Shop Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie