De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jij zoekt ons? Bestuurder, steunfractielid, sympathisant en vrijwilliger!!!

04-06-2021

HARLINGEN - Ben jij als inwoner van de gemeente Harlingen politiek geïnteresseerd of wil je misschien wel met ons meedenken bij het opstellen van het nieuwe verkiezingsprogramma van het CDA voor de gemeente Harlingen, dan ben je van harte welkom en nodigen we je hierbij uit om contact met ons op te nemen.

Binnenkort beginnen we weer te schrijven aan ons nieuwe verkiezingsprogramma. Als CDA vinden wij het belangrijk dat onze inwoners en ondernemers gehoord worden. Daarom willen we jouw vragen om input te geven voor het verkiezingsprogramma 2022-2026. Het CDA Harlingen is een open volkspartij die midden in de samenleving staat, lokaal verankerd in de stad en dorpen. Geworteld in alle lagen van de bevolking. Centraal in onze denk- en handelswijze staat de C van christelijke waarden en tradities. Die tradities en waarden bevatten voor christenen en niet-christenen waardevolle beginselen: Medemenselijkheid, niemand achterlaten, goedheid voor de ander en rekening houden met elkaar. De C in het CDA is onmisbaar, vormt de kern van ons handelen en denken en vormt een tijdloze kernwaarde. Het CDA Harlingen koestert de hoofdletter C in haar naam. Dat betekent niet dat mensen van andere geloofsrichtingen of niet-gelovigen niet welkom zijn; integendeel: velen die zich geen christen noemen voelen zich sinds jaar en dag prima thuis bij het CDA. In ons mens- en maatschappijbeeld staat centraal dat je niet voor jezelf maar voor een ander leeft. De ‘A’ in het CDA verwijst naar het appél wat wij doen op mensen die de verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de samenleving.

 

Het programma wordt samengesteld door een programmacommissie met vertegenwoordigers van het bestuur en de huidige gemeenteraadsfractie. Voorafgaand willen we een inventarisatie houden onder de inwoners, ondernemers en verenigingen en vragen wat jij belangrijk vindt.

 

 

Wellicht heb je ideeën en verbeterpunten voor onze gemeente of wat jij graag zou willen veranderen en/of toevoegen. Jouw ideeën kun je aandragen via het door het CDA ingestelde “Meldpunt CDA Harlingen.” Dit is te vinden op onze website www.cda.nl/Harlingen. Je mag ons ook een e-mail sturen: info@harlingen.cda.nl.

 

Indien je belangstelling hebt of betrokken wilt zijn bij de lokale politiek zoals een bestuursfunctie, (schaduw) fractielid of als vrijwilliger, dan ben je van harte uitgenodigd om met ons mee te praten en na te denken over allerlei lokale onderwerpen. Politiek lijkt zover weg, maar kijk maar eens naar buiten…. Alles wat er in je straat, wijk, dorp en stad gebeurt, is direct het gevolg van beslissingen van een lokaal gemeentebestuur.

 

Wil je samen met het CDA doorpakken? Meld je dan aan op: info@harlingen.cda.nl of bel onze voorzitter Ronald Bootsma 06-10920223.

 

Goed voor elkaar!

Bestuur en fractie CDA Harlingen

 

 

Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Resultaten inspiratieavond burgerparticipatie

04-06-2021

HARLINGEN - Op 26 mei hield het gemeentebestuur een inspiratiesessie.

FUMO brengt bedrijven in kaart

04-06-2021

HARLINGEN - ‘Advisering, vergunningverlening en toezicht verder verbeteren’.

Run op 500 euro regeling in Noordwest Fryslân

04-06-2021

HARLINGEN - Vanuit de regio Noardwest (Harlingen, Leeuwarden en Waadhoeke) zijn na een berichtje op Harlingenboeit.nl veel aanvragen binnen gekomen voor de 500 euro regeling.

Reacties

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Omdraai De Omdraai Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen De Omdraai De Omdraai Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber