De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdteams HMHC trainen alweer vier weken

27-05-2020

HARLINGEN - Deze week trainen de jeugdteams alweer vier weken gezellig samen op het veld aan de Westerzeedijk.

Jeugdteams HMHC trainen alweer vier weken Bij de F-trainingen staat ook loopscholing op het programma.

Hoofdtrainers Onno Jan Onnes en Joyce Heida wilden dit vieren door middel van een stemactie op Instagram. De volgers van HMHC mochten afgelopen zondag kiezen wat ze deze week wilden gaan trainen. Ze konden kiezen uit de backhand slag en een schijnpass. Er was volop gestemd door de jeugdspelers en zelfs door sommige ouders. De backhand slag was de grote winnaar en dus gaan de kinderen daarmee aan de slag. De stemactie was zo’n succes dat de trainers erover nadenken dit tot het eind van het seizoen vol te houden. Op deze manier leren de kinderen technieken aan die ze ook echt willen leren. Wil je meestemmen? Volg ons dan op Instagram (@harlingermhc). Ook de meeste teams van HMHC hebben een eigen Instagram account waar ze hun uitslagen, trainingen en bijzonderheden delen. Erg leuk!

 

De Veteranen willen graag in de lucht blijven

Het Veteranen team is het team dat het langst bestaat op de Harlinger mixed hockeyclub. Dit was ook het team dat de club jaren geleden in leven heeft gehouden. Nu kampt het gezellige mannenteam met een klein te kort wegens een aantal blessures, een wereldreis en in verband met onregelmatig werk. Het mannenteam traint momenteel lekker door en spelen normaal gesproken op zondag een wedstrijd, waarna ze vaak afsluiten met een derde helft. Met name de leuke super sunday’s op eigen vereniging worden door de veteranen druk bezocht. Niet alleen omdat ze zelf als eerste aan de beurt zijn om hun wedstrijd te spelen, maar vooral om daarna de andere thuisteams aan te moedigen. Ben jij oud hockeyspeler, 35+ en wil je graag weer een balletje slaan? Of lijkt het jou ook leuk om een teamsport te beoefenen en hockey eens te proberen? Stuur dan een mail naar tc@harlingermhc.nl of kom langs op vrijdag van 20.15 - 21.15 uur (dit seizoen).

 

Vooruitblik komend seizoen

Ook komend seizoen wordt er weer volop gehockeyd aan de Westerzeedijk. Jongens, meisjes, heren, dames, veteranen, trimmers, dames-trimmers. Van 4 jaar tot veteraan, voor iedere leeftijd en voor ieder niveau is er wel een team.

 

De teamindeling voor komend seizoen is bijna klaar. Medio juni worden alle leden hierover geïnformeerd door de technische commissie. Wil je ook komen hockeyen? We hebben nog ruimte in meerdere teams.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Meerderheid Friezen betrokken bij overstap schone energie

27-05-2020

HARLINGEN - Friese inwoners willen betrokken zijn bij de overstap naar schone energie in Fryslân.

Landencompetitie Waddenrobkes

27-05-2020

HARLINGEN - De Waddenrobkes van Zeerobben zijn alweer een paar weken in training op de woensdagmiddag.

Heropeningstunt Twâddehâns Moai vanaf 3 juni!

27-05-2020

HARLINGEN - Twaddehâns Moai die vanwege het coronavirus zijn deur had gesloten, gaat op 3 juni weer open.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Greenart Production Greenart Production Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Omdraai De Omdraai Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Omdraai De Omdraai Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Greenart Production Greenart Production Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Broodje Nuchter Broodje Nuchter