Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Kandidaten PvdA Harlingen: Ron Leen zet zich in voor een rechtvaardig lokaal sociaaleconomisch beleid, gelijke kansen en armoedebestrijding

11-03-2022

HARLINGEN - Het was mijn frustratie over de alsmaar toenemende en onacceptabele armoede in Nederland waardoor ik in 2017 besloot om na 36 jaar weer lid te worden van de PvdA.

De “ouderwetse” sociaaldemocratische normen en waarden zijn wat mij betreft nog steeds actueel en bruikbaar om een sociaal en economisch rechtvaardige samenleving op te bouwen, een leefbare samenleving waarin een gegarandeerde goede plek is voor iedereen die zich in ons land en onze gemeente thuis voelt. Een essentiële taak die wat mij betreft er een van de overheid is. Stimulerend, activerend en ondersteunend.

 

Mijn motivatie om mijzelf kandidaat te stellen voor een tweede raadsperiode voor de PvdA is mijn overtuiging, dat het opbouwen van een leefbare, solidaire en rechtvaardige samenleving ook van onderop en dus lokaal dient te gebeuren. Hierbij zijn de gemeenteraad en daarin de PvdA Harlingen met haar actieve maatschappelijk betrokken raadsleden onmisbare instrumenten. Daaraan wil ik met volle overtuiging bijdragen.

 

Ons verkiezingsprogramma en de speerpunten voor 2022-2026 zijn een prima uitwerking van dit streven met de nadruk op de sociaaleconomische belangen van alle Harlingers, Midlummers en Wijnaldummers. Goed wonen, goed bereikbaar en beschikbaar onderwijs, goed werk, goede opvang- en ondersteuningsvoorzieningen, goede voorzieningen voor sport en recreatie, goede zorgvoorzieningen, noem maar op. U kunt het nalezen in ons verkiezingsprogramma op https://harlingen.pvda.nl/. Geen woorden, maar daden. Net als de afgelopen vier jaar. Stem op de PvdA en u weet wat u krijgt. Geen vage loze praatjes, geen beschuldigingen aan het adres van anderen. Nee, gewoon het eerlijke en haalbare verhaal, zolang we maar de echte keuzes durven blijven maken.

 

Daarom sta ik op lijst voor de PvdA in Harlingen. Onze sterke fractie en wethouder zullen net als in het verleden ook de komende vier jaar staan voor onze idealen en de belangen van de inwoners van Harlingen, Midlum en Wijnaldum. En u mag ons daar altijd op aanspreken. Ga dus stemmen op woensdag 16 maart. Uw stem geeft de doorslag!

 

 

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

De democratie en hoe fragiel die kan zijn

11-03-2022

HARLINGEN - Lokale verkiezingen... vergeleken met de tragedie die zich niet ver van ons vandaan afspeelt lijken ze ineens niet meer zo belangrijk.

Fc Harlingen in actie voor Oekraïne! (video)

11-03-2022

HARLINGEN - In Harlingen zijn inmiddels de eerste vluchtelingen uit Oekraïne aangekomen waaronder ook vele kinderen.

GGD Fryslân weekbericht 10 2022

11-03-2022

HARLINGEN - Besmettingen nog hoog, nemen de komende weken vermoedelijk af.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad