De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Kerstkaartenactie HMHC groot succes

17-12-2020

HARLINGEN - Nu we de komende tijd weer vaak thuis zullen zijn vanwege de corona-maatregelen is het des te belangrijker dat we ook aandacht hebben voor mensen die alleen thuis zijn en stille dagen tegemoet gaan.

De afgelopen weken hebben alle teams van HMHC meegedaan aan een kerstkaartenactie van Stichting Present om eenzame ouderen een kerstkaart te sturen.

 

Van de Funkeys tot de Dames, van de F-jeugd tot de Heren: alle teams hebben hun steentje bijgedragen door een flink aantal kaarten te schrijven, te tekenen en te versieren. Voor of na de training, langs het veld of op de grond in de Waddenhal. Een groot succes, iedereen deed mee! Uiteindelijk leverde het enkele honderden prachtige, unieke kaarten op, die de komende tijd verstuurd worden in de omgeving van Harlingen door Stichting Present.

 

Voorlopig geen training senioren en geen zaaltraining

Deze week hoorden van minister-president Rutte de nieuwste corona maatregelen, wat betekent dat de seniorenteams van HMHC voorlopig niet meer kunnen trainen. Ook de zaaltraining voor de F- en E-jeugd en de Funkeys kan niet meer doorgaan. Natuurlijk kunnen deze enthousiaste jongens en meisjes wel gewoon doortrainen, maar dan op het veld. Wel warm aankleden uiteraard!

 

Overigens vinden er in de twee weken van Kerstvakantie geen trainingen plaats. Daarna kan er uiteraard gewoon weer getraind worden. Hopelijk horen we dan halverwege januari dat alle maatregelen zinvol zijn geweest en kunnen we weer langzamerhand toewerken naar een gewone situatie van trainen en wedstrijden in het weekend. De KNHB werkt intussen aan scenario’s om in het voorjaar weer te starten. Laten we met elkaar maar hopen dat dat ook echt kan gaan gebeuren!

 

Zeer geslaagde HMHC Quizzzz night

Afgelopen vrijdag vond de eerste digitale quiz night bij HMHC plaats. Maar liefst 15 teams namen deel aan de quiz die met veel zorg was voorbereid door Alex Nieuwland. Samen met zijn dochter Hilde zorgde hij voor een geweldige avond. Tamara Postma, Joyce Heida en Leandra Kingma hadden borrelplankjes gemaakt die de teams tegen een kleine vergoeding konden bestellen. Jacob de Vries verzorgde de bezorging bij alle teams. En in plaats van een echt rondje kon er een rondje voor de club worden gegeven via www.rondjevoorjeclub.nl. Een zeer geslaagde avond, die hopelijk de volgende keer gewoon weer plaats kan vinden in het gezellige clubhuis van HMHC aan de Westerzeedijk.

 

Kerstattentie voor alle jeugdtrainers

Deze week kregen alle jeugdtrainers van HMHC een kleine attentie van de Technische Commissie en de Hoofdtrainers als dank voor hun inzet. Zij zorgen er samen met de Hoofdtrainers Onno Jan Onnes en Joyce Heida voor dat alle teams van HMHC twee keer in de week anderhalf uur kunnen trainen onder deskundige begeleiding. Alle jeugdtrainers worden door HMHC zelf opgeleid via bijeenkomsten in voor- en najaar. Het HMHC Jeugdhockeybeleid vormt hiervoor een mooie basis.

 

Corona Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlingen straalt en betovert!

17-12-2020

HARLINGEN - Wie de komende weken een avondwandeling door Harlingen maakt wordt betoverd door stralende lichtpuntjes.

De Bouwvereniging sluit opnieuw haar kantoor

17-12-2020

HARLINGEN - En alleen noodzakelijke reparaties worden uitgevoerd.

Afvalkalender OMRIN in een nieuw jasje

17-12-2020

HARLINGEN - Zoals ieder jaar is de nieuwe Afvalkalender te downloaden voor inwoners in Friesland en Groningen.

Reacties

Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Omdraai De Omdraai Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen
Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns