RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdtrainers Zeerobben

11-03-2021

HARLINGEN - Het mag dan een rustige tijd zijn geweest voor de voetballers, dat geldt niet voor het jeugdbestuur van Zeerobben.

Jeugdtrainers Zeerobben Foto: Frans Bode.

Zij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de invulling van de trainersstaf voor het komende seizoen. Dat lijkt nog heel ver weg en ondanks het feit dat alles nog erg onzeker is moeten toch de eerste stappen voor het nieuwe seizoen gezet worden. En naast de invulling van de trainers is er ook al een start gemaakt met de nieuwe indelingen voor de teams voor het komende seizoen. Weliswaar nog een potloodversie maar de eerste stappen zijn gezet.

 

Voor de JO15-1 groep komt volgend seizoen een nieuwe trainer te staan. Alhoewel je niet echt van nieuw kunt spreken. Dennis Riem is natuurlijk niet nieuw bij de club. Integendeel. Het is een kind van de club. Van huis uit met voetbal opgevoed en vanaf de F-jes zelf voetballend bij Zeerobben. Na het doorlopen van de gehele jeugdopleiding en een aantal jaren senioren heeft Dennis ervoor gekozen om verder te gaan als jeugdtrainer. Dit jaar was hij al samen met Nick Hoogeveen verantwoordelijk voor de JO12-1 en volgend seizoen dus de JO15-1. Hij zal komende tijd en volgend seizoen ook meelopen bij de training van JO19-1. Keimpe Brander zal hem de juiste kneepjes van het vak leren. Het jeugdbestuur is blij met de aanstelling van Dennis. Hiermee hebben ze een gedreven en enthousiaste jeugdtrainer binnen de jeugdafdeling die mede vanuit zijn eigen voetbalachtergrond op een voortreffelijke manier met de jeugd weet om te gaan. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkiezingen Tweede Kamer 2021

11-03-2021

HARLINGEN - Op woensdag 17 maart 2021 kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in de gemeente Harlingen.

Vacature: Medewerker bestuurssecretariaat

11-03-2021

HARLINGEN - Gemeente Harlingen zoekt een nieuwe collega bij het bestuurssecretariaat voor 36 uur per week.

Hockeynieuws van HMHC: alle teams kunnen weer het veld op!

11-03-2021

HARLINGEN - Het bericht kwam toch wat onverwacht: in de persconferentie van de regering werd deze week bekend gemaakt dat ook de sporters van 27 jaar en ouder weer het veld op mogen.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 De Omdraai De Omdraai Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn