RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

13-10-2021

HARLINGEN - Wat begon als een koude en mistige ochtend, eindigde in een stralende dag vol overwinningen voor de jeugdteams van fc Harlingen!

Fc Harlingen JO7, JO8, JO10

Afgelopen zaterdag speelden de teams uit deze leeftijdscategorie alweer de laatste competitiewedstrijd. De JO8-1 scoorde erop los tijdens de uitwedstrijd tegen Zeerobben JO8-2. Het toegestroomde publiek genoot volop! Na de wedstrijd werden de spelertjes van fc Harlingen op het thuishonk aan de Vierkantsdijk getrakteerd op ranja en patat en als verrassing kregen alle spelertjes een medaille. JO10-1 nam het in een thuiswedstrijd op tegen Zeerobben JO10-3 en ook hier vielen vele doelpunten. De beide wedstrijdverslagen zijn te lezen op www.fc-harlingen.nl

 

Fc Harlingen JO8-1: De jongens van fc Harlingen JO8-1 sloten de eerste competitiereeks feestelijk af en kregen, als ware kampioenen, medailles om hun hals gehangen. Foto: E.c.A

 

Fc Harlingen JO11-1, JO12-1

In Sexbierum werd er door fc Harlingen JO11-1 tijdens de laatste competitiewedstrijd gelijk gespeeld tegen AVC JO11-1. Het werd 3-3. Hiermee sluiten ze een leerzame periode af, eindigend op plaats 4, en ze gaan zich nu klaarmaken voor de volgende competitieronde. En dan de jongens van fc Harlingen JO12-1. Want dat is een team hoor! Die hebben een competitie gespeeld waar je u tegen zegt. Al 5 competitieronden ongeslagen en tijdens de laatste wedstrijd werd het toetje geserveerd, een thuiswedstrijd tegen Zeerobben JO12-3. Helaas niet veel spannende momenten tijdens de wedstrijd maar wel veel, heel veel goals! Met een 14-0 overwinning is fc Harlingen JO12-1 de Kersverse kampioen!

 

Fc Harlingen JO12-1: Ongeslagen, met maar liefst 75(!) doelpunten voor en slechts 5 tegen zijn de jongens van fc Harlingen JO12-1 de kersverse KAMPIOENEN!

 

Fc Harlingen JO14-1, JO15-1

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Zwaagwesteinde JO14-1 pakte fc Harlingen zijn eerste overwinning! In een spannende wedstrijd werd het 4-0 voor de Harlinger strijders! Fc Harlingen JO15-1 was een speelronde vrij en zij gaan zich opmaken voor de volgende ronde in het KNVB Bekertoernooi waarbij ze het zaterdag in Scharnegoutum op gaan nemen Scharnegoutum JO15-1.

 

Fc Harlingen JO17-1

Een zware wedstrijd in Easterein tegen SDS/Nijland JO17-1 werd toch gewonnen door fc Harlingen JO17-1. Met een ruststand van 1-1 waren het de Harlingers die tijdens de tweede helft extra gas gaven. Het leverde uiteindelijke een verdienstelijke overwinning op van 2-4.

 

De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO17

De meiden van MO11 hebben een leuke en leerzame competitie achter de rug. De laatste wedstrijd tegen koploper Oosterlittens MO11-1 werd weliswaar met 10-0 verloren, het plezier zijn deze meiden zeker niet verloren. Vol goede moed gaan ook zij op naar de volgende reeks competitiewedstrijden. MO13 speelde een oefenwedstrijd tegen Berlikum MO13-1 en wisten deze met 2-6 te winnen. Fc Harlingen MO17-1 was vrij van competitie en hoeft pas weer de (wedstrijd)voetbalschoenen aan te trekken op zaterdag 23 oktober.

 

Wil jouw (klein)kind ook graag op voetbal?

Kom dan langs bij fc Harlingen om eens bij een training te kijken. Of nog beter, trek voetbalschoenen en scheenbeschermers aan en doe gewoon lekker mee! Want er mag eerst gratis en vrijblijvend meegetraind worden. Meer informatie is te vinden op de website: www.fc-harlingen.nl. Of neem contact op via de jeugdvoorzitter Hilko Mulder via Email: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl

 

Programma:

De competitie ligt even een weekend stil vanwege de knock-out ronde van het KNVB-beker toernooi. Twee teams zitten nog in dit toernooi, te weten fc Harlingen JO15-1 en JO17-1. Beide teams zullen er zaterdag alles aan doen om hun wedstrijd te winnen en daardoor een ronde verder te komen. Komen jullie kijken en aanmoedigen?

 

Zaterdag 16 oktober:

Thuis

11.00 uur fc Harlingen JO17-1 – SJO Oudega/HJSC/Heeg

 

Uit

11.00 uur Scharnegoutum JO15-1 – fc Harlingen JO15-1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Laat je inspireren bij Zensa Moda!

13-10-2021

HARLINGEN - Bladeren vallen, frissere temperaturen, kastanjes en paddestoelen, kortom: het is herfst!

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
The Shamrock The Shamrock HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas