Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Keeperstraining Zeerobben weer van start

22-01-2020

HARLINGEN - Het is lang niet bij elke vereniging een vanzelfsprekendheid maar bij Zeerobben lijkt het steeds maar weer “business as usual”: we hebben het over de keeperstraining voor en door de jeugdkeepers.

Keeperstraining Zeerobben weer van start Op de foto een klein gedeelte van de jeugdkeepers en keeperstrainers. Foto: Frans Bode.

Al jaren schenkt de jeugdafdeling aandacht aan haar jeugdkeepers en terecht. Ook deze groep voetballers heeft recht op specifieke training zoals ook spelers “spitsentraining” krijgen of specifieke training die is gericht op verdedigen. Daarvoor heb je dan wel de juiste mensen nodig en die heeft Zeerobben in huis. Van jong tot oud.

 

Finn de Graaf traint de jeugdkeepers van de categorie onder de 11. Finn, die sinds twee jaar bij Zeerobben speelt, heeft zijn draai meer dan gevonden bij Zeerobben. Niet alleen als keeper dus maar ook als keepertrainer voor de jeugd. Finn keept zelf dit seizoen in JO15-1 en kan nu al de jongste jeugd de trucjes van het keepen bijbrengen.

 

De keepers van de categorie onder de 12, onder de 13 en onder de 15 worden getraind door Bastian Riem, Connor Bosman en Jorn Doeksen. Bastian is 1e jaar senior maar al jaar en dag lid van Zeerobben. Bastian is een tijdje geblesseerd geweest maar probeert weer een plaatsje onder de lat veroveren in het 2e/3e. Connor was vorig seizoen keeper van JO19-1 maar keept dit seizoen bij de senioren. Samen met Bastian en Theo Nota vecht hij ook voor een plaatsje in het 2e. Jorn speelt nog in de jeugd bij JO19-1 en speelt ook al sinds jaar en dag bij Zeerobben. En dan is daar natuurlijk nog het “opperhoofd”. De man die alles regelt en de keepers motiveert/stimuleert. Dick v.d. Galiën kent inmiddels de klappen van de zweep. Zelf jarenlang keeper van Zeerobben 1 en daarna rustig afgebouwd in de rest-senioren. Een man die het vak verstaat.

 

Dat alles met elkaar vormt een mooie mix. De jeugd die de jeugd traint met daarboven voldoende ervaring. Zo wil je het graag zien als vereniging en daarom is het jeugdbestuur dan ook zeer verheugd en dankbaar dat deze jongens deze keeperstrainingen zo oppakken en proberen de jeugdkeepers nog beter te maken dan ze al zijn.

 

Donderdag 23 januari gaan de trainingen voor de jeugdkeepers weer los.

  • 18.00 uur: Trainingen o.l.v. Finn
  • 18.30 uur: Trainingen o.l.v. Bastian/Connor/Jorn
  • 19.15 uur: Trainingen o.l.v. Dick

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Blauw Wit ‘34

22-01-2020

HARLINGEN - Zeerobben start na winterstop tegen koploper Blauw Wit’34.

Nieuwsbrief Hannemahuis, januari 2020

22-01-2020

HARLINGEN - Iedere maand verzendt Museum het Hannemahuis een nieuwsbrief met verrassende aankondigingen, nieuwe tentoonstellingen, activiteiten en nog veel meer.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 17-01-2020

22-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Ons Food&Wine Ons Food&Wine Greenart Production Greenart Production Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Visie Events Visie Events
Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei