Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Waanzinnig Wijnvoordeel! Van vertrouwde toppers tot onbekende pareltjes: er zit voor elke wijnliefhebber wel iets tussen.
Lees verder...
Fysiotherapie Rozengracht

Fysiotherapie Rozengracht

De praktijk huisvest vele specialisten, aangesterkt met het plus team voor optimale zorgkwaliteit.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Verslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijd.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 40 Fc Harlingen JO15-1 nam het op tegen het sterke Zwaagwesteinde.

Fc Harlingen JO8/JO10:

Officieel worden de uitslagen en standen niet weergegeven omdat de spelertjes in deze leeftijdscategorie zich in een ontwikkelingsfase bevinden. De competitie wordt gezien als een middel welke bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling van de voetballer. Maar dan zie je de jonge talentjes zo hun best doen dat er toch een kort verslagje te lezen is. De jonge spelertjes van fc Harlingen JO8-1 waren een speelronde vrij doordat de tegenstander uit hun competitie is gehaald. Fc Harlingen JO10-1 maakte de oversteek naar Vlieland. En wat was dat spannend! Ze werden warm onthaald door de Vlielanders en waren dan ook snel op hun gemak. Als je ziet wat een plezier ze met z’n allen hebben dan doet de uitslag er natuurlijk niet toe. Het gaat om het spelplezier en de leermomenten tijdens de wedstrijdjes. Maar wat een blijheid in dit team!

 

Fc Harlingen JO11:

De jongens van JO11-1 vergaten de overwinning vanuit Workum mee naar huis te nemen. De Harlingers komen voor met 2-4 maar laten Workum gemakkelijk terugkomen. Hierdoor werd de einduitslag 4-4 en heeft fc Harlingen eigenlijk 2 punten laten liggen. Het goede spel van fc Harlingen JO11-2 werd thuis beloond. Tegen St. Annaparochie JO11-2 werd gewonnen met 6-0.

 

Fc Harlingen JO13:

De jongens van JO13-1 winnen dik verdiend hun wedstrijd in Leeuwarden tegen LAC Frisia 1883 JO13-2 met. De Harlingers komen voor te staan en gaven de overwinning niet meer uit handen. Eindstand 1-4. Fc Harlingen JO13-2 was een speelronde vrij. Zaterdag reist de ploeg af naar Sportpark Renado om het op te gaan nemen tegen St. SJO RVC/Langweer JO13-2.

 

Fc Harlingen MO13:

De meiden van MO13 namen het in Leeuwarden op tegen het sterke MKV. Hoewel de meiden vochten voor wat ze waard waren en er goed werd gespeeld lukt het na de 1-1 niet meer om te scoren. Dit doet MKV nog wel en zo eindigen ze met een 3-1 nederlaag. Ondanks de nederlaag zette de meiden van fc Harlingen de scheidsrechter nog wel even in het zonnetje en overhandigde hem een prachtig bos bloemen. Vrijdag avond spelen de meisjes in Sexbierum. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt tegen AVC MO13-1.

 

Fc Harlingen JO15:

Van de 3 teams in deze leeftijdscategorie wist alleen JO15-2 de 3 punten binnen te halen. Zij speelden in Franeker tegen SC Franeker JO15-3 en wonnen met 2-7. De JO15-1 verloor in Leeuwarden Blauw Wit '34 JO15-2 met 5-2. Ook fc Harlingen JO15-3 konden geen punten pakken tegen St. Jacob JO15-1. Het werd 1-8.

 

Fc Harlingen JO17:

De mannen van JO17-1 kwamen met 0-2 achter in de thuiswedstrijd tegen Zwaagwesteinde JO17-1. Wanneer het in de 2e helft door 2 doelpunten aan Harlinger kant 2-2 komt te staan gaan ze op zoek naar de 3-2. Het is vlak voor het eindsignaal wanneer 2-3 valt. Niet voor de Harlingers maar voor het sterke Zwaagwesteinde.

 

Fc Harlingen MO17:

De meiden van MO17-1 doen het ontzettend knap in hun competitie. Het is best pittig maar de meiden houden zich goed staande. Tegen SC Bolsward MO17-1 verloren ze nipt met 1-2 maar zaterdag zullen ze ongetwijfeld alles weer gaan geven in Workum.

 

Zaterdag gaan de teams van fc Harlingen weer verder met de competitie. De dag begint om 9.00 uur bij fc Harlingen. Dan zijn de spelertjes van JO8 weer te bewonderen. Daarna is het de beurt aan JO10-1, JO13-1, JO11-1, JO15-1 en JO15-2. De overige teams zullen verspreid in Friesland te vinden zijn. Uiteraard is eenieder weer van harte welkom!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 05-10-2018

10-10-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Tips voor het voorbereiden van een scooter- of motortocht in en rond Harlingen

10-10-2018

HARLINGEN - Zoek je een leuke plaats om een motor- of scootertocht in Friesland te beginnen, dan is Harlingen volgens Helmonline.nl zeker een goede keuze.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Een vergelijking met een topdag in een groot attractiepark in Nederland gaat veel te ver maar wie afgelopen zaterdag het Oostersportpark bezocht heeft het ervaren als druk, erg druk.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg