Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 42

25-10-2017

HARLINGEN - Er waren afgelopen weekend weinig wedstrijden in verband met de herfstvakantie.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 42 Vanwege een vrije speelronde speelden fc Harlingen JO17-1 een oefenpot tegen Zeerobben JO17-2.

Alleen de wedstrijden die ingehaald moesten worden, werden gespeeld en dus was bijna iedereen een weekendje vrij. En dus kijken we niet alleen naar wat er is gespeeld maar ook wat er aankomend weekend te wachten staat. En geloof me, hiervan wilt u geen wedstrijd missen…

 

Fc Harlingen JO9

Fc Harlingen JO9-1 gaat als een speer in de competitie. Tegen SWZ Boso Sneek werd het een overwinning van 13-4 en hiermee blijven ze op de eerste plaats staan. Aankomende zaterdag gaan ze het opnemen in Hardegarijp tegen de JO9-1. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G zullen het thuis om 9 uur op gaan nemen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg.

 

Fc Harlingen JO11

Fc Harlingen JO11-1 neemt het zaterdag op het Sportpark Skoatterwâld op tegen V.V. Heerenveen JO11-2. Daar waar de Harlingers op plek 9 te vinden zijn, staat V.V. Heerenveen op plek 4. En dan heeft Heerenveen ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Maar dat hoeft allemaal niks te betekenen want de competitie is nog maar net begonnen natuurlijk. Fc Harlingen JO11-2 heeft afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen MKV’29 JO11-2 ingehaald. Helaas verloren de Harlingers met 2-7 maar komende zaterdag nieuwe ronde nieuwe kansen voor het team. Dan reizen ze af naar Leeuwarden en zullen ze het op gaan nemen tegen Nicator JO11-1. Fc Harlingen JO11-3 krijgen Mulier JO11-1 op bezoek. Om 10.15 uur zullen zij af gaan trappen tegen de nummer 3 terwijl ze zelf op de vierde plaats staan. Fc Harlingen JO11-4 mag het zaterdag op gaan nemen in Makkum tegen de JO11-3. Harlingen zal dan zijn eerste punten proberen te gaan pakken want op een gelijkspel na hebben ze alleen nog maar verloren. Maar tegen Makkum zou het wel eens mogelijk kunnen zijn. We volgen ze op de voet!

 

Fc Haringen JO13

Wat is er gebeurd tijdens de bekerwedstrijd van fc Harlingen JO13-1 tegen Oosterlittens JO13-1? Je kan het ook andersom vragen. Wat deed Oosterlittens tijdens de competitiewedstrijd tegen Harlingen niet en nu wel? De competitiewedstrijd won fc Harlingen namelijk met 1-4. Maar afgelopen zaterdag mochten ze het weer op gaan nemen tegen Oosterlittens alleen nu voor de beker. En nu verloren de Harlingers met 6-0… en dus is Oosterlittens een ronde door in de beker. Zaterdag zullen de Harlingers vrij zijn want de wedstrijd tegen SJO Dronrijp/Foarut/Combinatie JO13-1 is verzet naar maandag 30 oktober en dan zal er op de velden van fc Harlingen om 18.30 uur afgetrapt worden. Zou fc Harlingen JO13-2 de smaak te pakken hebben van het winnen? Zaterdag nemen ze het in Franeker op tegen de JO13-3.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 willen natuurlijk de reeks van ongeslagen wedstrijden voort willen zetten. Zaterdag komen de mannen van Scharnegoutum ‘70 JO15-1 naar Harlingen. Om 13.30 uur barst de strijd dan los tussen de nummers 2 en 3. De jongens van fc Harlingen JO15-2 vertrekken zaterdag naar Witmarsum en zullen het op gaan nemen tegen Mulier JO15-1. Waar de Harlingers 1 gewonnen wedstrijd hebben, wachten de jongens uit Witmarsum nog op de eerste overwinningspunten. En dus zouden de Harlingers wel eens met punten terug kunnen komen.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 gaan het thuis om 14.30 uur opnemen tegen de mannen van Oosterlittens JO17-1. De Harlingers staan net 1 plekje boven Oosterlittens maar het verschil is minimaal. En dus moeten de mannen serieus aan de bak!

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 moest in actie komen voor een beker inhaal wedstrijd tegen St. Minnertsga/St. Jacob JO19-1. Nadat de Harlingers de bekerwedstrijd tegen sc Franeker verloren maar tegen SJO Bergum BCV Combinatie wonnen, lagen de uitslagen er dicht bij elkaar en ging het puur om het doelsaldo wie er door zou gaan naar de volgende ronde. Harlingen voetbalde met mooie combinaties en wist de wedstrijd met 3-0 te winnen. Maar toch is St. Minnertsga/St. Jacob JO19-1 door naar de volgende bekerronde vanwege een beter doelsaldo. Aanstaande zaterdag vertrekken ze voor de reguliere competitiewedstrijd naar Heeg om het daar op te gaan nemen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg.

 

In het laatste weekend van de herfstvakantie zullen de jongens en meisjes van JO9-2 de dag beginnen om 9.00 uur. En zoals hierboven al te lezen was, sluiten de jongens van JO17-1 de dag af. De vele vrijwilligers staan weer klaar en u bent uiteraard van harte welkom!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Be Quick Dokkum

25-10-2017

HARLINGEN - Zeerobben ontmoet oude bekende.

Musica Religieuza bij Radio Stad Harlingen

25-10-2017

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op Radio Stad Harlingen.

Busreis SWSH naar Hoogwoud

25-10-2017

HARLINGEN - Tijdens de busreis van Stichting Welzijn Senioren Harlingen (SWSH) naar Appelscha op 15 aug.'17, vroeg men of er niet een reis georganiseerd kon worden naar een Kerstmarkt.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen