Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Kickboksen bij sportschool Jiu Jitsu Kenmei

23-02-2023

HARLINGEN - Vanaf maart kun je bij sportschool Jiu Jitsu Kenmei in Harlingen ook terecht voor kickboksen.

Kickboksen bij sportschool Jiu Jitsu Kenmei Adnan Jasarevic

“Ik denk dat het ook voor dames een heel mooie sport is om weerbaar te worden en het is wat laagdrempeliger dan Jiu Jitsu”, zegt sportschooleigenaar Johan Douma. “We richten ons niet op de echte wedstrijdvechters en ik denk dat we hiermee een mooie toevoeging aan het Harlinger sportaanbod hebben.”

 

Kickboksen is een vechtsport waarbij je vooral je armen en benen gebruikt voor het maken van stoten en trappen. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten en werd daar populair in het begin van de jaren 70. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals Karate en Taekwondo. En zoals bij alle vechtsporten is discipline en respect voor elkaar erg belangrijk bij het kickboksen.

 

De trainingen zullen worden gegeven door Adnan Jasarevic (32 jaar) van A-Coaching uit Leeuwarden. Adnan is al ruim 11 jaar bezig met kickboksen waarvan hij inmiddels 8 jaar lesgeeft op alle niveaus, van recreanten tot gevorderden en ervaren wedstrijdvechters. Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft in het kickboksen, maar ook dat men de techniek op de juiste manier leert beheersen en toepassen.

 

Behalve een vechtsport is kickboksen ook een intensieve workout voor het hele lichaam en werk je aan je coördinatievermogen, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en je houding. Een ideale combinatie van effectieve zelfverdediging en mentale- en fysieke ontwikkeling.

 

De kickbokstrainingen bij Jiu Jitsu Kenmei bestaan uit techniek- en padstrainingen. Sparren is een onderdeel van de training, maar zonder wedstrijdelement. De trainingen van Adnan zijn geschikt voor dames en heren van 15 jaar en ouder en worden gegeven op dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in de dojo van de Waddenhal in Harlingen. Daarnaast kan men op woensdag nog deelnemen aan de vrije trainingen van 20.00 tot 21.00 uur. De eerste training is op dinsdag 7 maart a.s.

 

Je kunt je uiteraard aanmelden voor een gratis proefles op dinsdagavond. Neem dan contact op met Johan Douma via 06-51078447 of stuur een e-mail naar info@jiujitsu-kenmei.nl. Ook als je interesse hebt in het overige sportaanbod van Jiu Jitsu Kenmei kun je hier terecht. Natuurlijk kun je ook eerst een kijkje nemen op de website www.jiujitsu-kenmei.nl.

 

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Het Alternatief 127 bij Omroep RSH

23-02-2023

HARLINGEN - Vrijdag 24 februari is er wederom een Alternatief.

Uitslag enquête: aantal clubs vreest voor hun voortbestaan

23-02-2023

HARLINGEN - De enquête die de Stichting Sportakkoord Harlingen in samenwerking met het TeamFRL Harlingen (voorheen het Beweegteam Harlingen) en Sport Fryslân onder 37 verenigingen heeft gehouden leverde een aantal interessante uitkomsten op.

Gemeente Harlingen doet vervolgonderzoek naar toekomstig gemeentehuis

23-02-2023

HARLINGEN - Gemeente Harlingen doet vervolgonderzoek naar een locatie voor het toekomstige gemeentehuis.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wellheat Shop Wellheat Shop Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus CDA Harlingen CDA Harlingen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Wellheat Shop Wellheat Shop De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns