Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Midwinter Muziekfestival van De Skûle Welzijn, ondanks het gure weer, groot succes

14-01-2023

HARLINGEN - ‘Met een opkomst van zo’n 150 bezoekers kijken we terug op een geslaagd Midwinter Muziekfestival’ aldus Paulien de Graaf, cultuurcoach bij De Skûle Welzijn.

De dag begon donderdag 12 januari behoorlijk stormachtig, waardoor het optreden van De Skumkoppen buiten in onze tuin niet kon doorgaan. Er werd geïmproviseerd om de muzikanten en alle bezoekers binnen te ontvangen ´met veel creativiteit van de collega’s is dat gelukt. Iedereen heeft zijn schouders er onder gezet om binnen alles sfeervol aan te kleden’ aldus Paulien.

 

In de middag was er muziek van Sander Metz, Nynke Weiland en een ensemble van het Bildtse mannenkoor, dit brede aanbod sloeg aan bij de bezoekers. ‘Wat is dit een mooi feestje, een goed begin van het nieuwe jaar’ zo sprak een aanwezige. Tussendoor werden heerlijke hapjes geserveerd door de Syrische dames van de catering.

 

Het avondprogramma startte om 19.00 uur en ging het gezellig verder met optredens van Sander Metz, Blanksma & Teakema en Popkoor FromUs. ‘Je kon gewoon merken dat iedereen het naar z’n zin had en dat er een fijne sfeer was waarbij mensen leuke gesprekken hadden met elkaar.’ De winnaars van de fotopuzzel waren enorm blij met de prijzen. De eerste prijs is uitgereikt en kan nog een gezellige theateravond met 4 personen in De Koornbeurs beleven.

 

Paulien de Graaf kijkt met een goed gevoel terug op dit mooie evenement; ‘Wat begon met een wild idee, mondde uit in deze fantastische dag. Er is gepraat, gelachen en op sommige momenten kon je ook zien dat mensen werden geroerd door de optredens. Hoe mooi is het dan om in de zomer in onze prachtige ontmoetingstuin nog een keer zoiets te organiseren, dan nodigen we ook zeker De Skumkoppen uit.’

 

Het Midwinter Muziekfestival is een succes geworden mede door de inzet van Kunsteducatie Seewyn, gemeente Waadhoeke, de dames van de catering en alle betrokken muzikanten en koren.

 

Algemeen Muziek Zorg & Welzijn

Meer nieuws

College op werkbezoek naar Mensonides installatie en Wooncentrum Harlinga

14-01-2023

HARLINGEN - Afgelopen week bracht het college een werkbezoek aan beide organisaties.

Inloopmiddag Oud Harlingen

14-01-2023

HARLINGEN - Vanmiddag bent u weer van harte welkom bij onze maandelijkse inloopmiddag.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen CDA Harlingen CDA Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wellheat Shop Wellheat Shop De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen
CDA Harlingen CDA Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber