Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Middelstein kampioen bij het schoolkaatsen

03-06-2022

HARLINGEN - Elk jaar wordt er in de gemeente een kaatswedstrijd gehouden voor de basisscholen met de harde bal, waarbij gekaatst wordt om het kampioenschap van de gemeente Harlingen.

Dit is tevens een voorwedstrijd voor de eindstrijd in Franeker, waar dan gekaatst wordt om het kampioenschap van Friesland. Dit jaar was Middelstein uit Midlum goed vertegenwoordigd met een meisjespartuur en een jongenspartuur. Helaas was de deelname van de andere scholen te klein.

 

Toch ontstond er op het veld van kv Eendracht een mooie strijd tussen de Jongens van Het Noorderlicht en de beide parturen van Middelstein. Beide wedstrijden eindigden pas op de stand van 5 eersten gelijk en de laatste partij eindigde voor het Noorderlicht in een nederlaag door een buitenslag op 6-6.

 

De beide parturen van Middelstein wisten zich te plaatsen voor de eindstrijd in Franeker volgende woensdag 8 juni. De jongens vanwege hun 1e prijs en de meisjes omdat ze het enige meisjespartuur waren. Bovendien halen de kinderen de minimale opslag afstaand.

 

Uitslag:

1e prijs: Middelstein – Milan van Winden en Sil Odolphi.

2e prijs: Het Noorderlicht – Damian Duursma, Tygo Beverlo en Kyron Douwsma.

 

De namen van de meisjes zijn: Sterre Hooghiemster en Ylse Tigchelaar.

Gemeente Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bevorderingsdag bij de Harlinger Zeekadetten

03-06-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het dan zover, bevorderingsdag voor de Harlinger Zeekadetten aan boord van hun korpsschip Sittard.

Voorbeschouwing: Fc Harlingen - MKV '29

03-06-2022

HARLINGEN - Pinkstermaandag speelt fc Harlingen 1 haar laatste thuiswedstrijd van de onderlinge competitie.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

03-06-2022

HARLINGEN - Zaterdag 4 juni is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 CDA Harlingen CDA Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CDA Harlingen CDA Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Wellheat Shop Wellheat Shop Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda