Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Milion Teklay wint Tinus Booij penalty bokaal

30-06-2022

HARLINGEN - Eén van de hoogtepunten tijdens de familiedagen van Zeerobben is uiteraard de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal.

Milion Teklay wint Tinus Booij penalty bokaal Foto's: Frans Bode.

Al tijdens de trainingen vinden de voorrondes plaats en dan mogen uiteindelijk de winnaars op de familiedag aantreden voor de finale op het hoofdveld onder toeziend oog van velen. Het blijft een mooi gezicht om te zien hoe dit leeft bij zowel deelnemers als toeschouwers bij zowel kinderen als volwassenen. Helaas liet het weer ons wat in de steek. Maar fikse buien konden niet voorkomen dat de strijd los ging net na het Bode-toernooi. Romke van Veen had alles weer tot in de puntjes geregeld en had met spreekstalmeester Ayhan Yildiz alles uit de kast gehaald. Als een volleerde autoverkoper praatte hij alles aan elkaar. Van “steen, papier, schaar” tot Ronaldo’s Siuuuuuu. Het kwam allemaal voorbij.

 

Daarbij altijd in zijn kielzog Ilhan die als souffleur optrad en tevens liet zien een uitstekende administrateur te zijn. En wat de spreekstalmeester ook probeerde, scheidsrechter Reda Rouij liet zich niet van de wijs brengen en zorgde ervoor dat alles eerlijk verliep. En de kinderen? Die genoten met volle teugen en kregen steeds meer zelfvertrouwen. De ene penalty nog mooier dan de ander al moet gezegd worden dat de keepers Jacob de Vries en Connor Bosman ook lieten zien niet voor “spek en bonen” mee te doen. Ook zij ranselenden mooie ballen uit het doel.


Uiteindelijk stonden Dani Wiekstra, Sten Sopacua, Enteny Oldenbarnevelt, Sven Bambach, Milion Teklay en Bahaa Alkhateb in de finale die weer zeer spannend was. Maar uiteindelijk kan er maar 1 winnen en dat werd Milion Teklay. Hij won de Tinus Booij Penalty Bokaal en is een jaar lang de penaltykiller van Zeerobben. De beker werd uitgereikt door mevrouw Gré Booij aan een dolgelukkige en onder de indruk zijnde Milion.

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gekostumeerd familievoetbal bij Zeerobben

30-06-2022

HARLINGEN - Het gekostumeerd familievoetbal is al jaren een vast onderdeel op de familiedagen van Zeerobben.

Plusklas groep 6, 7 en 8 ervaren een lesdag op de Simon Vestdijk

30-06-2022

HARLINGEN - In het kader van uitdaging en voorbereiding op de volgende stap in de schoolcarrière kwamen de kinderen van CBO Noordwest Friesland een ochtend lessen volgen.

HMHC: nieuwe hoofdsponsoren en nieuw wedstrijdtenue

30-06-2022

HARLINGEN - Het hockeyseizoen is (bijna) weer voorbij en een goed begin van het volgende seizoen is alweer gemaakt.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock
Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12