Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods B.V. zaalvoetbalcompetitie 15-09-2017

23-09-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Wedstrijden poule A

Friesland Direct – Kroon Multi Service    4-5

De onderlinge (Horeca) competitie is weer los, vorige week al met de B poule en nu dus met de ploegen uit de A poule. Oud gediende FD begonnen tegen KMS en zagen al snel tegen een 0-1 achterstand aan door een doelpunt van Nils Podt. En de jeugd van KMS was wat bewegelijker als de ouwe meuk van FD. Wel joeg Drewes Janssen een bal snoeihard op de paal maar dat telt niet. En een punter van Klaas ‘Kwak’ Bouma werd goed gepakt door keeper Reijenga. De jongens van KMS misten hun coach Tony Outhuyse maar die had huusarrest kregen van sien vrouw Nellie. Toch wist Silvester Feenstra er 0-2 van te maken nog in de 1e helft. In de 2e helft gingen de mannen [jongens] van KMS wat verdedigen en dat koste meteen een tegendoelpunt van Eric Hoekstra 1-2. Een flitsend schot van Arjan Outhuyse zorgde toch weer voor wat opluchting 1-3. Het werd 2-3 toen Robert vd Zee de bal eerst niet goed op sien hasses nam [binne die beesjes normaal wel goed in] maar Drewes Janssen scoorde later alsnog 2-3. Een fraaie combinatie tussen Drewes Janssen, Eric Hoekstra en Niels Vlottes werd door de laatste mooi afgerond 3-3. Even Later had Drewes wat mazzel en werd het 4-3 maar KMS had de langste adem Arjan Outhuyse maakte 4-4 en Silvester Feenstra besliste de wedstrijd 4-5 drie puntjes dus voor KMS.

 

Philipse IT – Oosterhof\Holman    2-2

Beide teams waren aardig op elkaar ingesteld en creëerden ook mooie kansen maar beide keepers, Kor Steert en Johan Visser, lagen vaak op de goede plaats. Behalve toen Marco de Boer met een mooi schot keeper Steert verraste 1-0 voor Philipse IT. Chris Sijtema leek te scoren maar met sien olimpiese billug voorkwam keeper Visser een doelpunt. Ook Geert Jan de Groot schoot tegen de keeper aan maar de rebound tikte hij wel binnen 1-1. Aan de andere kant was keeper Steert weer attent hij werkte de bal weg en uit de tegenstoot wist Stijn Schakenbos wel te scoren 1-2. Later knalde Schakenbos tegen de paal en leek OH de volle winst te pakken. Dat ging echter niet door een verassend schot van Reinier v d Stap ging tussen twee tegenstanders door en vloog zo in de touwen 2-2. Die stand kwam geen verandering in dus hadden beide teams een puntje.

 

Kantine Waddenhal – RCM Administratie    7-1

De eerste 9 minuten werd er wat heen en weer gebald en hadden de keepers wel een snipperdag kunnen nemen, zo leek het. Maar daarna kreeg vooral Ane Schaap het heilige vuur te pakken en met een fraai schot en een mooie solo wist de man 2-0 te maken. RCMA ging wel in de aanval en kregen zeker wel kansen maar op dat moment was ut net of hadden ze stront in e ogen want ze misten vaak. Toen dacht Sander Zeilmaker, ik bin net trouwt dus ik prebeer ut us met de punt en jawel hoor hange dat leer 2-1. Pas in de 2e helft werd er weer gescoord, eerst mistte Sjouke Bootsma  mooie kans, die had sien opa Sije Boonstra ur wel in leit. Maar Ralf van Hurck wist een mooie pass van Ronald Jilderts wel netjes af te ronden 3-1. Vervolgens was ie daar weer hoor Ane Schaap met een listig schotje maakte hij 4-1 en na wat getik tak tikte hij 5-1 in de touwen. En bij RCMA bleef het maar niet lukken en ze hadden oek niet een bitsje mazzel. Uiteindelijk zorgden Ralf van Hurck en Sjouke Bootsma nog voor een 7-1 eindstand.

 

Veltman Maritiem – Bouwvisie Friesland    4-5

Taxi Harlingen is van naam veranderd en ze heten vanaf nu, Bouwvisie Friesland. En dat Bouwvisie begon vliegend al na 20 seconden had Friso van Eijk 0-1 in de touwen liggen. Ook Snoussi van VM had bijna de gelijkmaker gescoord maar zijn inzet vloog op de paal. In de 3e minuut was het 0-2 en weer was Friso van Eijk de schutter. VM die voor het eerst in de A poule spelen vielen wel aan maar het scoren ging wat moeilijk. Toch verraste een slap schot van Soulaiman Snoussi keeper Dirk Alkema en was het 1-2.  Snoussi had wat met de paal want ook zijn volgende inzet belande op het houtwerk. Vervolgens stuitte de bal voor een vijandelijk been en kon Godert Attema wel scoren 1-3. Meteen daarna werd het al 1-4 door Koen Attema en kon er worden gewisseld van helft. In de 2e helft zette Friso van Eijk de defensie op het verkeerde been gaf goed af aan de fel mee sprintende Luuk Jellema en hij maakte beheerst 1-5. Toch kreeg VM nog loon naar werken, 10 minuten voor tijd scoorde Lennard Tijssen 2-5, 5 minuten voor tijd Marvin Brandsma 3-5, 3 minuten voor tijd werd het door een prachtig hakballetje van Soulaiman Snoussi 4-5. Maar wat ze ook probeerden die stand bleef op het scorebord staan.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Super Sunday HMHC komt met een speciale actie voor Stichting Semmy

23-09-2017

HARLINGEN - Tijdens de Super Sunday van de Harlinger mixed hockeyclub op 1 oktober wordt een actie gestart voor Stichting Semmy.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus