Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43

01-11-2017

HARLINGEN - Prachtige wedstrijden waren er afgelopen weekend te zien bij fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43 Sverre van fc Harlingen JO15-2 gaf de tegenstander niet veel ruimte. Hoewel ze de wedstrijd verloren, wisten de Harlingers toch 5 goals te maken...

Gemist? Jammer! Maar hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO9:

Fc Harlingen JO9-1 kreeg voor het eerst de deksel op hun neus. In Hardegarijp tegen de JO9-1 werd er namelijk voor de eerste keer verloren…maar niks aan de hand hoor. Ze hebben heerlijk gevoetbald. Zaterdag zijn ze thuis weer te bewonderen. Om 9 uur starten zij tegen sc Bolsward JO9-3. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G zullen het om 11.30 uur op gaan nemen tegen Zeerobben JO9-4 op de Robbenplaat.

 

Fc Harlingen JO11

Fc Harlingen JO11-1 nam het zaterdag op het Sportpark Skoatterwâld op tegen V.V. Heerenveen JO11-2. En dat het wel eens lastig zou kunnen worden daar. V.V. Heerenveen was wel bekend. Heerenveen doet het erg goed en staat op plek 4. Deze ploeg heeft nog geen punten laten liggen. En ook tegen fc Harlingen hebben ze gedaan wat ze moesten doen. Eindstand 7-0 voor Heerenveen. Zaterdag komt Zeerobben naar de Oosterparkweg en dan trappen de Harlingers om 10.00 uur af. Fc Harlingen JO11-2 neemt het zaterdag ook thuis op en tegenstanders zullen dan de jongens van JO11-2 van sc Stiens zijn. De wedstrijd begint om 9.45 uur. fc Harlingen JO11-3 maakten er een ware thriller van tegen Mulier JO11-1. Nadat Harlingen achter komt te staan met 1-3 weten ze dan toch op gelijke stand van 3-3 te komen. Dan wordt het 3-4 en in de laatste minuten maakt Harlingen er toch nog een gelijkspel van te maken en verdelen ze de punten. Fc Harlingen JO11-4 neemt het zaterdag op tegen de JO11-5 van sc Franeker. De Franekers staan 1 plekje boven de Harlingers dus zou het wel eens een spannende wedstrijd kunnen gaan worden op de Vierkantsdijk. Aanvang 11.30 uur.

 

Fc Harlingen JO13

Maandagavond werd de thuiswedstrijd van fc Harlingen JO13-1 tegen SJO Dronrijp/Foarut/Combinatie JO13-1 gespeeld en er werd inzet getoond. Doordat de jongens met 6-0 wonnen, hebben zij zich beloont en staan ze nu op de eerste plaats. fc Harlingen JO13-2 kon het zaterdag niet winnen van sc Franeker JO13-3. In Franeker werd het 7-0. Komende weekend zullen ze om 10.00 uur thuis aftrappen en zullen de tegenstanders AVV JO13-1 van Terschelling zijn.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 zetten de reeks van ongeslagen wedstrijden voort. Zaterdag kwamen de mannen van Scharnegoutum ‘70 JO15-1 naar Harlingen. De nummer 2 van de competitie. En dit was de mogelijkheid om aansluiting te zoeken met Deinum die alles tot nu toe gewonnen heeft en de ranglijst aanvoeren. Het werd een zwaarbevochten overwinning van 3-1 voor Harlingen maar het belangrijkste is echter dat ze dankzij deze overwinning en het puntenverlies van Deinum nu gedeeld eerste staan in de competitie. De jongens van fc Harlingen JO15-2 kwamen zaterdag zonder punten naar huis. In Witmarsum verloren ze tegen Mulier JO15-1 met 10-5. Zaterdag een thuiswedstrijd voor de jongens. Sc Franeker JO15-4 komt op bezoek en ze trappen om 13.00 uur af.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 namen het thuis op tegen de mannen van Oosterlittens JO17-1. De Harlingers stonden net 1 plekje boven Oosterlittens maar het verschil was minimaal. En dus moesten de mannen serieus aan de bak! Een spannende wedstrijd waarin de punten verdeeld werden en de eindstand 2-2 werd. Hiermee komen de Harlingers op een derde plek te staan en zullen ze zaterdag de punten moeten gaan pakken tegen de koploper in Makkum om bij de top te blijven.

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 vertrok al vroeg naar Heeg afgelopen weekend. Tegenstanders waren SJO Oudega/HJSC/Heeg en het werd 5-1. Komend weekend spelen ze voor het thuispubliek om 15.00 tegen sc Bolsward JO19-1.

 

En met deze wedstrijd sluiten de mannen de dag af. In totaal 8 thuiswedstrijden waarvan er weer een paar toppers tussen zitten. De overige teams spelen hun wedstrijden “uit”. Komt u kijken?

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Algemene Beschouwingen VVD Harlingen, 31 oktober 2017

01-11-2017

HARLINGEN - Harlingen biedt veel ruimte voor eigen keuzes.

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

01-11-2017

HARLINGEN - Noordergracht te Harlingen, geen bediening Franekerpoortsbrug.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas