Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Liander schenkt Harlingen bloemenberm

06-04-2022

HARLINGEN - Liander wil het werkgebied aan de Ludingaweg graag netjes achterlaten.

Daarom vullen wethouder Harry Boon en omgevingsmanager Leonie Venema van Liander de zaaimachine met een speciaal bloemenmengsel. Langs de Ludingaweg is het afgelopen najaar hard gewerkt door Liander om elektriciteitskabels aan te leggen voor het nieuwe windpark Hiddum-Houw op de kop Afsluitdijk. Hier zijn in de berm een handvol middenspanningskabels aangebracht. De kabelsleuf langs de Ludingaweg was een meter breed en ook ongeveer een meter diep. Door het natte najaar was het werken langs de weg niet altijd makkelijk en dit gaf de nodige overlast aan de omgeving.

 

Biodiversiteit is belangrijk

Wethouder Harry Boon zegt hierover: ‘Biodiversiteit is voor de gemeente Harlingen belangrijk. Wij zijn dan ook zeer blij met het aanbod van Liander om de berm van de Ludingaweg in te zaaien met een bloemenmengsel.’ Leonie Venema van Liander geeft daarbij aan: ‘Duurzaamheid staat bij Liander hoog in het vaandel. We zijn daarom blij, dat we samen met de gemeente Harlingen biodiversiteit langs de Ludingaweg mogen stimuleren.’ Het bloemenmengsel dat langs de Ludingaweg wordt aangebracht is in samenwerking met de boeren samengesteld. Komend voorjaar kunnen de Harlingers genieten van bloemenrijke berm langs de Ludingaweg

Gemeente Natuur & Milieu

Meer nieuws

Zeerobben Zupe Zaterdag

06-04-2022

HARLINGEN - Het werd een middag om niet snel te vergeten en een middag die zelfs de social mediakanalen van de kelderklasse bereikte.

De brievenbus van Boukje in HEA! bij Omrop Fryslân

06-04-2022

HARLINGEN - Sinds 1 april staat hij weer op de pier in Harlingen: de rode brievenbus van Boukje Grandke.

De meiden van Zeerobben

06-04-2022

HARLINGEN - Alleen de vrouwen kwamen het afgelopen weekend in actie.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen