Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Meet & Greet Businessclub Zeerobben bij familiebedrijven Yildiz (VIDEO)

14-10-2022

HARLINGEN - De jaarlijkse Meet & Greet tussen de staf en spelers van de A-selectie enerzijds en de leden van de Zeerobben-Businessclub anderzijds, is een traditie geworden die door beide groepen hooglijk wordt gewaardeerd.

Dat bleek ook afgelopen dinsdagavond weer toen maar liefst 72(!) personen te gast waren op de imponerende locatie van Autocentrum Harlingen en Yildiz Stucadoorsbedrijf aan de Grensweg te Harlingen.

De gebroeders Ilhan, Erdo en Ayhan Yildiz timmeren zakelijk al jaren behoorlijk aan de weg in Harlingen en wijde omgeving zowel met hun stucadoorsbedrijf als ook met hun handel in premium auto’s  en zijn daarnaast in de privésfeer ook al lange tijd zeer enthousiaste en kundige vrijwilligers bij Zeerobben op het Oostersportpark. Logisch dus dat ze ook lid zijn van de Businessclub, het zakennetwerk rond Zeerobben. En dit jaar mochten zij gastheer zijn van de traditionele seizoensopening in de vorm van de meet & greet. Een gelegenheid die de mannen maar wat graag aanpakten om groots mee uit te pakken. Een avond met een Turks karakter, het ontbrak de deelnemers aan niets. Een gastvrij welkom, heerlijke Turkse hapjes en geheel in stijl: non-alcohol.


Met aanstekelijk enthousiasme presenteerden ze hun mooie bedrijven. In alles stralen ze service en kwaliteit uit. Dus ben je op zoek naar een stukadoor of toe aan een mooie nieuwe (gebruikte) bolide: ga eens langs aan de Grensweg. Van harte aanbevolen.

Teammanager Geert Jan de Groot deed vanuit de spelersgroep de aftrap met het voorstellen van de nieuwe spelers in de selectie, een mooie mix van enkele nieuwe spelers van elders, maar vooral ook eigen jeugd die doorstroomde naar de A-selectie.

De nieuwe hoofdtrainer Henk Konings stelde zichzelf voor, zijn achtergrond en loopbaan als voetballer en trainer. En natuurlijk maakte hij de aanwezigen deelgenoot van zijn ambities met Zeerobben, de wijze waarop hij het elftal wil laten spelen en de daarbij behorende sportieve ambities. Het is precies dat waar een avond als deze voor bedoeld is.
De Businessclub van Zeerobben is nog steeds groeiende en mocht onlangs weer 6(!) nieuwe leden toevoegen aan haar netwerk. En een groot deel van deze leden is ook actief en nauw betrokken bij het eerste elftal. Zowel bij uit- als thuiswedstrijden zijn ze aanwezig en tonen ze hun belangstelling. De interactie met spelers en staf op een avond als deze zijn een belangrijke basis voor die betrokkenheid. Nog nooit was de opkomst zo hoog, een duidelijk teken van optimisme en verwachtingen voor het nieuwe seizoen.

Na de eerste driepunter van afgelopen zaterdag (4-3 winst tegen Joure) was deze avond een tweede schot in de roos en kunnen we ons opmaken voor een hopelijk succesvol seizoen in de uitdagende tweede klasse van het bloeiende en steeds competitiever wordende zaterdagvoetbal.

 

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kaartverkoop Sint Sprookje gestart

14-10-2022

HARLINGEN - Eind november gaan vele honderden basisschool leerlingen uit Harlingen en zelfs die van De Jutter van Vlieland weer naar het theater, in dit geval het Entrepotgebouw.

50 jaar lid van Toneelgroep Contact Harlingen

14-10-2022

HARLINGEN - Tijdens de algemene ledenvergadering op 10 oktober van Toneelgroep Contact Harlingen stond voorzitter Robin de Vries stil bij een bijzonder moment.

Senioren Zeerobben

14-10-2022

HARLINGEN - Na een prachtige zaterdag op het Oostersportpark kwam het helaas niet tot een mooi slotakkoord van de hoofdmacht.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CDA Harlingen CDA Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Wellheat Shop Wellheat Shop Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CDA Harlingen CDA Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus