Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

09-11-2022

HARLINGEN - Het werd een regenachtige zaterdag voor de jeugdteams van fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO15-1: Hoog tempo, vele kansen, mooie goals en vele reddingen.

Bij de foto: In de wedstrijd SDS/Nijland JO15-1 tegen fc Harlingen JO15-1 viel er een hoop te beleven waarbij geldt: niet bij zijn is niet meemaken. Gelukkig staan er altijd vele (vrijwillige)reporters langs de lijn en zorgen zij voor een uitgebreid verslag welke terug te lezen zijn op de website van fc Harlingen.

 

En waar het bij het ene team écht regende, regende het bij de andere doelpunten. Een klein overzichtje van de jongens- én meisjesteams bij fc Harlingen:

 

Fc Harlingen JO8-JO9

Ondanks dat de jongens en meisjes van JO8 nog geen echte wedstrijden spelen waren ze afgelopen zaterdag in de Pannakooi bij fc Harlingen te vinden. Het snelle spel, lekker veel aan de bal en veel scoren, hoe mooi wil je het hebben! fc Harlingen JO9-1 wist met 2-6 te winnen tegen ONS Sneek JO9-1. Voor de jongens van JO9-2 was het dauwtrappen want al om 8.45 uur werd er in Berlikum afgetrapt en namen ze het op tegen een sterk SC Berlikum JO9-1. Een strijd die fc Harlingen niet kon winnen, het werd 9-1.

 

Fc Harlingen JO11-JO12

Vorige week al tegen de koploper, deze week was de nummer 2 op de ranglijst de tegenstander van fc Harlingen JO11-1. Tot op het einde een spannende pot waarbij tegenstander Beetgum JO11-1 uiteindelijk met de winst (1-2) naar huis ging. fc Harlingen JO12-1 speelde thuis tegen koploper St. Annaparochie JO12-1 en sleepte een dik verdiende punt uit de wedstrijd. Het werd 3-3.

 

Fc Harlingen MO13

Mulier MO13-1 bleek een maatje te groot voor de meiden van fc Harlingen. Het werd 9-0 in Witmarsum. Zaterdag nemen ze het in een thuiswedstrijd op tegen Blauw Wit'34 MO13-2.

 

Fc Harlingen JO14-JO15

Fc Harlingen JO14-1 speelde een meer dan goede oefenwedstrijd tegen Workum JO14-1 en wist te winnen met 10-1. Zaterdag speelt het team dan eindelijk zijn eerste competitiewedstrijd in deze tweede fase en wel in Oppenhuizen tegen TOP'63 JO14-1. Fc Harlingen JO15-1 pakte uiteindelijk toch nog een puntje tegen SDS/Nijland JO15-1. Het werd 2-2. Kijkend naar de stand volgen de teams in de derde klasse elkaar op de voet en is het nu al een zeer spannende strijd. Zaterdag een thuiswedstrijd waarbij de jongens van Makkum JO15-1 naar Harlingen komen.

 

Fc Harlingen MO15-1

De uitwedstrijd tegen SC Franeker MO15-1 werd afgelast. Zaterdag spelen de meiden thuis tegen Blauw Wit'34 MO15-2.

 

Fc Harlingen MO17-1

Een zure nederlaag voor MO17-1. Een nipt verlies van 2-3 tegen SC Franeker MO17-1. De meiden hebben punten nodig en hopelijk keren ze a.s. zaterdag met 3 punten huiswaarts wanneer ze het in Sneek op gaan nemen LSC MO17-1.

 

Fc Harlingen JO17-JO19

Geen winst voor de jongens van JO17-1. Het werd 2-4 tegen Geel Wit JO17-1. Nog geen wedstrijd voor JO19-1. Op 12 november starten ze met een thuiswedstrijd tegen Be Quick JO19-1.

 

Komend weekend gaat ronde drie van de reguliere competitie van start en lijkt het een prachtige voetbaldag te worden. De koffie, de snacks en de vele vrijwilligers staan weer klaar. Welk team ga JIJ aanmoedigen?

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 12 november, THUIS

09.00 uur fc Harlingen MO15-1 – Blauw Wit'34 MO15-2

09.00 uur fc Harlingen JO9-1 – LSC JO9-1

10.00 uur fc Harlingen MO13-1 – Blauw Wit'34 MO13-2

12.00 uur fc Harlingen JO15-1 – Makkum JO15-1

14.00 uur fc Harlingen JO19-1 – Be Quick JO19-1

 

Zaterdag 12 november, UIT:

08.30 uur St. CVO/Ouwe Syl JO12-1 – fc Harlingen JO12-1

10.00 uur LAC Frisia JO9-3 – fc Harlingen JO9-2

10.00 uur Top'63 JO14-1 – fc Harlingen JO14-1

11.15 uur FVC JO11-3 – fc Harlingen JO11-1

11.45 uur vv Sneek Wit Zwart JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

13.30 uur LSC MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eerst vriendje – vriendinnetje zwemtraining van de Vikings een groot succes

09-11-2022

HARLINGEN - Op maandag 7 november was er een zwemtraining waarbij je een vriendje of vriendinnetje mee mocht nemen.

HMHC Nieuws

09-11-2022

HARLINGEN - Komend weekend wordt er zaterdag weer volop gehockeyd door de jeugd van HMHC aan de Westerzeedijk.

Razende Roeland valt stil

09-11-2022

HARLINGEN - Deze donderdag is er helaas geen live uitzending van Razende Roeland.

Reacties

Wellheat Shop Wellheat Shop Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wellheat Shop Wellheat Shop The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen