RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Laatste hockeyweekend van 2020

24-12-2020

HARLINGEN - Waarschijnlijk is er in de ruim 50-jarige geschiedenis van HMHC niet eerder zo laat in het seizoen nog op het veld gehockeyd.

De coronatijd in combinatie met het zachte weer zorgden ervoor dat afgelopen zaterdag door de meiden van MA1, MA2 en MB1 een laatste onderlinge wedstrijd voor de kerstvakantie kon worden gespeeld. Anders hadden ze nu ergens in Noord-Nederland een zaalcompetitie gespeeld, maar deze zaalwedstrijden zijn helaas afgeblazen door de KNHB.

 

Coach Jan Haak en invalcoach Frank Burkels hadden ieder een mix-team onder hun hoede. Onder de uitstekende leiding van de scheidsrechters vader en zoon Nieuwland werd er een mooie oefenwedstrijd gespeeld. De uitslag is niet zo interessant, wel dat er fanatiek en prima gehockeyd werd. Na afloop was er, corona proof, voor iedereen chocolademelk en kerststol.

 

Zolang de corona maatregelen van kracht zijn, zal er door de teams van HMHC onderling gehockeyd blijven worden op de zaterdagen. Dit naast de training op de doordeweekse dagen. Voor de jongste jeugd is er een afzonderlijk trainingsrooster, zij trainen op woensdagmiddag in de Waddenhal. Meedoen kan natuurlijk, wel graag even aanmelden vooraf via TC@Harlingermhc.nl.

 

Komende weken geen training

De komende kerstweken wordt er bij HMHC niet getraind en kan iedereen van zijn of haar welverdiende vakantie genieten. Begin januari kan de jeugd dan weer los, waarbij HMHC ernaar streeft om de jongens en meisjes zoveel mogelijk gewoon te kunnen laten trainen op het veld. Uiteraard is dat afhankelijk van het weer, maar juist nu is het van belang om te kunnen sporten met je vrienden en vriendinnen.

Het is helaas nog even afwachten wanneer de senioren weer kunnen trainen, dat is afhankelijk van het versoepelen van de coronamaatregelen van de overheid.

 

 

Keukenproject vordert gestaag

De heren van de clubklusploeg maken gebruik van de rustige periode in het clubhuis om de keuken te verbouwen. De oude keuken heeft inmiddels plaatsgemaakt voor de basis van een nieuwe keuken en ook zijn de koelkasten al vervangen. De aftimmering vindt de komende weken plaats, waarbij het streven is om komend voorjaar de keuken weer in gebruik te nemen.

 

Sport BSO Fantifit

Zoals wellicht bekend zal zijn, organiseert Eigen & Wijzer op de velden van HMHC een Sport BSO. Ze zijn herkenbaar aan de kleurige vlag die intussen aan de Westerzeedijk wappert. Er wordt natuurlijk niet alleen gehockeyd, maar ook gevoetbald en andere sporten gespeeld. Voor de veiligheid van alle kinderen is er intussen een tijdelijk hek langs de sloot geplaatst door gemeente Harlingen, waardoor de veiligheid van zowel de kinderen van de Sport BSO als de jongste jeugd van HMHC gewaarborgd is.

 

 

HMHC bedankt alle vrijwilligers

Een club ben je met z’n allen. Vandaar dat het bestuur afgelopen week een rondje Noordwest Fryslân reed en alle vrijwilligers bedankte voor hun inzet in dit bijzondere seizoen. Ook al worden er dan geen wedstrijden gespeeld, achter de schermen is er toch altijd veel te regelen. Met dank aan bakkerij Elsinga ontving iedereen een heerlijke kerststol en een zak meringues.

 

Fijne feestdagen gewenst!

Nog een traditie die in het water valt: de traditionele kerstborrel bij HMHC. Hopelijk kan dit volgend jaar wel weer gewoon plaatsvinden. Dus dan maar een bericht via de media: HMHC wenst iedereen in deze bijzondere tijd fijne en gezonde feestdagen! In het nieuwe jaar is het hopelijk weer mogelijk elkaar gewoon op en rond het veld aan de Westerzeedijk te ontmoeten.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: De kans van je leven

24-12-2020

HARLINGEN - Soms krijg je in je leven een kans die je moet grijpen.

Opdat wij niet vergeten

24-12-2020

HARLINGEN - Alweer voor de 5e keer is op kerstavond door bestuur en vrijwilligers van de Ver. Oud Harlingen en het Centraal Comité 1945 lichtjes op de oorlogsgraven geplaatst op de Algemene Begraafplaats te Harlingen.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda De Omdraai De Omdraai Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Omdraai De Omdraai Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats