Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 17-11-2017

23-11-2017

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 17-11-2017 Nesta - 't Skutsje: Er staan drie die trekke van Drees te kieken naar een jongkje met een bal. Foto: Guus van Hurck.

Nesta Shipping – ’t Skutsje    5-3

Tjeu Visser kon 1-0 maken voor Nesta, hij kwam alleen voor de keeper maar had de ogen even dicht en knalde een meter naast. Ten Hoeve plaatste even later op Frank Seinen en die mistte niet 1-0, hij wudde meteen wisselt trouwens, deur coach Jan Scheffer. Aan de andere kant vloog de vuurpielk Jelmer Wolda ur deur en maakte 1-1. Ten Hoeve kwam op ’t Skutsje doel af maar daar redde Gerben ‘Nol’ Brouwer keurig. Bij de volgende bal ston Gerben weer op sien plak maar die stuitte ut veld weer in en daar maakte H ten Hoeve gebruuk van 2-1. Meteen daarna was het weer Jelmer Wolda die de gelijkmaker binnen tikte 2-2, de man was in vorm. In de 2e helft maakte H ten Hoeve 3-2 maar joeg Jelmer Wolda weer de gelijkmaker in de touwen 3-3. H ten Hoeve was in vorm hij kwam weer alleen voor keeper Brouwer en die dook nu over de bal heen 4-3. Een pass van H ten Hoeve op Missaglis betekende 5-3 en dat was meteen de eindstand. Keeper Gerben, Nol, Brouwer was the man of the match, hij behoede zijn team voor een grotere nederlaag.

 

ZWF Poelstra – Manutec    2-3

Beide teams hadden 2 wissels en dat is tegenwoordig wel uniek te noemen. In het begin waren de teams elkaar duidelijk even aan het aftasten. De eerste kansen waren voor Manutec maar Pim Attema schoot op de lat en Bouwe vd Veen raakte de paal. Toch maakte Pim Attema 0-1 nadat eerst de keeper Hallink de bal drie keer had gepareerd. Salan schoot de bal ook op de bal maar die ging er via keeper Hallink toch in 1-1. Bas Koster probeerde ut even met buutenkantsje rechts maar de bal raakte de paal, de rebound nam ie weer op sien buutenkantsje en die vloog hoog in het doel 2-1. Maar 1 minuut later maakte Bas een foutsje en dat strafte Pim Attema netjes af 2-2. In de 2e helft kreeg Manutec een berg kansen maar de richting was zoek, ook Pim Attema kreeg ze er niet meer in. Tot hij de zoveelste herkansing kreeg en toen was het wel raak 3-2. Poelstra probeerde nog van alles maar ook zij scoorden niet, eindstand 3-2 dus.

 

Kantine Waddenhal – Philipse IT    6-1

Beide partijen begonnen vol vuur aan de strijd dus werd het een lekker pittig wedstrijdje. Er waren snelle jongkjes bij en een daarvan was Ane Schaap en hij knalde de Kantine naar een 1-0 voorsprong. Maar hoe langer de wedstrijd duurde hoe sterker de Kantine werd en het was jammer maar Philipse IT kon dat niet bij sloffen. Stefan Adema ston hast buutendeur, toch haalde hij verwoestend uut en je hoorden de bal alleen maar fluiten 2-0. Philips IT kwamen er soms ook gevaarlijk uit maar dan stranden ze weer bij het vijandelijke doelgebied. In de 2e helft probeerde Freek Töpfer het ook een paar keer maar die ramde de dakplaten ur hast uut. Vervolgens kwam Menno Bottema op keeper Hessel Zuiderhof af en hij liet de keeper kansloos 2-1 er was weer wat hoop. Ook Stefan Adema kreeg een kans maar die maaide wel een meter of drie over de bal. Dat herstelde hij later door met een droge knal 3-1 te maken. En dan Ralf van Hurck, tussen een aantal tegenstanders draaide hij mooi door en maakte 4-1, wat zalle Vic en sien zusje trots weest hewwe. Marco de Boer zette keeper Zuiderhof op het verkeerde been maar helaas zijn schot vloog op de paal. Ralf van Hurck en J van Dellen tilden de stand nog naar 6-1.

 

Standen en doelpuntenmaker per 17 november.

  Team PL WI DR LO PO GS GA GB
1 De Kombuis 5 5 0 0 15 28 6 +22
2 Manutec 6 3 0 3 9 21 23 -2
3 Nesta Shipping (*) 5 3 0 2 7 21 21 0
4 Zwf / Poelstra (*) 6 3 0 3 7 21 17 +4
5 PoPaLo 5 2 0 3 6 22 26 -4
6 Cafe t Skutsje (*) 5 0 0 5 -6 5 25 -20
Speler Dlp.
P. Attema (Manutec) 11
H. ten Hoeve (Nesta Shipping) 7
M. Zeilmaker (De Kombuis) 7
S. Nuud (Zwf / Poelstra) 7
D.J. Al-Khad (PoPaLo) 5
H. Norbi (PoPaLo) 5
J. Wolda (Cafe t Skutsje) 4
M. Visser (Nesta Shipping) 4
E. v. Sertima (PoPaLo) 3
F. Seinen (Nesta Shipping) 3

 

Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pietentraining bij fc Harlingen

23-11-2017

HARLINGEN - Een speciale training bij fc Harlingen deze week.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 'Samen succesvol verder'

23-11-2017

HARLINGEN - Op dinsdag 28 november a.s. organiseren de besturen van de Harlinger Ondernemers Vereniging (HOV), Koninklijke Horeca Nederland afd. Harlingen en het Ondernemersfonds Harlingen Promotion een speciale Algemene Leden Vergadering met als titel: 'Samen succesvol verder'.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 47-2017

23-11-2017

HARLINGEN - Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 47-2017.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda
Almamater Almamater Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona