Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Kerstbomeninzameling 2022

27-12-2021

HARLINGEN - Net als voorgaande jaren organiseert de gemeente Harlingen direct na de jaarwisseling een inzameling van kerstbomen.

Hiermee hoopt de gemeente het verbranden van kerstbomen tegen te gaan en te voorkomen dat de bomen als "zwerfvuil" in bermen, op straat of in de plantsoenen belanden. Onderaan deze pagina vindt u de lijst met inleverpunten en tijdstippen. 

 

Loterij

Voor het inleveren van kerstbomen geeft de gemeente per boom een lot en een waardebon van € 0,60. De waardebonnen zijn tot 15 februari 2022 in te leveren bij Top1Toys in Harlingen. Iedere inwoner van de gemeente Harlingen kan hieraan deelnemen. In de loterij worden drie geldprijzen verloot. De trekking vindt plaats op dinsdag 11 januari 2022. De uitslag wordt bekend gemaakt via de website van de gemeente Harlingen en de Harlinger Courant van 14 januari 2022. De prijsuitreiking zal waarschijnlijk in aangepaste vorm plaatsvinden op woensdag 19 januari 2022.

 

Ophalen grote hoeveelheden ingezamelde kerstbomen

Ligt er op een adres een grote hoeveelheid aan ingezamelde kerstbomen? (meer dan 20 kerstbomen). Geef dan telefonisch aan de gemeente Harlingen door de hoeveelheid kerstbomen en de locatie, dan worden de kerstbomen ter plaatse opgehaald op donderdag 6 januari en/of vrijdag 7 januari 2022. Telefonisch aanmelden kan tot en met woensdag 5 januari 2022. De loten en bonnetjes worden in een enveloppe op de ophaallocatie in de brievenbus gestopt, dit om mogelijke besmetting te voorkomen. De gemeente Harlingen is bereikbaar via telefoonnummer 0517-492289.

 

Versnipperen

Het verbranden van kerstbomen in de open lucht brengt schade toe aan het milieu. Het verbranden van kerstbomen mag daarom niet plaatsvinden. De ingeleverde bomen worden door medewerkers van de gemeente versnipperd en gecomposteerd.

 

Corona proof

Wij doen ons uiterste best als gemeente om de kerstboominzameling zo veilig als mogelijk te laten verlopen. Bij het brengen van de kerstbomen op de inzamellocaties, vragen wij u rekening te houden met 1,5 meter afstand houden van elkaar. Graag niet meer dan 1 persoon. Bij klachten komt u niet naar de inzamellocatie.

 

Vragen

Heeft u vragen over het ophalen van de ingezamelde kerstbomen? Neem dan contact op met de gemeente Harlingen te bereiken via 14 0517 of 0517-492289.

 

Locaties en tijdstippen

Inzamelpunten

Datum  

Tijdstip

Gemeentelijke gebouwen     
Westerzeedijk 7 Vrijdag 7 januari  10.00 - 16.00 uur
Stadhuis     
Container op pleintje stadhuis Donderdag 6 januari   13.00 - 16.00 uur
Het Oosterpark     
Vierkantsdijk, omgeving het Trefpunt Donderdag 6 januari 13.00 - 16.00 uur
Klipperstraat, parkeerterrein DEKA  Donderdag 6 januari  13.00 - 16.00 uur
De Spiker    
Roniaweg, container op pleintje Donderdag 6 januari  13.00 - 16.00 uur
Bynia State      
De Java  Donderdag 6 januari  13.15 - 14.00 uur
Groot Ropens    
De Leeuwerik/ De Meerkoet  Donderdag 6 januari 14.15 - 15.00 uur
Ludinga    
Omdraai/ Molenrak Donderdag 6 januari 15.15 - 16.00 uur
Wijnaldum    
Dorpshuis Donderdag 6 januari  14:00 – 15.00 uur
Midlum     
Dorpshuis Donderdag 6 januari   15.00 - 16.00 uur

 

Gemeente Natuur & Milieu

Meer nieuws

Opdat wij niet vergeten

27-12-2021

HARLINGEN - Alweer voor de 7e keer zijn op kerstavond door bestuur en vrijwilligers van de Vereniging Oud Harlingen, lichtjes op de oorlogsgraven geplaatst op de Algemene Begraafplaats te Harlingen.

Verslag raadsvergadering gemeente Harlingen 22 december 2021 - VVD Harlingen

27-12-2021

HARLINGEN - We pikken de twee belangrijkste onderwerpen er uit anders wordt dit verslag nog langer dan het al is.

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

27-12-2021

HARLINGEN - Deze keer was de opdracht maak een foto met dauw- regendruppels.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen