Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Kieslijst HOOP de Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij

27-01-2022

HARLINGEN - HOOP heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart a.s. de kieslijst met 17 kandidaten vastgesteld.

Ankie Hoendervoogt blijft de enthousiaste, ijverige lijsttrekker, met Sibbele Kooistra, Carolien de Rudder, Trijnie Visser en Cobie Mulder op de volgende vier plaatsen. Johan Erents staat als lijstduwer op de lijst en is als inspiratiebron bij het maken van het verkiezingsprogramma van HOOP actief betrokken.

 

Het is ontzettend fijn dat naast de vertrouwde en reeds bekende politieke gezichten er een aantal nieuwkomers in de partij zijn gekomen om verder als actieve groep in Harlingen een luisterend oor voor de burgers te zijn en een stimulerende, creatieve inzet voor de raadslid(leden)in de Gemeenteraad te vormen.

 

Waarom is HOOP een partij voor u om op te stemmen?

Als lokale ouderen partij voor Harlingen heeft HOOP ook voor de komende vier jaar weer een programma waarin vanuit een sociale visie praktische speerpunten op het gebied van Zorg, Welzijn en Veiligheid centraal staan. HOOP is een partij waarin jong en oud samen dezelfde belangen delen namelijk een levendige stad, waarin naar elkaar omgekeken wordt.

 

Voldoende thuiszorg, behoud MCL-poli en het wegnemen van belemmeringen om van de zorg gebruik te maken (kwijtschelden van de 385 euro eigen bijdrage voor de minima) staan bij HOOP op dit moment op de agenda.

 

Bestrijden woningkrapte met voldoende (levensloopbestendige)woningen voor jong en oud blijven een speerpunt voor HOOP.

 

HOOP vindt het belangrijk dat er voor jong en oud voldoende mogelijkheden zijn om te recreëren, te sporten en te kunnen bewegen in een groene, schone omgeving.

 

HOOP wil op gebied Welzijn aandacht voor Kunst en Cultuur, met Theatervoorziening voor Muziek en Volkstoneel.

 

Als sociale ontmoetingsplaatsen voor jong en oud kunnen volgens HOOP de verenigingen en de voor iedereen vrij toegankelijke wijk- en buurtgebouwen een belangrijke rol spelen

 

HOOP wil de sociale, culturele, creatieve activiteiten in Nieuw Zuid voortzetten en verder ontwikkelen als plaats waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

 

HOOP wil de mobiliteit van de (oudere) Harlingers stimuleren door veilige wandel-en fietspaden, meer bankjes, een buurtbus en openbare toiletten.

 

Tot slot wil HOOP een aantrekkelijke ontwikkeling van Willemshaven en Westerzeedijk om het unieke karakter van Harlingen als Havenstad aan het Wad een extra impuls te geven op gebied toerisme en werkgelegenheid.

 

Kortom:

HOOP is een vitale partij in beweging met een warm hart voor alle burgers van jong tot oud met praktische, creatieve en sociale oplossingen op het gebied van ZORG, WELZIJN en VEILIGHEID!

 

Meer info vindt u op onze website.

 

Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Ingezonden: Verslag wekelijkse lichtjestocht (video)

27-01-2022

HARLINGEN - Elke dinsdagavond vertrekt er om 19.30 uur vanaf het Stadhuis een bonte stoet wakkere mensen met vlaggen, fakkels, lampjes en lichtjes.

Strooizout scheppen voor Zeerobben JO15-1

27-01-2022

HARLINGEN - Zeerobben JO15-1 wil (als alles meezit) aan het eind van het seizoen deelnemen aan een internationaal toernooi te België.

Voor jong en oud een hoop te doen dit weekend bij fc Harlingen

27-01-2022

HARLINGEN - Voor zowel de jeugdteams als de seniorenteams begint dit weekend de reguliere competitie weer.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda