HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen, Regiocup ronde 3

24-06-2021

HARLINGEN - Het verlies incasseren of juist de overwinning vieren, de wedstrijdspanning en het plezier, we zien het allemaal gebeuren bij de jeugdteams tot en met JO17 tijdens de Regiocup competitie.

Jeugdoverzicht fc Harlingen, Regiocup ronde 3 fc Harlingen JO11. Foto: E.c.A.

En vanaf komend weekend mogen er ook weer toeschouwers bij de wedstrijden. De 4e en tevens laatste ronde zal dan gespeeld worden met hopelijk een uitverkocht sportpark. Maar eerst even over afgelopen weekend. Ronde 3 werd gespeeld en JO8-1 mocht de dag openen. Zij trapten thuis af tegen Zeerobben JO8-3…

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Het allereerste doelpunt van de dag kwam op naam van fc Harlingen JO8-1 te staan en daarmee was de voetbalzaterdag officieel begonnen. En JO8-1 liet een leuke pot voetbal zien tegen Zeerobben JO8-3. Veel plezier in het team, ook tijdens het scoren. Zaterdag zullen ze voor de laatste keer spelen tijdens de regiocup en gelukkig voor alle toeschouwers is dit een thuiswedstrijd. SC Franeker JO8-3 is de tegenstander en natuurlijk hopen de jongens op veel publiek. Fc Harlingen JO9-1 nam het in een uitwedstrijd op tegen Zeerobben JO9-2 en deze wedstrijd ging gelijk op. Geen winnaars, geen verliezers maar wel mooie doelpunten! In Witmarsum speelt JO9-1 zaterdag de laatste ronde tegen Mulier JO9-1. JO10-2 nam het in Sexbierum op tegen AVC JO10-1. Na een moeizame start waarin de jongens en meisjes vergaten te voetballen werd dit na een goede peptalk in de tweede helft een stuk beter en werden er door beide teams mooie goals gemaakt. Zaterdag speelt JO10-2 hun laatste wedstrijd thuis tegen Blauw Wit’34 JO10-6.

 

 fc Harlingen JO8. Foto: E.c.A.

Fc Harlingen JO11-1

In een thuiswedstrijd namen de jongens van JO11-1 het op tegen Oosterlittens JO11-1. Een felle maar eerlijke wedstrijd ontstond en in de eerste helft gingen beide teams dan ook aardig gelijk op. Tijdens de tweede helft nam fc Harlingen de leiding maar was het toch af en toe nog goed oppassen voor keeper Jinne. Uiteindelijk wist fc Harlingen met 6-3 de wedstrijd te winnen. Met 3 gewonnen wedstijden staan ze nu bovenaan en komt het op de laatste wedstrijd aan. Deze zal in Witmarsum gespeeld gaan worden tegen Mulier JO11-1. Komen ze als winnaars thuis? Dan zal er ongetwijfeld een klein kampioensfeestje gevierd gaan worden.

 

Fc Harlingen J(M)O12-1

Wat doen deze meiden toch elke keer weer hun best. En wat hebben ze een plezier onderling. Afgelopen zaterdag ook weer toen ze met z’n allen naar Vlieland afreisden om het op te gaan nemen tegen de koploper VSV’31 JO12-1. Een terechte koploper met 9 punten uit 3 wedstrijden tegenover fc Harlingen die nog geen punten hebben kunnen pakken. Maar goed, een uitje naar 1 van de eilanden is altijd gezellig. Dat er verloren werd met 11-0, tja dat is nooit leuk. Op de boot, onder het genot van een heerlijk patatje, was dat alweer snel vergeten. Zaterdag de laatste wedstrijd, in Witmarsum, tegen Mulier JO12-1.

 

fc Harlingen J(M)O12. Foto: J. IJdema.

Fc Harlingen JO13-1

Met maar 3 teams in de poule was het voor JO13-1 snel afgelopen tijdens de Regiocup. Met slechts 2 wedstrijden gespeeld eindigen ze als tweede. De eerste wedstrijd tegen Workum werd verloren maar tegen SJO DFC JO13-1 werd er in eigen huis gewonnen met 3-2.

 

Fc Harlingen JO15-1

De JO15 van fc Harlingen had zijn wedstrijden alweer gespeeld in de RegioCup. Zij gaan zich opmaken voor een gezellig seizoens afsluiting.

 

Fc Harlingen MO15-1

Koploper Sneek Wit Zwart MO15-1 was afgelopen zaterdag de tegenstander voor fc Harlingen MO15-1. Een wedstrijd met bijzondere momenten waarin de scheidsrechter een kleine hoofdrol speelde. Het hele wedstrijdverslag is te lezen op www.fc-harlingen.nl. Door vechtlust en goed samenspel werd de 2-0 achterstand toch nog iets verkleind en eindigde de wedstrijd met 3-2 verlies. Zaterdag nemen de meiden het in een thuiswedstrijd op tegen SC Joure MO15-1. Het zal de laatste wedstrijd zijn voor de meiden tijdens de Regiocup. Maar wel de laatste in eigen huis, mét publiek. Dussss

 

Fc Harlingen JO17-1

De jongens van JO17-1 verloren het in een thuiswedstrijd tegen koploper ONS Sneek JO17-2 met 1-3. Ook voor deze jongens zal a.s. zaterdag de laatste wedstrijd gespeeld gaan worden. In Bakhuizen zal er gespeeld gaan worden tegen St. NOK/Bakhuizen JO17-1.

 

De uitslagen:

Fc Harlingen JO11-1 – Oosterlittens JO11-1 6-3
VSV’31 JO12-1 – fc Harlingen J(M)O12-1  11-0
Fc Harlingen JO13-1 – SJO DFC JO13-1   3-2
vv Sneek Wit Zwart MO15-1 – fc Harlingen MO15-1  3-2
Fc Harlingen JO17-1 – ONS Sneek JO17-2  1-3

 

Programma

Zaterdag 26 juni zal de laatste ronde van de Regiocup gespeeld gaan worden. En het goede nieuws is: er mag weer publiek langs de lijn staan! Probeer daarbij zoveel mogelijk de 1,5 meter te houden en volg de route en de regels en bij klachten blijft eenieder natuurlijk thuis. Uiteraard zal ook het mediateam weer paraat staan maar live erbij zijn is natuurlijk veel mooier! Het kan, het mag dus tot zaterdag!

 

Thuis:

10.15 uur fc Harlingen JO8-1 – SC Franeker JO9-1

11.00 uur fc Harlingen MO15-1 – SC Joure MO15-1

11.15 uur fc Harlingen JO10-2 – Blauw Wit’34 JO10-6

 

Uit:

09.30 uur Mulier JO9-1 – fc Harlingen JO9-1

10.15 uur St. NOK/Bakhuizen JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

10.30 uur Mulier JO12-1 – fc Harlingen J(M)O12-1

10.30 uur Mulier JO11-1 – fc Harlingen JO11-1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Friese frisse lucht voor iedereen

24-06-2021

HARLINGEN - Provincie Fryslân heeft de schoonste lucht van Nederland, zo blijkt uit onderzoek van Milieudefensie.

Wat mag er per 26 juni allemaal weer?

24-06-2021

HARLINGEN - Vanaf zaterdag 26 juni zijn alle deuren open, waarbij anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft.

Lesaanbod nieuwe seizoen gereed, introductie Seewynpas

24-06-2021

HARLINGEN - Seewyn Kunsteducatie heeft het aanbod voor het nieuwe seizoen, dat maandag 23 augustus van start gaat, compleet.

Reacties