HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Maak van uw website een professioneel visitekaartje dankzij webdesign

02-03-2021

HARLINGEN - Hoe wilt u overkomen bij uw online publiek in Harlingen?

Hoe wilt u uw doelgroep beïnvloeden? Indien u uw website opnieuw wilt ontwerpen of juist wilt verbeteren, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe belangrijk het is om een ​​website te ontwerpen. Laten we eens kijken naar enkele redenen waarom webdesign belangrijk is.

 

Zorg voor een eerste professionele indruk

Indien een bezoeker op uw webpagina komt, ontvangt diegene een eerste indruk van uw online platform. Uw bedrijf wordt binnen enkele seconden beoordeelt in deze mum van tijd maakt de klant de keuze om te blijven hangen of door te zoeken naar een ander meer verleidelijk aanbod. In deze eerste paar seconden dient u een positieve impact te maken op uw publiek.

 

Het zorgt voor meer leads

Wat als de website er niet aantrekkelijk en verouderd uitziet? Gevolg is dat uw publiek onmiddellijk een negatieve indruk van uw organisatie krijgt. U loopt hiervoor leads mis omdat ze uw pagina verlaten en voor de concurrent kiezen. Webdesign Leeuwarden kan hier verandering in aanbrengen voor u door met u een online marketing strategie op te zetten en deze samen met u volbrengen waardoor uw online platform weer tiptop loopt. 

 

Onderscheid u van de concurrent

Om deze reden is Webdesign een belangrijk online marketing instrument aangezien het invloed uitoefent op uw publiek en uw merk presenteert. De indruk die u op hen maakt, kan ervoor zorgen dat ze op uw pagina blijven en meer te weten willen komen over uw bedrijf, producten of diensten of de andere kant van het verhaal dat ze uw pagina verlaten en zich tot een concurrent wenden. Een goed webdesign bureau helpt u mee om uw leads op uw pagina te houden wat u meer omzet zal opleveren.

 

Het maakt uw website vindbaar in Google

Het design en de technieken die een website vormen hebben invloed op de manier waarop u inhoud op uw website publiceert, wat op zijn beurt weer invloed uitoefent op hoe spiders van zoekmachines zoals Google uw website doorzoeken en indexeren.

 

Ga hier serieus mee om aangezien het uw vindbaarheid in Google kan maken of breken. Deze SEO (zoekmachine optimalisatie) basisprincipes van uw online pagina dienen aan de eisen te voldoen, anders zult u vanaf het begin hard moeten werken om online zichtbaarheid te creëren. 

 

Afgezien van hoe inhoud op uw website wordt gepubliceerd, kunnen bepaalde webdesign elementen direct invloed uitoefenen op uw SEO. Bent u nog niet zo thuis in webdesign, dan kan dit moeilijk te begrijpen zijn, maar simpel gezegd moet uw code SEO vriendelijk zijn.

 

De beste manier om ervoor te zorgen dat het webdesign correct is (en vervolgens de zichtbaarheid van zoekmachines), is door samen te werken met Webdesign Friesland die weet wat ze doen.

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

WOZ-waarde horecapanden voor 2021 naar beneden bijgesteld

02-03-2021

HARLINGEN - Waar het volgens de uitvoeringsregels mogelijk is steekt de gemeente Harlingen​ de lokale horeca in coronatijd graag de helpende hand toe.

Vanaf 3 maart: Winkels in Harlingen weer open op afspraak!

02-03-2021

HARLINGEN - Een winkel uitkiezen, tijd afspreken, even rondstrunen, passen en afrekenen: vanaf 3 maart is winkelen op afspraak mogelijk!

Harlinger Ronald Bootsma (CDA) kandidaat Tweede Kamerverkiezingen

02-03-2021

HARLINGEN - Ronald Bootsma (bestuursvoorzitter CDA Harlingen) is kandidaat voor de Tweede Kamer namens het CDA voor de komende Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart 2021.

Reacties