Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Kandidaten PvdA Harlingen: Edwin Helvrich Samen verder voor Harlingen!

15-03-2022

HARLINGEN - Mijn naam is Edwin Helvrich, geboren in Plan Zuid, opgegroeid in wijk De Spiker en ik woon nu alweer 15 jaar in het Oosterpark.

Een echte Ouwe Seun dus. In het dagelijks leven ben ik leraar aardrijkskunde en geschiedenis bij RSG Simon Vestdijk hier in Harlingen. De afgelopen acht jaar ben ik gemeenteraadslid en fractievoorzitter van de PvdA geweest. In die acht jaar is er veel tot stand gebracht, graag wil ik nog vier jaar door, want er is nog genoeg te doen.

 

Voorbeelden van onderwerpen waar ik mij mee bezig heb gehouden zijn: de Willemshaven, het Westerzeedijkgebied, het Balklandpark, uitbreiding van de Waddenhal, de verkeersveiligheid op verschillende plekken in onze gemeente en een motie over lachgas. Allemaal onderwerpen die voor Harlingen en de Harlingers van belang zijn. Als vaste deelnemer aan de dorps- en wijkschouwen valt mij steeds weer de grote betrokkenheid van de inwoners met hun woonomgeving op. Of het nu gaat om losliggende stoeptegels, verkeersveiligheid of openbaar groen dat niet op orde is, de bewoners kaarten het aan en de gemeente gaat ermee aan de slag.

 

In de komende vier jaar wil ik mij inzetten voor het mogelijk maken van een mooie woonwijk met betaalbare, duurzame huizen op het Spaansenterrein. Huizen voor jong en oud, niet voor speculanten. Maar ook voor een bruisende binnenstad, een goed ondernemersklimaat en meer reuring op de Willemshaven wil ik mij graag inzetten.

 

Spreekt dit u aan, dan hoop ik op uw stem.

 

Samen verder voor Harlingen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Edwin Helvrich

 

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Gelijkspel voor HMHC Dames in Assen

15-03-2022

HARLINGEN - Na vele weken zonder wedstrijden mochten de meiden van Harlingen Dames eindelijk weer het veld op.

Mark Norder en Duco Broersma winnen Stienenman toernooi

15-03-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 12 maart werd er weer een mooi en sterk bezet toernooi gespeeld in onze Boulodrome en wel het Stienenman toernooi.

Waddenrobkes

15-03-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd alweer de 2e speelronde bij de Waddenrobkes gespeeld.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken