Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdteams HMHC trainen alweer vier weken

27-05-2020

HARLINGEN - Deze week trainen de jeugdteams alweer vier weken gezellig samen op het veld aan de Westerzeedijk.

Jeugdteams HMHC trainen alweer vier weken Bij de F-trainingen staat ook loopscholing op het programma.

Hoofdtrainers Onno Jan Onnes en Joyce Heida wilden dit vieren door middel van een stemactie op Instagram. De volgers van HMHC mochten afgelopen zondag kiezen wat ze deze week wilden gaan trainen. Ze konden kiezen uit de backhand slag en een schijnpass. Er was volop gestemd door de jeugdspelers en zelfs door sommige ouders. De backhand slag was de grote winnaar en dus gaan de kinderen daarmee aan de slag. De stemactie was zo’n succes dat de trainers erover nadenken dit tot het eind van het seizoen vol te houden. Op deze manier leren de kinderen technieken aan die ze ook echt willen leren. Wil je meestemmen? Volg ons dan op Instagram (@harlingermhc). Ook de meeste teams van HMHC hebben een eigen Instagram account waar ze hun uitslagen, trainingen en bijzonderheden delen. Erg leuk!

 

De Veteranen willen graag in de lucht blijven

Het Veteranen team is het team dat het langst bestaat op de Harlinger mixed hockeyclub. Dit was ook het team dat de club jaren geleden in leven heeft gehouden. Nu kampt het gezellige mannenteam met een klein te kort wegens een aantal blessures, een wereldreis en in verband met onregelmatig werk. Het mannenteam traint momenteel lekker door en spelen normaal gesproken op zondag een wedstrijd, waarna ze vaak afsluiten met een derde helft. Met name de leuke super sunday’s op eigen vereniging worden door de veteranen druk bezocht. Niet alleen omdat ze zelf als eerste aan de beurt zijn om hun wedstrijd te spelen, maar vooral om daarna de andere thuisteams aan te moedigen. Ben jij oud hockeyspeler, 35+ en wil je graag weer een balletje slaan? Of lijkt het jou ook leuk om een teamsport te beoefenen en hockey eens te proberen? Stuur dan een mail naar tc@harlingermhc.nl of kom langs op vrijdag van 20.15 - 21.15 uur (dit seizoen).

 

Vooruitblik komend seizoen

Ook komend seizoen wordt er weer volop gehockeyd aan de Westerzeedijk. Jongens, meisjes, heren, dames, veteranen, trimmers, dames-trimmers. Van 4 jaar tot veteraan, voor iedere leeftijd en voor ieder niveau is er wel een team.

 

De teamindeling voor komend seizoen is bijna klaar. Medio juni worden alle leden hierover geïnformeerd door de technische commissie. Wil je ook komen hockeyen? We hebben nog ruimte in meerdere teams.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Meerderheid Friezen betrokken bij overstap schone energie

27-05-2020

HARLINGEN - Friese inwoners willen betrokken zijn bij de overstap naar schone energie in Fryslân.

Landencompetitie Waddenrobkes

27-05-2020

HARLINGEN - De Waddenrobkes van Zeerobben zijn alweer een paar weken in training op de woensdagmiddag.

Heropeningstunt Twâddehâns Moai vanaf 3 juni!

27-05-2020

HARLINGEN - Twaddehâns Moai die vanwege het coronavirus zijn deur had gesloten, gaat op 3 juni weer open.

Reacties

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Broodje Nuchter Broodje Nuchter Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Greenart Production Greenart Production Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Broodje Nuchter Broodje Nuchter Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda