De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen - Regiocup ronde 2

16-06-2021

HARLINGEN - Het verlies incasseren of juist de overwinning vieren, de wedstrijdspanning en het plezier, de jeugdteams tot en met JO17 zijn los bij fc Harlingen.

Tijdens de Regiocup competitie spelen de teams in totaal 4 rondes en er wordt gestreden tegen tegenstanders vanuit de regio. Helaas is er nog steeds geen publiek welkom bij de wedstrijden maar het belangrijkste is dat de jeugd weer wedstrijden kan gaan spelen. Onder perfecte weersomstandigheden werd er als volgt gespeeld...

 

fc Harlingen JO8, JO9, JO10

In Sexbierum namen de jongens van JO8-1 het in een doelpuntrijke wedstrijd op tegen AVC JO8-1. Zaterdag spelen ze thuis waarbij Zeerobben JO8-3 de tegenstander is. De jongens van JO9-1 speelden thuis tegen een sterk Franeker JO9-2. Aanstaande zaterdag speelt JO9-1 een uitwedstrijd tegen Zeerobben JO9-2. In een doelpuntrijke wedstrijd nam JO10-2 het in Franeker op tegen JO10-3. Zaterdag wederom een uitwedstrijd. Dan neemt de JO10-2 het in Sexbierum op tegen AVC JO10-1.

 

fc Harlingen JO11-1

In Franeker nam de JO11-1 het in een bloedstollende wedstrijd op tegen SC Franeker JO11-1. De strijd ging gelijk op, beide teams gingen met 3-3 de rust in. Na rust kwam fc Harlingen sterk terug en wist fc Harlingen nog eens 4 maal te scoren en zette de eindstand op een 4-7 overwinning.

 

fc Harlingen JO15-1

De JO15 van fc Harlingen heeft zijn wedstrijden alweer gespeeld in de RegioCup. Vorige week mochten ze in een thuiswedstrijd los tegen Sint Annaparochie waarbij ze al vroeg in de wedstrijd op een 0 – 2 achterstand kwamen. Maar de mentaliteit en fitheid van deze ploeg zorgde ervoor dat ze een achterstand konden ombuigen naar een 3 – 2 voorsprong. Als er dan afgefloten wordt voor een buitenspel goal, wat de 4 – 2 had kunnen zijn, moesten ze even slikken dat de tegenstander op gelijke hoogte kwam. In de slotfase kwamen de gasten er beter voor en zette de eindstand op 3 – 5.

 

SC Berlikum uit, was dan niet zo strijdig als tegen Sint Annaparochie, toch wisten de mannen uit Harlingen het spel te maken. Een magere 0 – 1 voorsprong was de ruststand maar tijdens de tweede helft nam fc Harlingen het heft in eigen handen en liepen uit naar een 0 – 4 overwinning.

 

fc Harlingen MO15-1

Door middel van een doordeweekse oefenwedstrijd samen met de Vrouwen 1 ging MO15-1 zaterdag zelfverzekerd en goed voorbereid de strijd thuis aan tegen LSC MO15-1 uit Sneek. Het resultaat mocht er dan ook zijn, 2-0 winst!

 

 

fc Harlingen JO17-1

Met een 2-0 thuisoverwinning op SC Joure JO17-3 sloten de jongens van JO17-1 een prachtige voetbaldag af.

 

 

De uitslagen:

SC Berlikum JO15-1 - fc Harlingen JO15-1  0-4
SC Franeker JO11-1 - fc Harlingen JO11-1  4-7
fc Harlingen MO15-1 - LSC 1890 MO15-1 2-0
fc Harlingen JO17-1 - SC Joure JO17-3 2-0

Programma

Zaterdag 19 juni zal ronde 3 van de Regiocup gespeeld gaan worden. En helaas, ook deze zaterdag mag er (nog) geen publiek langs de lijnen staan. Uiteraard zal het mediateam weer paraat staan en kunnen de thuisblijvers via de socials Facebook, Instagram en Twitter op de hoogte blijven van wat er zich op en rond de velden plaats vindt.

 

Thuis:

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 - Zeerobben JO8-3

09.30 uur fc Harlingen JO13-1 - SJO DFC JO13-1

10.00 uur fc Harlingen JO11-1 - Oosterlittens JO11-1

14.30 uur fc Harlingen JO17-1 - ONS Sneek JO17-2

 

Uit:

09.00 uur Zeerobben JO9-2 - fc Harlingen JO9-1

10.00 uur AVC JO10-1 - fc Harlingen JO10-2

11.00 uur vv Sneek Wit Zwart MO15-1 - fc Harlingen MO15-1

11.30 uur VSV'31 JO12-1 - fc Harlingen JO12-1

Algemeen Sport & Recreatie

Meer nieuws

Altijd al gedroomd van het wonen in een Tiny House?

16-06-2021

HARLINGEN - De gemeente Harlingen heeft hiervoor een aantal uitgangspunten opgesteld.

Razende Roeland raast weer eens door het hele land

16-06-2021

HARLINGEN - Donderdagavond, 21.00 uur is het weer tijd voor je metal vitamine, deze week via www.radio-viva.nl want er is een raadsvergadering.

Vaderdagdeal bij Brouwdok

16-06-2021

HARLINGEN - Deze zondag: een zeewaardig bierpakket plus een onvergetelijke rondleiding door onze havenbrouwerij voor slechts 25 euro.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Food 80/20 Food 80/20 De Omdraai De Omdraai Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona