Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Milion Teklay wint Tinus Booij penalty bokaal

30-06-2022

HARLINGEN - Eén van de hoogtepunten tijdens de familiedagen van Zeerobben is uiteraard de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal.

Milion Teklay wint Tinus Booij penalty bokaal Foto's: Frans Bode.

Al tijdens de trainingen vinden de voorrondes plaats en dan mogen uiteindelijk de winnaars op de familiedag aantreden voor de finale op het hoofdveld onder toeziend oog van velen. Het blijft een mooi gezicht om te zien hoe dit leeft bij zowel deelnemers als toeschouwers bij zowel kinderen als volwassenen. Helaas liet het weer ons wat in de steek. Maar fikse buien konden niet voorkomen dat de strijd los ging net na het Bode-toernooi. Romke van Veen had alles weer tot in de puntjes geregeld en had met spreekstalmeester Ayhan Yildiz alles uit de kast gehaald. Als een volleerde autoverkoper praatte hij alles aan elkaar. Van “steen, papier, schaar” tot Ronaldo’s Siuuuuuu. Het kwam allemaal voorbij.

 

Daarbij altijd in zijn kielzog Ilhan die als souffleur optrad en tevens liet zien een uitstekende administrateur te zijn. En wat de spreekstalmeester ook probeerde, scheidsrechter Reda Rouij liet zich niet van de wijs brengen en zorgde ervoor dat alles eerlijk verliep. En de kinderen? Die genoten met volle teugen en kregen steeds meer zelfvertrouwen. De ene penalty nog mooier dan de ander al moet gezegd worden dat de keepers Jacob de Vries en Connor Bosman ook lieten zien niet voor “spek en bonen” mee te doen. Ook zij ranselenden mooie ballen uit het doel.


Uiteindelijk stonden Dani Wiekstra, Sten Sopacua, Enteny Oldenbarnevelt, Sven Bambach, Milion Teklay en Bahaa Alkhateb in de finale die weer zeer spannend was. Maar uiteindelijk kan er maar 1 winnen en dat werd Milion Teklay. Hij won de Tinus Booij Penalty Bokaal en is een jaar lang de penaltykiller van Zeerobben. De beker werd uitgereikt door mevrouw Gré Booij aan een dolgelukkige en onder de indruk zijnde Milion.

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gekostumeerd familievoetbal bij Zeerobben

30-06-2022

HARLINGEN - Het gekostumeerd familievoetbal is al jaren een vast onderdeel op de familiedagen van Zeerobben.

Plusklas groep 6, 7 en 8 ervaren een lesdag op de Simon Vestdijk

30-06-2022

HARLINGEN - In het kader van uitdaging en voorbereiding op de volgende stap in de schoolcarrière kwamen de kinderen van CBO Noordwest Friesland een ochtend lessen volgen.

HMHC: nieuwe hoofdsponsoren en nieuw wedstrijdtenue

30-06-2022

HARLINGEN - Het hockeyseizoen is (bijna) weer voorbij en een goed begin van het volgende seizoen is alweer gemaakt.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen