Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 09-03-2018

14-03-2018

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 09-03-2018 Sander Hartogs draaid ut hele zootsje dol Wedstrijd; Oosterhof/Holman-Kroon Multi Service

Bouwvisie Friesland – RCM Administratie    4-1

BF mistte hun spelverdeler Jilke Alkema die had een tennisblessure, ja ut ventsje is hast een toptennisser. De eerste actie kwam van RCMA een pegel van Sebastiaan Krauss die ketste helaas op de paal. Daarna was er aan de andere kant een flitsende redding van de aalvlugge keeper Tetze Helvrich. Het spel was sober tot de in de 7e minuut Michiel Hovenkamp een vrije trap mocht nemen en die vloog in de touwen 0-1. Twee minuten later een puntertje van Godert Attema, keeper Tetze Helvrich lag weer in de goeie hoek maar toen raakte een van sien onnozele medespeulers de bal an en ging ie ur alsnog in 1-1. Een halve minuut voor de wissel was het Coen Attema die Tetze opnieuw passeerde 2-1. In de 2e helft was het bij de eerste aanval van BF al raak, de King Corn boy Siebe Lutgendorff maakte 3-1. Maar ook RCMA kreeg een dot van een kans helaas voor hen mistte Yasin Fagous volledig. Acht minuten voor tijd wist Keimpe Pol ook nog 4-1 te maken en daarna loofden de mannen van RCMA ut wel.

 

Philipse TT – Veltman Maritiem    1-8

Het was duidelijk dat Veltman de betere ploeg was want in no time hadden ze al 3 kansen die ze ook allemaal mistten. En toen haalde aan de andere kant Marco Zeilmaker hard uit en vloog de bal stief in ut kruus 1-0. Keeper Niels de Lange van Philipse wist een pegel van Snoussi keurig te pareren. Maar uit de corner die volgde wist Soulaiman Snoussi alsnog te scoren 1-1. Veltman kreeg nog meer kansen maar daar gingen ze slordig mee om, toen nog wel. Het begon met slecht uitverdedigen van Philipse en daar profiteerde Snoussi van 1-2. Op een slap schot van Lenny Tijsen reageerde keeper de Lange met een vette blunder 1-3. Philipse liet het wat zitten en Marcel Amels zei, dankjewel, tegen een kadootsje en maakte 1-4. In de 2e helft ging Veltman door, een slimme ingooi belande op het hoofd van de niet al te lange Marcel Amels en hij kopte 1-5 binnen, eigenlijk moest ie dubbel telle. Marvin Brandsma pegelde 1-6 in de touwen en Soulaiman Snoussi maakte er nog 2 eindstand 1-8.

 

Oosterhof/Holman – Kroon Multi Service    1-5

OH werd meteen onder druk gezet en ze konden dan ook maar moeilijk een aanval opzetten. En uit een supersnelle counter wist Tetze Helvrich KMS meteen op een 0-1 voorsprong te zetten. En het werd ook 0-2 door een rommelgoal van Robbin nog wat. In de 1e helft kwam men niet meer tot scoren de scherpte ontbrak. Een mooie aanval over 3 schijven werd even fraai afgerond door Sietse Sytema 1-2 en de spanning was weer terug. De mannen van KMS kregen 3 kansen op rij maar ut leek wel of hadden ze ut haar voor de ogen hangen. Uiteindelijk kreeg Robbin de 4e kans en die tikte zuiver en beheerst in ut hoekje 1-3. Met OH ging het niet al te best ut lukte niet en de kansjes die ze kregen werden ook nog gemist. Vervolgens was daar een mooie actie van Sander Hartogs hij vloog as een hazewienhon langs de lijn tikte op Rudy Carrel en die maakte 1-4. Het werd 1-5 toen Arjan Outhuyse keeper Brent de Groot volledig verraste door de bal in de korte hoek te jagen. Daar bleef het bij ondanks nog enkele kansjes maar 5 vien ik oek al een knorre goals.

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

CDA Harlingen stelt haar kandidaten voor

14-03-2018

HARLINGEN - Vandaag stellen we aan u voor: kandidaat Sietse Zoodsma, nummer 2 op de kandidatenlijst van CDA Harlingen.

Iedereen is welkom in het openbaar onderwijs

14-03-2018

HARLINGEN - Woensdag 21 maart houden de drie openbare Kindcentra ’t Wad, Het Noorderlicht en Middelstein hun jaarlijkse open dag.

Column “Groen in de raad” Nr. 2

14-03-2018

HARLINGEN - Maandagavond, het tweede verkiezingsdebat, het is zover.

Reacties

Vogelaar Audio Vogelaar Audio VVV Harlingen VVV Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events
Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear