Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie van 23-03-2018

29-03-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

ZWF Poelstra – PoPaLo    4-3

De eerste kansen waren voor PPL maar verder begon ut allemaal wat zwakjes. PPL-coach Klaas Keimpema probeerde zijn mannen op te jagen maar dat deed ie in ut Fries, dus gien mees verston um. Ook ZWFP kreeg kansen maar die wilden dat op een Messi manier afronden ja en dat moet je wel kunnen. Helik Norbi kreeg een dot van een kans maar de PPL-speler mistte grandioos. Maar ja at die Viskarre, keeper Gerard Rutten, dan met sien poten wied open staat tikt Bas Koster de bal daar tussendoor 1-0 voor ZWFP. Even later probeerde Sander Vredeveld het van afstand en de bal werd van richting veranderd en de Viskarre was weer kansloos 2-0. In de 2e helft begonnen de mannen van PPL te griemen achterin en daar profiteerde Bobbie van Houwelingen van 3-0. Een tel later stond Bobbie alweer op de juiste plek een hoppa het was 4-0. PPL was wakker, wel wat laat maar ja die doen overal wat langer over. Ze kwamen terug Lowie Quisenaerts tikte 4-1 binnen, Helik Norbi maakte heel mooi 4-2 en Lowie Quisenaerts maakte zelfs 4-3. Coach Keimpema ston op e banken en kreeg helemaal een hartverzakking toen Helik Norbi op de paal knalde. Maar helaas voor PPL het bleef 4-3 en dat was jammer voor hen.

 

Friesland Direct – Philipse IT    3-5

FD ging er meteen vol tegenaan en creëerden daardoor ook een paar mooie kansjes die ze misten. Na 4 minuten ontfutselde Drewes Janssen de bal van Rachid Laifa en hij wist nog te scoren ook 1-0. Dat coach Nico Heeringa niet aanwezig was kon je merken, hij moest om het Harlinger kampioenschap tennissen. En daar had ie een goeie partner maar sloeg zelf gien deuk in een pakje zachte butter. En met sien ploeg ging ut oek al niet goed Menno Bottema zette de hele defensie te kiek en maakte 1-1. Even later vloog een puntertje van Eric Broekhuizen door de benen van de FD-keeper en was het 1-2. Aan de andere kant had Albert Nieuwenburg pech zijn uithaal spatte op de lat. En terwijl de FD defensie met de hannen in e buuse stonden profiteerde Eric Broekhuizen weer 1-3. Maar dient gezegd Drewes Janssen speulde dit keer stukken beter as sien oudere broer Johan en hij maakte 2-3. In begin van de 2e helft was er niets te beleven en geen enkele kans voor beide teams. Na 30 minuten was daar weer Drewes Janssen dik keer joeg hij een vrije trap binnen 3-3. Helaas bleef FD niet bij de les en beslisten Marco de Boer 3-4 en Jelte Kroes de wedstrijd 3-5.

 

Bekerwedstrijd

 

Oosterhof/Holman – Bouwvisie Friesland    2-4

De zeer talentvolle Ruben Kalkhuis liet dat ook even zien en zette BF al snel op een 0-1 voorsprong. Aan de andere kant liep ook een talent hij is al wat an e ouwe kant maar Sicco v d Bij zette sien maatsje 48 en een half onder de bal en vervolgens skroeide ut net ur over 1-1. Daarna begon ut gegriem van beide ploegen, de passes waren. allemaal fout de afwerking deugde niks van maar inzet was er nog steeds. Toen ineens was daar Koen Attema die een mooie kans kreeg en dit keer was het wel raak 1-2.   Direct daarna rammelde Godert Attema een bal op de paal, het werd dus wat beter. Er volgde een schot van Friso van Eijk die vloog tussen allemaal benen door en ook nog in het doel 1-3. Daarna moest BF-keeper Dirk Alkema 2 keer gestrekt om een doelpunt te voorkomen. Daniël Kalkhuis wist wel te scoren 1-4 en Stijn Schakenbos deed nog wat terug 2-4. Zo kwam een eind aan een niet al te beste bekerwedstrijd.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

‘Waddenkoningin’ Lutz Jacobi nieuwe directeur Waddenvereniging

29-03-2018

HARLINGEN - Geen gaswinning onder de Waddenzee, één beheerder voor het gebied, met elkaar beseffen dat de Waddenzee een uniek gebied is in de wereld.

Afscheid raadsleden gemeenteraad Harlingen

29-03-2018

HARLINGEN - Op woensdagavond 28 maart 2018 zijn de leden van de huidige gemeenteraad van hun taken ontheven.

Fc Harlingen 1 naar Groningen

29-03-2018

HARLINGEN - Met nog zeven duels op het programma zijn er beslist nog een aantal punten nodig voor lijfsbehoud, maar fc Harlingen 1 heeft de komende weken een loodzwaar programma voor de boeg.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Almamater Almamater Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg