Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Kandidaten PvdA Harlingen: Erik de Groot wil meer kansen voor ondernemers in Harlingen

09-03-2018

HARLINGEN - Kandidaten van PvdA Harlingen stellen zich aan u voor, vandaag de beurt aan Erik de Groot.

Kandidaten PvdA Harlingen: Erik de Groot wil meer kansen voor ondernemers in Harlingen Erik de Groot

Mijn naam is Erik de Groot. Vader van 2, getrouwd, voetballiefhebber, werkzaam in de financiële sector, arbeidsmediator en ervaren in het besturen en openbaar bestuur.

 

Ik ben kandidaat nummer 7 van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Ik ben sinds 2005 in Harlingen betrokken bij de lokale politiek. Al eerder actief geweest in de gemeenteraad en meerdere jaren actief binnen de lokale afdeling van de PvdA. Steeds een beetje de rechtsbuiten geweest waardoor het de laatste jaren niet altijd een pretje was door de landelijke koers van onze partij. Niet duidelijk en soms ook gewoon niet goed!

 

Toch wil ik mij blijven inzetten voor de lokale PvdA. Door lokaal weer kleur op de wangen te krijgen zie ik op termijn een belangrijke rol weggelegd voor een sterke sociale partij. Want hoewel de crisis achter ons lijkt te liggen ben ik van mening dat de grootste uitdagingen nog voor ons liggen. Werk zal in de toekomst een andere inhoud kennen waarbij er sprake is van veel verandering op de inhoud maar ook op het soort werk en werkgelegenheid.

 

We zullen de komende jaren eindelijk echt werk moeten maken van werkgelegenheid in Harlingen en omgeving. Ik zie al jaren dat de acquisitie van nieuwe bedrijven in Harlingen lastig verloopt en dat het MKB niet alle ruimte krijgt om te ondernemen. Om werkgelegenheid en banen in Harlingen te houden en te krijgen moet er echt ruimte gegeven worden aan ondernemen in Harlingen. Werk is een belangrijke factor om sociaal mee te doen.

 

Als zelfstandig Harlingen kun je niet meer alles zelf organiseren en zal je in een breder verband moeten kijken naar werkgelegenheid in West-Friesland. Mobiliteit van werk en mensen stopt niet bij de gemeentegrenzen. Binnen onze gemeente is het voor startende zzp’ers een drama om geschikte kantoor/werkruimte te vinden. Het nieuwe college van B en W moet hier werk maken.

 

Verder sta ik voor duidelijkheid en niet om de brij heen draaien. Een beetje tempo maken en als iemand anders de credits verdiend deze dan ook gewoon geven. Ongeacht partij of kleur!

 

Erik de Groot, plek 7, PvdA Harlingen

 

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Voorverkoop 'Bakzeuntjes' is begonnen

09-03-2018

HARLINGEN/ARUM - Locatietheater is één van de meest opvallende uitingsvormen van Leeuwarden Fryslân 2018.

Ingezonden: Reactie Bartele Boersma (PvdA Harlingen) op Wim Wildeboer (Wad’n Partij)

09-03-2018

HARLINGEN - Waar de VVD Harlingen op de inhoud reageerde, komt de Wad’n Partij met een reactie waar het zuur en de halve waarheden vanaf spatten.

Open Dag IKC Sint Michaël

09-03-2018

HARLINGEN - Op woensdag 14 maart houdt IKC Sint Michaël haar jaarlijkse Open Dag.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei
VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda