Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 47

29-11-2017

HARLINGEN - Hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 47 Een heerlijke overwinning van fc Harlingen JO19-1. Foto P. IJdema

Fc Harlingen JO7

De allerjongste jeugd bij fc Harlingen groeit en groeit. Ook zij spelen elke week in competitie vorm en ook komend weekend komen zij in actie. En wel op eigen sportpark. Ze gaan de strijd aan tegen de jongens en meisjes van S.C. Stiens, SJO DFC JO7-1 en FVC JO7-2. De wedstrijdjes beginnen vanaf 9.00 uur en alle opa’s, oma’s, papa’s en mama’s zijn van harte welkom.

 

Fc Harlingen JO9

De jongens van fc Harlingen JO9-1 mogen komend weekend uit naar Easterein waar ze tegenstander SDS JO9-1 zullen treffen. Fc Harlingen JO9-2 spelen om 9.00 uur thuis tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg.

 

Fc Harlingen JO11

De JO11-1 van fc Harlingen namen het thuis op tegen Workum JO11-1. En de jongens gingen voor niets minder dan de winst. Het is ze gelukt! Met 4-0 wisten de Harlingers te winnen. Voor komende zaterdag staat Akkrum JO11-1 in Akkrum op het programma. Fc Harlingen JO11-2 verloor van de jongens van Zeerobben JO11-4. Spannend was het zeker wel want fc Harlingen zou niks cadeau doen. Maar toch nét een doelpuntje te weinig… eindstand 1-2. Minnertsga JO11-2 is de volgende uitdaging en deze staan net een plekje onder fc Harlingen. Fc Harlingen JO11-3; de wedstrijd begon om 11.00 uur. Gelukkig wel droog, maar koud en erg guur. ‘T is Harlingen die achterkomt, maar wie hebben we daar? De spits maakt gelijk, ze juichen met elkaar. En net voor de rust, scoort Harlingen nóg 1. De scheids fluit voor rust, de teams gaan weer heen. De box in, thee drinken en tijd voor een speech. We zijn hier om te winnen, 3 punten of niets. Toch is het Oppenhuizen die na rust weer scoort, het staat weer gelijk, gejuich is gehoord.  Voor het einde weer een doelpunt, het staat nu 3-2. De scheids denkt ’t is klaar nu, we kappen ermee. Zaterdag mogen ze het thuis tegen koploper Hielpen JO11-1 gaan opnemen en de wedstrijd begint om 10.15 uur. Na een speelronde vrij te hebben gehad, spelen de jongens van fc Harlingen JO11-4 komend weekend thuis tegen Oosterlittens JO11-1. Een ploeg die momenteel derde staat en fc Harlingen zien we op de zesde plek terug. De wedstrijd begint om 10.00 uur.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van fc Harlingen JO13-1 namen het in een thuiswedstrijd op tegen Workum JO13-1. Met een lekkere 1-0 voorsprong gingen de mannen de rust in. Maar na rust komt Workum terug en het wordt 1-1. Wanneer Workum met 1-2 voor komt te staan maakt fc Harlingen de stand gelijk door middel van een penalty. Volhouden was de bedoeling maar toch vlak voor einde maakt Workum er een eind aan en scoort de 2-3. Voor komende zaterdag staat de koploper SWZ Boso Sneek JO13-1 in Sneek op het programma. fc Harlingen JO13-2 doen wat ze kunnen maar wedstrijden winnen dat wil nog niet echt. Ook op en tegen Terschelling JO13-1 verloren ze met 3-0. Iedereen toonde goede inzet en dat resulteerde toch weer in een paar kleine kansjes. Maar die waren er bij Terschelling ook en die scoorden net even wat makkelijker dan de Harlingers. Desalniettemin blijven ze natuurlijk lekker doorgaan en zullen ze het aankomend weekend thuis om 10.00 uur tegen de nummer 3 Minnertsga JO13-1 gaan opnemen.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 namen het zaterdag op tegen  Zeerobben JO15-2. Een ploeg die na 7 wedstrijden gespeeld te hebben nog maar 1 winstpartij op hun naam heeft. En fc Harlingen zorgde ervoor dat het bij die ene winstpartij bleef want de jongens wisten royaal te winnen met 0-4. Zaterdag nemen ze het thuis om 14.00 uur op tegen de nummer 3; Blauw Wit ’34 JO15-3. fc Harlingen JO15-2 verloor in een thuiswedstrijd  tegen Nicator JO15-1 met 0-7. Zaterdag nieuwe kansen en dan vertrekken ze naar Heeg alwaar SJO Oudega/HJSC /Heeg de tegenstanders zullen zijn.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 boekten in Witmarsum weer een lekkere overwinning en wel op Mulier JO17-1. Het werd 1-3. Zaterdag om 14.30 uur zullen de mannen thuis tegen St. Arum/Stormvogels gaan strijden.

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 heeft wederom de volle punten gepakt! Deze keer in een thuiswedstrijd tegen SDS JO19-1. Maar de Harlingers kwamen eerst wel op een 0-1 achterstand. Gelukkig kwam de gelijkmaker vrij snel. Met controlerende middenvelders en creatieve spelmakers wordt de ruststand op 3-1 gezet door de Harlingers. Na rust is het fc Harlingen die kort op de tegenstander zit. Met precisie en koel en beheerst worden de 4-1 en de 5-1 gemaakt. SDS maakt er nog 5-2 van maar dit werd tevens de eindstand. Zaterdag reizen ze af naar Makkum en zullen het dan gaan opnemen tegen Makkum JO19-1. Er zal dan wederom strijd geleverd moeten worden maar met dezelfde instelling als de afgelopen weekenden wordt het zeker spannend.

 

En dan gaat de 10e speelronde alweer in voor de jeugd. En wat is er nou mooier om de allerjongste jeugd te zien voetballen. Vanaf 9.00 uur staan de 4-5-6 jarige jongetjes en meisjes hun kunsten te tonen. En er zitten een paar leuke voetballertjes tussen hoor. De nieuwe Messi’s en Ronaldo’s zijn geboren en staan bij fc Harlingen op het veld. Maar er kunnen altijd meer bij dus kom gerust eens kijken. Met nog een paar wedstrijden te gaan zal straks de winterstop zijn intrede doen. Maar ook voor dit jaar is er voor de allerjongste jeugd de gelegenheid om in de zaal te trainen. Kunnen ze lekker door blijven gaan met voetballen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 24-11-2017

29-11-2017

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Wijnliefhebbers opgelet!

29-11-2017

HARLINGEN - Bij Ons Food&Wine hebben ze om de 2 weken een wijn in de aanbieding!

Grote lijst met veel vernieuwing voor VVD Harlingen!

29-11-2017

HARLINGEN - De VVD Harlingen is er in geslaagd een flinke kandidatenlijst samen te stellen om enthousiast en zelfbewust de verkiezing van maart volgend jaar in te gaan.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe