Doe/beleefmiddagen

Doe/beleefmiddagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? In november organiseert rsg Simon Vestdijk in Harlingen 2 doemiddagen en in Franeker een beleefmiddag.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

29-09-2020

HARLINGEN - Het was een drukte van belang op de velden van fc Harlingen afgelopen weekend maar alles verliep volgens plan.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Even dacht LAC Frisia MO15-2 erlangs te kunnen komen maar fc Harlingen MO15-1 gaf niet op en gaf juist steeds meer gas! Foto: Peter IJdema.

Veel lachende gezichten, publiek en mooie uitslagen. De vele vrijwilligers stroopten de mouwen weer gezamenlijk op en daar is de club ontzettend trots op. Voor degene die het gemist hebben, geen nood, tijd voor een overzichtje:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Wanneer je in deze leeftijdscategorie speelt, worden de standen niet bijgehouden door de KNVB. Toch zijn er leuke wedstrijdverslagen te lezen op de website van fc Harlingen want de jongens en meisjes doen ontzettend hun best en beleven zoveel plezier in het spelletje. Dat wil je gewoon niet missen. Afgelopen weekend zagen we drie teams thuis in actie komen. Doelpuntrijk was JO9-1 tegen de JO9-3 van Zeerobben, JO9-2 voerde de spanning op tegen SJO DFC JO9-1 en JO10-1 liet mooi samenspel zien in de wedstrijd tegen Oosterlittens. Dit team groeit zienderogen! Komend weekend ontvangt JO9-1 de JO9-2 van Mulier, speelt JO9-2 in Leeuwarden tegen Friesland JO9-1 en neemt JO10-1 het thuis op tegen de JO10-4 van SC Bolsward. Het team van JO8-1 speelt nog geen competitie, dit om het spelplezier te behouden.

 

Fc Harlingen JO11, JO12

Een zeer boeiend duel leverde JO11-1 de 3 winstpunten op. In Franeker wisten de Harlingers te winnen van SC Franeker JO11-1 met 1-4.  De meisjes van JO12-1G namen het op tegen de koploper Minnertsga JO12-1G en konden hier niet tegenop. Er werd verloren met 5-1.

 

Fc Harlingen JO13

In een thuiswedstrijd tegen Akkrum JO13-1 wisten de jongens van JO13-1 het verlies van vorige week meer dan goed te maken. Met 5-0 winst hebben ze het zelfvertrouwen weer gevonden!

 

Fc Harlingen JO15/MO15

De jongens van JO15-1 lieten in Leeuwarden een zeer leuke wedstrijd zien tegen Leovardia JO15-2 en kwamen met een winst van 1-6 thuis. MO15-1 deed vorige week al goede zaken in Leeuwarden en afgelopen zaterdag was dit wederom het geval. Nu in een thuiswedstrijd waarbij LAC Frisia MO15-1 de tegenstander was.  Op slag van rust staan de meiden 1-2 achter maar tijdens de tweede helft zetten ze een eindstand van 6-4 winst neer. Peter IJdema heeft foto’s gemaakt van deze meer dan boeiende wedstrijd en die zie je hieronder.

 

Fc Harlingen JO17

In Easterein verloren de jongens van JO17-1 van SDS/Nijland JO17-1 met 2-0. De jongens van fc Harlingen JO17-2 wisten met 8-2 te winnen van Tzummarum JO17-1 en Peter IJdema heeft foto’s van deze wedstrijd gemaakt. Je ziet ze hieronder.

 

Fc Harlingen JO19

In een doelpuntrijke thuiswedstrijd kwamen uiteindelijk de mannen van JO19-1 als winnaar uit de bus. Met 5-4 werd er gewonnen van Scharnegoutum JO19-1.

 

En hiermee is de tweede ronde van de reguliere competitie een feit! Er werd gewonnen en verloren maar misschien nog wel belangrijker dan dat, er werd samengespeeld! Komend weekend nieuwe ronde, nieuwe kansen maar ook nieuwe maatregelen voor alle teams. De teams moeten het de komende weken helaas zonder publiek en zonder kantine doen maar gelukkig kan er nog wel steeds gesport worden. Op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent fc Harlingen? Kijk dan regelmatig op de website www.fc-harlingen.nl of volg ons op Social Media via Facebook, Instagram en Twitter!

 

Jeugdprogramma fc Harlingen*

Zaterdag 3 oktober, thuis:

09:00     fc Harlingen JO10-1 – SC Bolsward JO10-4           

10:00     fc Harlingen JO9-1 – Mulier JO9-2

10:00     fc Harlingen JO12-1 – SSS’68 JO12-1G

11:30     fc Harlingen JO15-1 – Wykels Hallum JO15-1                      

 

Zaterdag 3 oktober, uit:

09:00     St. Stiens/DTD MO15-2 - fc Harlingen MO15-1

09:00     Mulier JO11-1 – fc Harlingen JO11-1

10:30     Friesland JO9-1 – fc Harlingen JO9-2

10:45     Makkum JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

10:45     Workum JO17-3 – fc Harlingen JO17-2

11:00     Irnsum JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

15:15     SC Franeker JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

*wijzigingen voorbehouden

 

Foto's: Peter IJdema.

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Géén €170.000 afdracht voor ondernemers in Harlingen

29-09-2020

HARLINGEN - De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van woensdag 23 september het collegebesluit om in 2020 haven- en kadegelden, en de vastgestelde toeristenbelasting voor de Harlinger vloot kwijt te schelden officieel geaccepteerd.

Sportakkoord fc Harlingen

29-09-2020

HARLINGEN - Uit handen van wethouder Erik de Groot werd afgelopen week het tegeltje van het Sportakkoord overhandigd aan de voorzitter van fc Harlingen; Nico Beuker.

Afscheid bij Hosanna

29-09-2020

HARLINGEN - Op de jaarvergadering van CMV Hosanna werd afgelopen maandag 28 september in het muziekgebouw van drie leden afscheid genomen.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Greenart Production Greenart Production Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock Broodje Nuchter Broodje Nuchter Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas