Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Lintjesregen in Harlingen

26-04-2022

HARLINGEN - Burgemeester Ina Sjerps verrast twee inwoners van de gemeente Harlingen met een Koninklijke onderscheiding.

In bijzijn van familie en alle ondersteuners mocht burgemeester Ina Sjerps op 26 april 2022, tijdens de jaarlijkse lintjesregen, de heer Douwe ten Napel een Koninklijke Onderscheiding uitreiken voor zijn verdiensten.

 

De heer Ten Napel was met een smoes naar de bestuurskamer van Zeerobben gehaald door Johannes Woudstra. Toen ze een bakje koffie gingen halen, werd de heer Ten Napel met applaus ontvangen in de kantine.

 

De heer Ten Napel, een echte Zeerob, oud bestuurslid en oud speler, die nu zelden ontbreekt langs de lijn als trouwe supporter is naast zijn betrokkenheid bij de voetbalvereniging vele jaren in diverse functies actief geweest.

 

Voor de kerkelijke gemeente, waar hij nog steeds nodig is voor de organisatie van de Fancy Fair. Daarnaast heeft hij jarenlang de administratie gedaan van de stichting Moederlijke Weldadigheid. Vervuld hij vanaf 1988 als bestuurslid bij Huize Brandaris de functie van penningmeester en sinds 2000 is hij lid van het CDA.

 

De heer Ten Napel vervuld zijn taken correct, rustig en met overtuiging. In alle functies komt zijn betrouwbaarheid, betrokkenheid en creativiteit naar voren. Ook binnen het CDA wordt hij omschreven als een trouw en meedenkend lid. Een goede luisteraar met gevoel voor humor. Doortastend in denken en doen.

 

Hij was Raadslid in Harlingen van 2002 tot 2013 en is nog steeds actief binnen het CDA. De ruime ervaring van Ten Napel bij het Waterschap was belangrijk voor de gemeente Harlingen als het gaat om zijn havens en dijken. Hij debatteerde op zijn eigen bescheiden manier, positief en vol overtuiging. Door het vele vrijwilligerswerk voelt hij de Harlinger samenleving goed aan. Hij is nog steeds actief binnen het CDA en men heeft hem ook nog steeds nodig!

 

Voor zijn verdiensten, zijn jarenlange belangeloze inzet voor Harlingen binnen diverse functies, is de heer Ten Napel onderscheiden als lid in de Orde van Oranje Nassau!

 

 

Mevrouw M.A.M. Chukwuemeka- Liefing

Mevrouw M.A.M. Chukwuemeka- Liefing zou vandaag ook een Koninklijke Onderscheiding krijgen, echter zij is met vakantie. Daarom is het met haar afgesproken dat ze deze op een later moment uitgereikt krijgt. Zij krijgt een Koninklijke Onderscheiding omdat zij 12 jaar Raadslid is geweest van de ChristenUnie in Harlingen. De uitreiking is nu gepland op 10 mei 2022.

Algemeen Gemeente Politiek & Maatschappij Sport & Recreatie

Meer nieuws

Trimhockeyers HMHC blijven goed presteren

26-04-2022

HARLINGEN - De trimhockeyers van HMHC speelden afgelopen maandag weer hun maandelijkse wedstrijden.

Koningsdag begint in Harlingen met koraalmuziek en de aubade

26-04-2022

HARLINGEN - Morgen vieren we Koningsdag!

Engelse tuinfeest!

26-04-2022

HARLINGEN - Rotary Club Harlingen nodigt iedereen uit om mee te komen feesten.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje