Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Kerstbomeninzameling op 4, 5 en 6 januari 2023

23-12-2022

HARLINGEN - Ook in 2023 organiseert gemeente Harlingen weer de traditionele kerstbomeninzamelingsactie.

Hiermee hoopt de gemeente het verbranden van kerstbomen tegen te gaan en te voorkomen dat de bomen als "zwerfvuil" in bermen, op straat of in de plantsoenen belanden.

 

Ophalen grote hoeveelheden ingezamelde kerstbomen

Ligt er op een adres een grote hoeveelheid aan ingezamelde kerstbomen (meer dan 20 bomen)? Geef dan telefonisch aan de gemeente door wat de hoeveelheid kerstbomen is en de locatie hiervan, dan worden de kerstbomen ter plaatse opgehaald op donderdag 5 of vrijdag 6 januari 2023. Telefonisch aanmelden kan tot en met woensdag 4 januari 2023. De loten en bonnetjes worden in een envelop op de ophaallocatie in de brievenbus gestopt of persoonlijk overhandigd. Gemeente Harlingen is bereikbaar via telefoonnummer 0517-492289.

 

Versnipperen

Het verbranden van kerstbomen in de open lucht brengt schade toe aan het milieu. Het verbranden van kerstbomen mag daarom niet plaatsvinden. De ingeleverde bomen worden door medewerkers van de gemeente versnipperd en gecomposteerd.

 

Loterij

Voor het inleveren van kerstbomen geeft de gemeente per boom een lot en een waardebon van € 0,60. De waardebonnen zijn tot 10 februari 2023 in te leveren bij Top1Toys in Harlingen. Iedere inwoner van gemeente Harlingen kan hieraan deelnemen. In de loterij worden drie geldprijzen verloot. De trekking vindt plaats op maandag 9 januari 2023. De uitslag wordt bekend gemaakt via de website van de gemeente Harlingen en de lokale (online)media. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdagmiddag 18 januari 2023.

 

Vragen

Bovengenoemde informatie is ook te vinden op de website van gemeente Harlingen,  www.harlingen.nl. Heeft u vragen over het ophalen van de ingezamelde kerstbomen? Neem dan contact op met de gemeente, te bereiken via 14-0517 of 0517-492289.

 

Locaties en data

Gemeentelijke gebouwen

  • Westerzeedijk 7 - vrijdag 6 januari tussen 10:00 en 16:00
  • Stadhuis (container pleintje) - woensdag 4 januari tussen 13:00 en 16:00

Het Oosterpark

  • Vierkantsdijk, omgeving het Trefpunt - woensdag 4 januari tussen 13:00 - 16:00

  • Klipperstraat, parkeerterrein DEKA - woensdag 4 januari tussen 13:00 - 16:00

De Spiker

  • Roniaweg, container op pleintje - woensdag 4 januari tussen 13:00 - 16:00

Bynia State

  • De Java - woensdag 4 januari tussen 13:15 - 14:00

Groot Ropens   

  • De Leeuwerik/ De Meerkoet - woensdag 4 januari tussen 14:15 - 15:00

Ludinga   

  • Omdraai/ Molenrak - woensdag 4 januari tussen 15:15 - 16:00

Wijnaldum             

  • Dorpshuis - woensdag 4 januari tussen 14:00 - 15:00

Midlum                    

  • Dorpshuis - woensdag 4 januari tussen 15:00 - 16:00

Algemeen Gemeente Natuur & Milieu

Meer nieuws

Wiebe & Kermit nemen duet op (video)

23-12-2022

HARLINGEN - Speciaal voor alle 'Ouwe Seunen' hebben Wiebe van Dijk en Kermit de Kikker samen een duet opgenomen.

Afslag Harlingen met Marlies van Bon op Omroep RSH

23-12-2022

HARLINGEN - Zaterdagochtend a.s. start Marlies van Bon om 11.00 uur met het programma Afslag Harlingen op Radio Stad Harlingen.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 51 - 2022

23-12-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 19 t/m 23 december 2022.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Wellheat Shop Wellheat Shop Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Wellheat Shop Wellheat Shop Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires