Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Mooi zege V.V.H. Dames 1 op S.V.W. Dames 2

30-03-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag mochten we weer een wedstrijd in onze eigen vertrouwde Waddenhal spelen.

Deze keer tegen de dames van S.V.W. die we dit seizoen nog niet zijn tegengekomen. Na twee wedstrijden achter elkaar te hebben verloren de taak aan de Harlinger dames om weer wat punten te pakken. Net als de dames van Harlingen is Workum een jong team waar we hopen een leuke pot tegen neer te zetten.

 

Coach Anton begon de eerste set met Mirthe en Regina op de buiten, Manon en Marrit op de mid, Senna op de diagonaal, Yvette op de spelverdeling en Kyra op de libero positie. We begonnen deze set erg rommelig. Er werden veel opslagfouten gemaakt wat gelijk ook het verschil maakte in de stand. We liepen achter de eigen fouten aan er moest een gat van 7 punten goed gemaakt worden. Er werd aan onze kant hard geknokt voor elk punt en na een mooie opslagserie van Yvette werd de set alsnog met 26-24 gewonnen.

 

De tweede set begonnen we met dezelfde zes speelsters. De stijgende lijn die we in de vorige set lieten zien moesten we hierdoor zien te zetten. Het niveau deze set lag iets hoger maar nog steeds miste de overtuiging in het spel. De opslag ten aanzien van de vorige set was erg verbeterd. Hierdoor bleef de voorsprong aan de kant van Harlingen. De dames van S.V.W. die slim speelden door erg de lijnen op te zoeken met het aanvallen zorgden voor genoeg moeite aan onze kant. De set werd uiteindelijk gewonnen met 25-17.

 

Ook de derde set werden dezelfde zes speelsters opgesteld. Een set die een imago bij zich kan dragen. Want of de derde set gaat boven verwachting goed of het is in kakken geblazen. Bij ons gebeurde helaas het laatste. Na wat onnodige fouten en een rommelig spel kwam S.V.W. op een voorsprong. Hierop werd gereageerd door Anton met een dubbele wissel. Anniek kwam binnen de lijnen voor Senna en Iris voor Mirthe. Er kwam nieuwe energie binnen de lijnen en het eigen spel werd meer opgepakt. De tweede helft van de set waren het de dames van VVH die het spel bepaalden. De set werd gewonnen met 25-22.

 

De vierde set werd gespeeld met de speelsters waar de derde set mee zijn geëindigd. Lang verhaal kort de Harlinger dames beukten de tegenstanders om ver. S.V.W. kon niet in hun spel komen. Er werd punt na punt gescoord aan onze kant. De set werd gewonnen met 25-7.

 

Een belangrijke 4-0 winst die ervoor zorgt dat we in het algemeen klassement op een mooie vierde plaats staan.

 

 

Ook heeft er afgelopen dinsdag een inhaalwedstrijd plaats gevonden. We mochten afreizen naar Joure. Een wedstrijd waarin met name de opslag fantastisch goed ging. Iets waar we nogal wisselend in kunnen presteren. Door de goeie opslag waren wij het die het spel bepaalden er werd nauwelijks aangevallen aan de kant van Joure waar wij gebruik van konden maken. Door de niet lastig op te vangen ballen van de tegenstander was het aan onze kant voor de spelverdeling een heerlijke wedstrijd om het spel mooi te verdelen. Er werd op alle posities heerlijk aangevallen. De wedstrijd werd vrij makkelijk gewonnen met 4-0. Na de tijd werd dit gevierd met een heerlijk stukje taart.

 

Onze volgende wedstrijd is tegen Punt ut Blauwhuis op vrijdag 1 april om 20:15 uur.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben Voetbalkamp 2022

30-03-2022

HARLINGEN - Wie is er niet groot mee geworden.

Roeien tegen Reuma

30-03-2022

HARLINGEN - Hoeveel uitdaging kan een mens aan?

HMHC Heren neemt punten mee uit Hardenberg

30-03-2022

HARLINGEN - Zondag 27 maart stond de uitwedstrijd naar Hardenberg op het programma voor de Heren 1 van HMHC.

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen CDA Harlingen CDA Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires TeamFRL TeamFRL Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Wellheat Shop Wellheat Shop De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events