TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Kandidaten PvdA Harlingen: Willem de Graaf gaat voor duidelijke, begrijpbare en sociale politiek

07-03-2018

HARLINGEN - Kandidaten van PvdA Harlingen stellen zich aan u voor, vandaag de beurt aan Willem de Graaf.

Kandidaten PvdA Harlingen: Willem de Graaf gaat voor duidelijke, begrijpbare en sociale politiek Willem de Graaf

Als kandidaat nummer 8 sta ik, Willem de Graaf, op de lijst van de PvdA, maar waarom vraag je je misschien af.

 

Ik wil mij inzetten voor de PvdA Harlingen omdat ik de uitgangspunten van onze partij onderschrijf dat wij de mensen die minder goed mee kunnen komen in de maatschappij moeten helpen en dat wij het samen moeten doen. Ik ben het lang niet met alles eens wat er in onze partij landelijk speelt, maar heb mij gericht op de lokale politiek.

 

Vanaf het moment dat wij als Harlingers besloten om zelfstandig te blijven is bij mij de overtuiging versterkt dat wij hier gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn. Daar wil ik ook een steentje aan bijdragen. Ik doe dit het liefst op de achtergrond maar mocht het zo gek worden dat wij een ruime meerderheid halen en zelfs de nummer 8 voor de PvdA raadslid wordt, dan zal ik mij met hart en ziel inzetten. Ik houd van duidelijkheid en begrijpbare taal. Daarom hoop ik de kiezers duidelijk te maken dat het om Harlingen, Midlum en Wijnaldum gaat en om niets anders.

 

Willem de Graaf, plek 8, PvdA Harlingen

 

 

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

In geouwehoer is het moeilijk wonen, in clichés moeilijk discussiëren

07-03-2018

HARLINGEN - In de bijdrage van Bartele Boersma van de PvdA wordt Jan Schaefer geciteerd die ooit stelde ‘dat je in geouwehoer niet kan wonen’.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 02-03-2018

07-03-2018

HARLINGEN - Verslagen en stand van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Groen in de raad

07-03-2018

HARLINGEN - Verkiezingstijd.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio