De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen, Regiocup ronde 4

30-06-2021

HARLINGEN - Na 4 rondes Regiocup valt nu het doek voor de jeugdleden.

Jeugdoverzicht fc Harlingen, Regiocup ronde 4 fc Harlingen JO8. Foto: P. IJdema.

Een schrale troost dat deze laatste ronde gespeeld werd met publiek langs de lijnen, maar de competitie is nu voorbij. 1 Team mag zich kampioen noemen, een klein overzichtje van afgelopen weekend.

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

In een thuiswedstrijd streden de jongens van JO8 tegen SC Franeker JO8-3 en er vielen weer vele prachtige doelpunten. Fc Harlingen JO9-1 speelde in Witmarsum tegen Mulier JO9-1 een daverende wedstrijd en JO10-2 wisten in Leeuwarden ook veel goals te maken tegen Blauw Wit’34 JO10-6. De jeugd kan van een welverdiende vakantie gaan genieten.

 

Fc Harlingen JO11-1

Onder leiding van Sido Smit en Christina van der Wijk zijn de jongens van JO11-1 kampioen geworden van de Regiocup. Met maar liefst 33 doelpunten voor en slechts 10 tegen zijn zij overduidelijk de grote winnaar en laten ze SC Franeker, Oosterlittens en Mulier ver achter hen.

 

Ongeslagen kampioen Regiocup 2021.

Deze titel dragen de jongens van fc Harlingen JO11-1 sinds vorige week.


 

Fc Harlingen J(M)O12-1

In Witmarsum, tegen Mulier JO12-1, wisten de meiden uit Harlingen wel een doelpuntje mee te pikken maar ze moesten de winst overlaten aan Mulier.

 

Fc Harlingen MO15-1

De meiden van MO15-1 maakten het in een thuiswedstrijd tegen SC Joure MO15-1 super spannend en het vele publiek genoot dan ook van de vele goals. Maar na 2x30 minuten spelen bleef de stand steken op een 2-2. Penalty’s moesten uiteindelijk de doorslag geven en fc Harlingen deed dit iets beter dan SC Joure. Zodoende kreeg fc Harlingen de 3 winstpunten op naam.

 

 fc Harlingen MO15-1, gemaakt door P. IJdema.

 

Fc Harlingen JO17-1

Ook bij de jongens van JO17-1 werd er, na 2x 40 minuten spelen in Oudemirdum, met een 1-1 geëindigd tegen NOK/Bakhuizen JO17-1. En dus moest ook hier met een reeks penalty’s de winnaar uitrollen. Penaltykiller keeper Keaton stond als een tijger te keepen en hield de 0. Daarentegen wisten de jongens van JO17-1 3 maal te scoren en dus gingen de volle 3 punten mee naar Harlingen.  

 

De uitslagen:

Mulier JO11-1 – fc Harlingen JO11-1  0-12
Mulier JO12-1 – fc Harlingen J(M)O12-1 8-1
fc Harlingen MO15-1 – SC Joure MO15-1   2-2  (3-2)
St. NOK/Bakhuizen JO17-1 – fc Harlingen JO17-1 1-1 (0-3)

 

Programma

De komende weken zal er geen programma zijn voor de jeugdleden. In ieder geval niet gebaseerd op een competitie. Diverse teams gaan nog wel een leuke afsluiter tegemoet maar dan is het ook voor deze teams gedaan. De welverdiende zomerstop staat voor de deur.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zomer aan Zee: Openluchtvoorstelling “Vorst aan de grond”

30-06-2021

HARLINGEN - Onder de noemer ‘Friday on the Beach’ lanceert de gemeente Harlingen deze zomer tien vrijdagavonden met culturele activiteiten.

Bibliotheek organiseert de hele zomer workshops voor kinderen

30-06-2021

HARLINGEN - Bibliotheken Noord Fryslân staat deze zomer in het teken van gratis activiteiten voor kinderen en jongeren.

Voltreffer voor Zeerobben bij seizoensafsluiting

30-06-2021

HARLINGEN - De beslissing om op zaterdag 26 juni alsnog een vriendschappelijke wedstrijd voor Zeerobben 1 te organiseren, pakte uit als een voltreffer, een schot in de roos.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Omdraai De Omdraai Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg BENG Evenementen BENG Evenementen Food 80/20 Food 80/20 Hubo-Faber Hubo-Faber
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg