RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen - Regiocup ronde 2

16-06-2021

HARLINGEN - Het verlies incasseren of juist de overwinning vieren, de wedstrijdspanning en het plezier, de jeugdteams tot en met JO17 zijn los bij fc Harlingen.

Tijdens de Regiocup competitie spelen de teams in totaal 4 rondes en er wordt gestreden tegen tegenstanders vanuit de regio. Helaas is er nog steeds geen publiek welkom bij de wedstrijden maar het belangrijkste is dat de jeugd weer wedstrijden kan gaan spelen. Onder perfecte weersomstandigheden werd er als volgt gespeeld...

 

fc Harlingen JO8, JO9, JO10

In Sexbierum namen de jongens van JO8-1 het in een doelpuntrijke wedstrijd op tegen AVC JO8-1. Zaterdag spelen ze thuis waarbij Zeerobben JO8-3 de tegenstander is. De jongens van JO9-1 speelden thuis tegen een sterk Franeker JO9-2. Aanstaande zaterdag speelt JO9-1 een uitwedstrijd tegen Zeerobben JO9-2. In een doelpuntrijke wedstrijd nam JO10-2 het in Franeker op tegen JO10-3. Zaterdag wederom een uitwedstrijd. Dan neemt de JO10-2 het in Sexbierum op tegen AVC JO10-1.

 

fc Harlingen JO11-1

In Franeker nam de JO11-1 het in een bloedstollende wedstrijd op tegen SC Franeker JO11-1. De strijd ging gelijk op, beide teams gingen met 3-3 de rust in. Na rust kwam fc Harlingen sterk terug en wist fc Harlingen nog eens 4 maal te scoren en zette de eindstand op een 4-7 overwinning.

 

fc Harlingen JO15-1

De JO15 van fc Harlingen heeft zijn wedstrijden alweer gespeeld in de RegioCup. Vorige week mochten ze in een thuiswedstrijd los tegen Sint Annaparochie waarbij ze al vroeg in de wedstrijd op een 0 – 2 achterstand kwamen. Maar de mentaliteit en fitheid van deze ploeg zorgde ervoor dat ze een achterstand konden ombuigen naar een 3 – 2 voorsprong. Als er dan afgefloten wordt voor een buitenspel goal, wat de 4 – 2 had kunnen zijn, moesten ze even slikken dat de tegenstander op gelijke hoogte kwam. In de slotfase kwamen de gasten er beter voor en zette de eindstand op 3 – 5.

 

SC Berlikum uit, was dan niet zo strijdig als tegen Sint Annaparochie, toch wisten de mannen uit Harlingen het spel te maken. Een magere 0 – 1 voorsprong was de ruststand maar tijdens de tweede helft nam fc Harlingen het heft in eigen handen en liepen uit naar een 0 – 4 overwinning.

 

fc Harlingen MO15-1

Door middel van een doordeweekse oefenwedstrijd samen met de Vrouwen 1 ging MO15-1 zaterdag zelfverzekerd en goed voorbereid de strijd thuis aan tegen LSC MO15-1 uit Sneek. Het resultaat mocht er dan ook zijn, 2-0 winst!

 

 

fc Harlingen JO17-1

Met een 2-0 thuisoverwinning op SC Joure JO17-3 sloten de jongens van JO17-1 een prachtige voetbaldag af.

 

 

De uitslagen:

SC Berlikum JO15-1 - fc Harlingen JO15-1  0-4
SC Franeker JO11-1 - fc Harlingen JO11-1  4-7
fc Harlingen MO15-1 - LSC 1890 MO15-1 2-0
fc Harlingen JO17-1 - SC Joure JO17-3 2-0

Programma

Zaterdag 19 juni zal ronde 3 van de Regiocup gespeeld gaan worden. En helaas, ook deze zaterdag mag er (nog) geen publiek langs de lijnen staan. Uiteraard zal het mediateam weer paraat staan en kunnen de thuisblijvers via de socials Facebook, Instagram en Twitter op de hoogte blijven van wat er zich op en rond de velden plaats vindt.

 

Thuis:

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 - Zeerobben JO8-3

09.30 uur fc Harlingen JO13-1 - SJO DFC JO13-1

10.00 uur fc Harlingen JO11-1 - Oosterlittens JO11-1

14.30 uur fc Harlingen JO17-1 - ONS Sneek JO17-2

 

Uit:

09.00 uur Zeerobben JO9-2 - fc Harlingen JO9-1

10.00 uur AVC JO10-1 - fc Harlingen JO10-2

11.00 uur vv Sneek Wit Zwart MO15-1 - fc Harlingen MO15-1

11.30 uur VSV'31 JO12-1 - fc Harlingen JO12-1

Algemeen Sport & Recreatie

Meer nieuws

Altijd al gedroomd van het wonen in een Tiny House?

16-06-2021

HARLINGEN - De gemeente Harlingen heeft hiervoor een aantal uitgangspunten opgesteld.

Razende Roeland raast weer eens door het hele land

16-06-2021

HARLINGEN - Donderdagavond, 21.00 uur is het weer tijd voor je metal vitamine, deze week via www.radio-viva.nl want er is een raadsvergadering.

Vaderdagdeal bij Brouwdok

16-06-2021

HARLINGEN - Deze zondag: een zeewaardig bierpakket plus een onvergetelijke rondleiding door onze havenbrouwerij voor slechts 25 euro.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Omdraai De Omdraai Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis