Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Lions Waddenrally 2020: Gemeente debuteert elektrisch

06-03-2020

HARLINGEN - Zaterdag 14 maart wordt voor de derde keer de Lions Waddenrally verreden.

Inmiddels hebben zich vijftig equipes ingeschreven onder wie het debuterende, maar oh zo gevreesde equipe “Het Bevoegd Gezag”. Dit team wordt gevormd door twee bestuurders van de stad; aangenomen mag worden dat zij dan ook aan die hoedanigheid  hun naam als duo hebben ontleend. Regeren is vooruitzien. Deze wethouders zijn het dus aan hun stand verplicht met een niet-fossiel voertuig aan de start te verschijnen. Rally-debutanten Chauffeur Paul Schoute en Navigator Harry Boon klimmen om 10.30 uur in de splinternieuwe Renault Kangoo voorzien van het gemeente-embleem.

 

Zij hebben er zin in en zijn vol goede moed de puzzelrit met succes te volbrengen. Het is niet duidelijk of er al een plekje in de gemeentelijke prijzenkast is gereserveerd. In ieder geval melden zij zich 14 maart rond half tien met de andere rijders aan de ontbijttafel in Brouwdok aan de Willemshaven. Bedoeld om voldoende energie te laden voor een lange dag over goed of minder verharde wegen door de velden van het noorden van de provincie.

 

De organisatie hoopt op veel publieke belangstelling wanneer om half elf óm de minuut wordt gestart. Als de karavaan bolides en oldtimers de instructies goed hebben kunnen opvolgen melden zij zich rond 16.30 uur met een volle stempelkaart op de startlocatie aan de Willemshaven. Voor de toeschouwers ontvouwt zich een wagenpark dat de sporen draagt van een dag waar zelfs de succesvolle equipes met een modderfiguur arriveren. Dan is het wachten op de uitslag en te hopen dat winnaars en verliezers terugkijken op een geslaagde Lions Waddenrally.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Sjantermiddag

06-03-2020

HARLINGEN - Afgelopen zondag werd er weer “gesjanterd” in Harlingen bij de “traditionele” Sjantermiddag van de PvdA.

Vacature - Vakleerkracht LO (Harlingen)

06-03-2020

HARLINGEN - In opdracht van Sport Fryslân zijn wij op zoek naar een vakleerkracht LO (m/v) die in de gemeente Harlingen bewegingsonderwijs gaat verzorgen.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Broodje Nuchter Broodje Nuchter IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Greenart Production Greenart Production The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg