Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 45

16-11-2017

HARLINGEN - Prachtige wedstrijden waren er afgelopen weekend te zien bij fc Harlingen.

Gemist? Jammer! Maar hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO9:

De jongens van fc Harlingen JO9-1 namen het afgelopen zaterdag thuis op tegen de JO9-3 van Blauw Wit’34 en het was al snel duidelijk dat fc Harlingen de wedstrijd zou winnen. De vraag was alleen met hoeveel ze zouden winnen. De ene goal was nog mooier als de ander en het werd maar liefst 10-0! Aankomend weekend zullen de mannetjes naar de Robbenplaat afreizen om het daar op te gaan nemen tegen Zeerobben JO9-2. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G nemen het thuis op tegen SC Bolsward JO9-6 en de wedstrijd begint om 9.00 uur.

 

Fc Harlingen JO11

Afgelopen zaterdag kwam SJO Warga WWS JO11-1 naar Harlingen om het tegen de jongens van JO11-1 van fc Harlingen op te gaan nemen. En dat hebben ze geweten! 8 Goals kregen de gasten om de oren. Eindstand 8-2 voor Harlingen. Woensdag 15 november spelen de Harlingers een wedstrijd en wel in en tegen SC Bolsward JO11-1. Fc Harlingen JO11-2 verloor afgelopen weekend thuis tegen SDS JO11-2. Maar weerstand bood Harlingen zeker wel. Het was alleen de tegenstander die 1 goal meer wist te maken. Eindstand 2-3. Komend weekend reizen de jongens af naar Leeuwarden waar Leovardia JO11-5 de tegenstanders zullen zijn. fc Harlingen JO11-3 moest eigenlijk al heel vroeg afreizen naar Sneek waar LSC 1890 JO11-6 de tegenstanders zouden zijn maar deze wedstrijd werd afgelast. Deze wedstrijd zal op een later tijdstip ingehaald worden. Voor aankomend weekend een thuiswedstrijd welke om 10.30 uur begint. Tegenstanders zijn Arum JO11-1. Na een speelronde vrij te hebben gehad zullen de jongens van fc Harlingen JO11-4 Terschelling JO11-2 op visite krijgen. Aanvang wedstrijd is 10.30 uur.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van fc Harlingen JO13-1 kregen de nummer twee van de competitie op bezoek; Makkum JO13-1. De Harlingers deden hun stinkende best maar het was Makkum die in de eerste helft de 0-1 op het scorebord zette. Het was een zware wedstrijd en beide teams hadden kansen. Als je ze zelf niet benut moet je er voor proberen te zorgen dat de tegenstander ze ook niet maakt. En dit deed fc Harlingen goed! Het bleef 0-1. Aankomend weekend reizen de mannen al vroeg af naar Sneek waar LSC 1890 JO13-2 de tegenstanders zullen zijn. Fc Harlingen JO13-2 doen wat ze kunnen maar wedstrijden winnen dat wil nog niet echt. Ook tegen SC Bolsward JO13-5 verloren ze met 4-1. Desalniettemin blijven ze natuurlijk lekker doorgaan en zullen ze het aankomend weekend thuis om 10.00 uur op gaan nemen tegen St. Jacob JO13-1. Wie weet gaan ze voor een stunt zorgen. Mis het niet!

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 boekten een lekkere overwinning tegen SF Deinum JO15-1. Hiermee laten ze Deinum achter hun en staan ze zelf na 7 gespeelde wedstrijden op een keurige tweede plaats. ONS Sneek JO15-2 is voor zaterdag de tegenstander. Een ploeg die je nooit kunt onderschatten. Nadat de jongens van fc Harlingen JO15-2 hun wedstrijd tegen Sc Franeker JO15-4 hadden gewonnen met 3-2 krijgen ze nu Franeker JO15-3 op bezoek. En laat Harlingen nu precies tussen deze twee ploegen in te staan in de ranglijst. Spanning alom dus. De wedstrijd begint om 12.30 uur.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 reisden dinsdagavond af naar Sexbierum. Tegen de ploeg van AVC JO17-1 werd 0-3 gewonnen. Voor komend weekend staat de koploper Workum JO17-1 op het programma. Een ploeg die nog niks verloren heeft, slechts 1 gelijk gespeeld en 6 gewonnen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 verloren de wedstrijd tegen Balk JO19-1 met 1-4. Komende zaterdag nieuwe kansen om de 3 punten te pakken in IJlst. Tegenstanders zijn dan ST.IJVC/Blauwhuis JO19-1.

 

Zaterdag begint de dag om 9.00 uur bij fc Harlingen met de jongste jeugd. De JO9-2 trappen dan af. Maar let op! Vanaf komende vrijdag 17 november is de Oosterparkweg ter hoogte van het oude viaduct van de N31 afgesloten wegens werkzaamheden rond het spoor. Ze gaan in dit weekend het oude viaduct slopen. De weg is vanaf 10.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Deze omleiding geldt ook voor fietsers en voetgangers. De hoofdingang van ons Sportcomplex is uiteraard bereikbaar! Volg de borden. Komt u weer kijken? U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Week tegen Kindermishandeling, van 20 tot en met 26 november 2017

16-11-2017

HARLINGEN - In Nederland groeien ruim 118.00 kinderen op in onveilige gezinssituaties.

D&G airco service squash competitie

16-11-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijd.

Fc Harlingen 1 ontvangt koploper

16-11-2017

HARLINGEN - Een weekend vol bekervoetbal betekende voor de mannen van fc Harlingen 1 een weekend rust en dus had men alle tijd om zich voor te bereiden op de thuiswedstrijd voor komende zondag.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats