Marinierskapel

Marinierskapel

Vrijdag 15 juni verzorgt de Marinierskapel, een van de beste militaire orkesten ter wereld met meer dan 50 topmusici, een concert in Harlingen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Het maximale aantal inschrijvingen voor Harlingen Open Golf is bereikt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor het toernooi of de clinic.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods B.V. zaalvoetbalcompetitie 22-09-2017

28-09-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

PoPaLo - 't Skutsje 5-2

't Skutsje begon voortvarend want het was Richard IJsbrandi die, na wat heen en weer gepiel, ut Skûtsje op een 0-1 voorsprong zette. En de razendsnelle Jelmer Wouda maakte er zelfs 0-2 van en PoPaLo leek weer een pak op e kont te krijgen. Maar de mannen wudden wakker de neuskes gingen in e wien en ze gingen los. Een pegel van Lowietje Quisenaerts werd volkomen verkeerd ingeschat door keeper Gerben Nol Brouwer en het was 1-2. Niet veel later werd Meinders Riem alleen voor het doel gezet en het was 2-2, bal ging trouwens wel over een polle. Nog voor de wissel was het Norbi Helik die uit een onmogelijke hoek fraai 3-2 voor PPL maakte. Vervolgens kwam in de 2e helft Edwin Lodewijks alleen op PPL keeper Viskarre Rutten af maar die gooide sien brede billug ur goed voor en voorkwam een doelpunt. PPL bleef aanvallen en Simon Nijkamp wrikte sien gespierde billug deur de defensie en wist oek nog te scoren 4-2. De over de vleugel opkomende Jurjen Breimer wist vanaf de zijkant 5-2 te maken, wat een weelde voor PPL. Ut Skûtsje probeerde wel wat maar kwamen niet meer langs de best keepende doelman Rutten.

 

Bekerwedstrijd; Friesland Direkt - Oosterhof/Holman   2-6

De eerste 8 minuten gebeurde er niet veel ja alleen waren er een paar schoten op doel van FD. Maar toen kwam OH in beweging, Sietse Sytema ging goed door en maakte netjes 0-1.  Aan de andere kant liep Johan Janssen en die had weer een paar circus Boltini bewegingen in huus en hij maakte fraai gelijk 1-1. Brent de Groot de schutter bij OH ook nu draaide hij zich mooi vrij en joeg de bal binnen 1-2. Keeper Johan Visser liet een corner van Stijn Schakenbos los de bal leek er in te gaan maar via de binnenkant paal rolde de bal het veld in. Pech had Visser toen een schot van Sietse Sytema via de paal en de mooie achterkant van Visser in het doel rolde 1-3. Een tikje van Sietse Sytema op de meegekomen Sicco vd Bij betekende 1-4 en een bal van Stijn vanaf de zijlijn op Brent de Groot bracht 1-5 op de borden. Het liep niet lekker bij FD toch wist André Sopacua nog wel 2-5 te maken. Brent de Groot maakte nog 2-6 en het leek of de mannen van FD niets deden, niets was minder waar. Ze hadden pech knalden 3x op de in de weg staande keeper en Johan Janssen knalde nog een keer op de paal. 

 

Nesta Shipping - Mantecón   3-2

Nesta begon wat nerveus en ook keeper Pieter v d Schoot was niet helemaal zenuw vrij want het schot van Pim Attema keutelde tussen sien poten deur in e goal 0-1. Nesta had weinig nieuwe spelers en begonnen dus met de ouwe joekels van vorig seizoen. En ze deden het goed want een onderbroken aanval van Mantecón werd goed doorgetikt door Emiel Postmus op de sprintende Martin van Wilsum en hij liet het net bollen 1-1. De wedstrijd werd er niet mooier op en gescoord werd er ook niet meer in de 1e helft. In de 2e helft was keeper Pieter vd Schoot gegroeid en hij pakte een knorre ballen. Pim Attema ramde nog wel een op de paal maar uit een uitval was daar de razendsnelle Tjeu Visser die met sprintte en Nesta op 2-1 zette. Die snelhiet het ie trouwens van sien vader die Beer. Mantecón was vaker slordig in het samenspelen en dan profiteerde Nesta. Uit het niets was daar ineens Frank Seinen die met een dikke vette punter Nesta naar een 3-1 voorsprong tilde. Direct hierna had Pim Attema wel succes met een vliegend schot bepaalde hij de eindstand op 3-2. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wie Kent: Het Alternatief

28-09-2017

HARLINGEN - Het Alternatief is een programma van Bert Erents en Peter Wierda.

fc Harlingen naar Groningen

28-09-2017

HARLINGEN - Na het doelpuntrijke openingsduel staat voor komende zondag de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma.

Voorbeschouwing: VEV’67 – Zeerobben

28-09-2017

HARLINGEN - Zeerobben naar jubilerend VEV’67.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber tassen, koffers en accessoires Faber tassen, koffers en accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie