RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Laatste ronde Copini 60+ kaatsen werd een halve nachtpartij

16-09-2021

HARLINGEN - Leuk was ut dat de hoofdsponsor Leo Copini oek even langskwam om te sien wat ie eigenlijk sponserde.

Laatste ronde Copini 60+ kaatsen werd een halve nachtpartij De winnaars v.l.n.r.: Douwe Broersma, Leo Copini, Wiebe van Dijk, Simon de Groot, Tommie Zuiderhof, Johannes Hinrichs en Age Tichelaar.

De winnaar was na 9 partijen nog niet bekend, omdat Tommie Zuiderhof nog punten kon halen om de winnaar te worden. Dat moesten dan wel meer as 4 eersten weze en dat is nogal wat. Nou had Tommie mazzel want hij lotte bij 2 toppers namelijk de oud Sexbierummer Sieds Swart en de op en top Harlinger Wiebe van Dijk. Ze moesten teugen Piet Stellingwerf, Geert Voogd en Andries Koornstra. Piet was duudelijk niet in vorm en had hooikoorts en kon niet over de zeelucht. En die twee anderen zochten hun ut lazerus om de juuste vorm. Daar teugenover ston Tommie, die was in topvorm en Sieds oek, Wiebe kaatste gewoon met ut kopke. Ze wonnen dan oek met 5 om 1 en 6-2. Tommie Zuiderhof dus de winnaar van deze Copini 60+ kaatscompetitie.

 

Iesie Brandsma en Simon de Groot moesten teugen Eddy Sjollema en Jan Kwast en die Kwast is de 2e helft vanne competitie duudelijk heelemaal van ut peerd, hij raakte hast gien Skippybal meer. De Groot en Brandsma wonnen dan oek simpel met 1 om 5 en 6-6. Na veel rekenwerk bleek dat Simon de Groot de 2e plaats behaalde en dat was een plekje lager als 2 jaar terug toen hij de winnaar was. Johannes Hinrichs en Klaas Kloosterman wonnen van Frans Alberda en Douwe Broersma met 5 om 3 en 6-2 en daarmee werd Douwe 3e en Johannes 4e, een hele goeie prestatie. Wiebe van Dijk werd 5e maar hij had maar liefst 2 partijen minder kaatst wegens een rugblessure, dus percentsgewijs was hij de winnaar, maar dat is een grapje.

 

 

Douwe kon de prijzen uitreiken en begon met het dankzeggen an de drie keurmeesters Klaas v d Hoek, Claus van Dijk en Age Tichelaar, die alle drie een 40+ keeske kregen. En dank an de trouwe bezoekers die iedere week genoten van het hoogstaande spel. Eendracht werd bedankt voor het gebruik van veld en spullen en Leo Copini voor de sponsering. Leo overhandigde zelf de wisselbeker an de zeer tevreden Tommie Zuiderhof. Verder was er dank voor iedereen die maar wat betekend hadden voor deze competitie. De foto’s werden genomen door Jan Kwast. Ut was alleen jammer dat hij de poten vanne winnaars ur niet op kreeg. Al met al een mooie Copinicompetitie en nu maar hopen dat die rottige Corona niet weer roet in het eten gooit.

 

No.

Deelnemers

Eersten 

 

 

Voor

Tegen

1.

Thom Zuiderhof

65

39

2.

Simon de Groot

63

28

3.

Douwe Broersma

62

42

4.

Johannes Hinrichs

60

30

5.

Wiebe van Dijk

53

23

6.

Klaas Kloosterman

53

38

7.

Frans Alberda

47

45

8.

Jan Kwast

44

51

9.

IJsbrand Brandsma

38

51

10.

Andries Koornstra

34

56

11.

Sieds Swart

33

21

12.

Gerard Voogd

21

31

13.

Johan Zuiderhof

17

25

14.

Pollie Kwast

15

23

15.

Piet Stellingwerf

15

27

16.

Wijtze Hempenius

14

15

17.

Hobbe Kooistra

13

11

18.

Gerrit Bijdeweg

10

8

19.

Eddy Sjollema

7

18

20.

Wiebe Dijkstra

5

6

 


 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeer geslaagde seizoen opening en Super Sunday bij HMHC

16-09-2021

HARLINGEN - Op zaterdag openden de jeugdteams van HMHC het seizoen met een aantal thuiswedstrijden en wedstrijden elders in het noorden.

Jachtseizoen geopend in Harlingen

16-09-2021

HARLINGEN - Kinderen uit Harlingen opgelet, het jachtseizoen is geopend!

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Omdraai De Omdraai De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona