Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Lancering site Het Goud van Noordwest Friesland

08-06-2022

HARLINGEN - Platform voor ondernemers, onderwijs en overheid en uitwerking sociaaleconomisch actieprogramma.

Aanstaande donderdagochtend wordt Het Goud van Noordwest Friesland gelanceerd tijdens een ontbijtbijeenkomst met ondernemers uit Harlingen en Waadhoeke. Het Goud van Noordwest Fryslân is het platform van de samenwerking tussen ondernemers, onderwijspartijen en de gemeenten Harlingen en Waadhoeke. Samen werken zij aan een sterkere economische regio en de grote opgaven van de toekomst.

 

Hoe versterken we onze economische structuur?

Ondernemers, onderwijs, gemeente Harlingen en gemeente Waadhoeke werken samen aan de uitvoering van het sociaaleconomisch actieprogramma. De regionale economie van Noordwest Friesland scoort landelijk gezien minder goed en is gevoelig voor economische schommelingen en ontwikkelingen van buitenaf. Maar de regio biedt ook nog volop kansen om te groeien op gebied van welvaart, economie en welzijn. Ondernemers, Onderwijs en Overheden zijn samen aan de slag om deze kansen te benutten met als doel de regionale economie te laten groen met 22% in 2030. Dit doen ze aan de hand van 4 programmalijnen:

 

  1. Innovatie en ondernemerschap
  2. Arbeidsmarkt en Onderwijs
  3. Versterken woon- en vestigingsklimaat en
  4. Slimmer samenwerken binnen en buiten de regio

 

Uitwerking sociaaleconomisch actieprogramma online te volgen

Vanaf vandaag zijn de ontwikkelingen van de uitwerking van het sociaaleconomisch actieprogramma te volgen via de speciale website: www.hetgoudvannoordwest.nl.

 

De site geeft een actueel beeld van de voortgang van het programma, fungeert als platform om als ondernemers, onderwijs en overheid aan te haken aan de grote maatschappelijke opgaven en geeft het verhaal van onze regio Noordwest Fryslân weer. De regio heeft namelijk veel onontgonnen potentie, “we zitten hier op goud”. Het wordt tijd om dit ook goed te gaan etaleren naar de buitenwereld.

 

Bedrijfsleven Onderwijs

Meer nieuws

Tweede Kamer steunt bruine vloot

08-06-2022

HARLINGEN - Als het aan de Tweede Kamer ligt, krijgt de bruine vloot ondersteuning.

Mantelzorgcafé Plus: In gesprek over vriendschap

08-06-2022

MARSUM - Op woensdagavond 6 juli kunnen mantelzorgers met elkaar in gesprek over het thema vriendschap.

Razende Roeland raast met een beetje nieuw en oud weer op snelheid

08-06-2022

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en weer staan jou metal vitamine klaar bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis