Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Meisjes- en vrouwenvoetbal bij fc Harlingen bloeit als nooit tevoren!

07-04-2022

HARLINGEN - Sinds de start van het seizoen 2021/2022 heeft het meisjesvoetbal binnen fc Harlingen een explosieve groei doorgemaakt.

Meisjes- en vrouwenvoetbal bij fc Harlingen bloeit als nooit tevoren! FC HARLINGEN MO11-1

Werd er begonnen met een MO15 en een MO17, sinds kort is ook de MO11 een volwaardig team met maar liefst 14 speelsters! En met ingang van het nieuwe seizoen (2022/2023) gaat fc Harlingen zich verder inzetten op de vrouwenafdeling.

 

De nieuwe indelingen

Bij de meeste teams roepen de naderende nieuwe indelingen voor het nieuwe seizoen altijd weer vragen op. Maar bij de meisjes- en vrouwenteams van fc Harlingen is er geen sprake van “indeling-stress”. Deze teams zijn zo explosief gegroeid dat fc Harlingen met ingang van het nieuwe seizoen in elke leeftijdsklasse teams aan kan bieden! Coördinator van de meisjes- en vrouwenafdeling Ingrid Hoekstra spreekt van grote groei bij de meisjes- en vrouwenteams en met het toegenomen aantal speelsters en teams is ook het niveau van het meisjes- en vrouwenvoetbal bij fc Harlingen aanzienlijk gegroeid. Belangrijkste blijft natuurlijk dat je met plezier bij fc Harlingen kunt voetballen en daarna komen de sportieve prestaties.

 

Voor het nieuwe seizoen (2022/2023) gaat fc Harlingen zich verder inzetten om voetbal voor meisjes op ieder niveau aan te kunnen bieden. Teams in alle leeftijdscategorieën zijn in de maak. Het gaat om een MO11, MO13, MO15 én een MO17. En niet alleen bij de jeugdteams is er sprake van groei. Ook bij de Vrouwenafdeling stromen er nog steeds nieuwe leden in. Tel daarbij het 7x7 vrouwen 35+ team en het is wel duidelijk, het meisjes- en vrouwenvoetbal is populair bij fc Harlingen!

 

Voetballen bij fc Harlingen?

Vanaf ongeveer 5 jaar kun je als meisje bij fc Harlingen voetballen. Dit betekent dat je twee keer per week de gelegenheid krijgt om te trainen en op zaterdag een (competitie)wedstrijd hebt tegen een andere vereniging. Naast trainingen en wedstrijden zijn er de afgelopen seizoenen tal van andere activiteiten georganiseerd zoals de Pietentraining, speciale trainingen, vriendinnenmiddag etc. Bij fc Harlingen bestaat voor ieder de mogelijkheid om vrijblijvend een paar keer mee te trainen. Voor verdere informatie zie onze website www.fc-harlingen.nl of neem contact op met coördinator van het meisjes- en vrouwenvoetbal Ingrid Hoekstra.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: De laatste loodjes!

07-04-2022

HARLINGEN - Afgelopen maandag was het precies honderd dagen voor de start van de Tall Ships Races Harlingen 2022.

Crisisloods Harlingen: Heb jij nog een goede fiets staan?

07-04-2022

HARLINGEN - De werkgroep van de Crisisloods in Harlingen is hard op zoek naar goedwerkende fietsen voor de Oekraïense vluchtelingen.

De Ontdekkers zijn weer van start!

07-04-2022

HARLINGEN - Elke week beleven De Ontdekkers veel plezier met hun activiteiten.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock
Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns