Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Meet & Greet Businessclub Zeerobben bij familiebedrijven Yildiz (VIDEO)

14-10-2022

HARLINGEN - De jaarlijkse Meet & Greet tussen de staf en spelers van de A-selectie enerzijds en de leden van de Zeerobben-Businessclub anderzijds, is een traditie geworden die door beide groepen hooglijk wordt gewaardeerd.

Dat bleek ook afgelopen dinsdagavond weer toen maar liefst 72(!) personen te gast waren op de imponerende locatie van Autocentrum Harlingen en Yildiz Stucadoorsbedrijf aan de Grensweg te Harlingen.

De gebroeders Ilhan, Erdo en Ayhan Yildiz timmeren zakelijk al jaren behoorlijk aan de weg in Harlingen en wijde omgeving zowel met hun stucadoorsbedrijf als ook met hun handel in premium auto’s  en zijn daarnaast in de privésfeer ook al lange tijd zeer enthousiaste en kundige vrijwilligers bij Zeerobben op het Oostersportpark. Logisch dus dat ze ook lid zijn van de Businessclub, het zakennetwerk rond Zeerobben. En dit jaar mochten zij gastheer zijn van de traditionele seizoensopening in de vorm van de meet & greet. Een gelegenheid die de mannen maar wat graag aanpakten om groots mee uit te pakken. Een avond met een Turks karakter, het ontbrak de deelnemers aan niets. Een gastvrij welkom, heerlijke Turkse hapjes en geheel in stijl: non-alcohol.


Met aanstekelijk enthousiasme presenteerden ze hun mooie bedrijven. In alles stralen ze service en kwaliteit uit. Dus ben je op zoek naar een stukadoor of toe aan een mooie nieuwe (gebruikte) bolide: ga eens langs aan de Grensweg. Van harte aanbevolen.

Teammanager Geert Jan de Groot deed vanuit de spelersgroep de aftrap met het voorstellen van de nieuwe spelers in de selectie, een mooie mix van enkele nieuwe spelers van elders, maar vooral ook eigen jeugd die doorstroomde naar de A-selectie.

De nieuwe hoofdtrainer Henk Konings stelde zichzelf voor, zijn achtergrond en loopbaan als voetballer en trainer. En natuurlijk maakte hij de aanwezigen deelgenoot van zijn ambities met Zeerobben, de wijze waarop hij het elftal wil laten spelen en de daarbij behorende sportieve ambities. Het is precies dat waar een avond als deze voor bedoeld is.
De Businessclub van Zeerobben is nog steeds groeiende en mocht onlangs weer 6(!) nieuwe leden toevoegen aan haar netwerk. En een groot deel van deze leden is ook actief en nauw betrokken bij het eerste elftal. Zowel bij uit- als thuiswedstrijden zijn ze aanwezig en tonen ze hun belangstelling. De interactie met spelers en staf op een avond als deze zijn een belangrijke basis voor die betrokkenheid. Nog nooit was de opkomst zo hoog, een duidelijk teken van optimisme en verwachtingen voor het nieuwe seizoen.

Na de eerste driepunter van afgelopen zaterdag (4-3 winst tegen Joure) was deze avond een tweede schot in de roos en kunnen we ons opmaken voor een hopelijk succesvol seizoen in de uitdagende tweede klasse van het bloeiende en steeds competitiever wordende zaterdagvoetbal.

 

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Programma HMHC Komend weekend

13-10-2022

HARLINGEN - Vanwege de herfstvakantie wordt er komende weekend alleen door de seniorenteams van HMHC gehockeyd.

Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zoeken inwoners die recht hebben op € 1300 Energietoeslag

13-10-2022

HARLINGEN - De gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zijn begonnen met de uitbetaling van de verhoogde Energietoeslag aan inwoners met een laag inkomen.

Zeerobben nieuws

13-10-2022

HARLINGEN - Met: De Meiden, het Jeugdjournaal en de Waddenrobkes.

Reacties

The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje