De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

29-09-2020

HARLINGEN - Het was een drukte van belang op de velden van fc Harlingen afgelopen weekend maar alles verliep volgens plan.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Even dacht LAC Frisia MO15-2 erlangs te kunnen komen maar fc Harlingen MO15-1 gaf niet op en gaf juist steeds meer gas! Foto: Peter IJdema.

Veel lachende gezichten, publiek en mooie uitslagen. De vele vrijwilligers stroopten de mouwen weer gezamenlijk op en daar is de club ontzettend trots op. Voor degene die het gemist hebben, geen nood, tijd voor een overzichtje:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Wanneer je in deze leeftijdscategorie speelt, worden de standen niet bijgehouden door de KNVB. Toch zijn er leuke wedstrijdverslagen te lezen op de website van fc Harlingen want de jongens en meisjes doen ontzettend hun best en beleven zoveel plezier in het spelletje. Dat wil je gewoon niet missen. Afgelopen weekend zagen we drie teams thuis in actie komen. Doelpuntrijk was JO9-1 tegen de JO9-3 van Zeerobben, JO9-2 voerde de spanning op tegen SJO DFC JO9-1 en JO10-1 liet mooi samenspel zien in de wedstrijd tegen Oosterlittens. Dit team groeit zienderogen! Komend weekend ontvangt JO9-1 de JO9-2 van Mulier, speelt JO9-2 in Leeuwarden tegen Friesland JO9-1 en neemt JO10-1 het thuis op tegen de JO10-4 van SC Bolsward. Het team van JO8-1 speelt nog geen competitie, dit om het spelplezier te behouden.

 

Fc Harlingen JO11, JO12

Een zeer boeiend duel leverde JO11-1 de 3 winstpunten op. In Franeker wisten de Harlingers te winnen van SC Franeker JO11-1 met 1-4.  De meisjes van JO12-1G namen het op tegen de koploper Minnertsga JO12-1G en konden hier niet tegenop. Er werd verloren met 5-1.

 

Fc Harlingen JO13

In een thuiswedstrijd tegen Akkrum JO13-1 wisten de jongens van JO13-1 het verlies van vorige week meer dan goed te maken. Met 5-0 winst hebben ze het zelfvertrouwen weer gevonden!

 

Fc Harlingen JO15/MO15

De jongens van JO15-1 lieten in Leeuwarden een zeer leuke wedstrijd zien tegen Leovardia JO15-2 en kwamen met een winst van 1-6 thuis. MO15-1 deed vorige week al goede zaken in Leeuwarden en afgelopen zaterdag was dit wederom het geval. Nu in een thuiswedstrijd waarbij LAC Frisia MO15-1 de tegenstander was.  Op slag van rust staan de meiden 1-2 achter maar tijdens de tweede helft zetten ze een eindstand van 6-4 winst neer. Peter IJdema heeft foto’s gemaakt van deze meer dan boeiende wedstrijd en die zie je hieronder.

 

Fc Harlingen JO17

In Easterein verloren de jongens van JO17-1 van SDS/Nijland JO17-1 met 2-0. De jongens van fc Harlingen JO17-2 wisten met 8-2 te winnen van Tzummarum JO17-1 en Peter IJdema heeft foto’s van deze wedstrijd gemaakt. Je ziet ze hieronder.

 

Fc Harlingen JO19

In een doelpuntrijke thuiswedstrijd kwamen uiteindelijk de mannen van JO19-1 als winnaar uit de bus. Met 5-4 werd er gewonnen van Scharnegoutum JO19-1.

 

En hiermee is de tweede ronde van de reguliere competitie een feit! Er werd gewonnen en verloren maar misschien nog wel belangrijker dan dat, er werd samengespeeld! Komend weekend nieuwe ronde, nieuwe kansen maar ook nieuwe maatregelen voor alle teams. De teams moeten het de komende weken helaas zonder publiek en zonder kantine doen maar gelukkig kan er nog wel steeds gesport worden. Op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent fc Harlingen? Kijk dan regelmatig op de website www.fc-harlingen.nl of volg ons op Social Media via Facebook, Instagram en Twitter!

 

Jeugdprogramma fc Harlingen*

Zaterdag 3 oktober, thuis:

09:00     fc Harlingen JO10-1 – SC Bolsward JO10-4           

10:00     fc Harlingen JO9-1 – Mulier JO9-2

10:00     fc Harlingen JO12-1 – SSS’68 JO12-1G

11:30     fc Harlingen JO15-1 – Wykels Hallum JO15-1                      

 

Zaterdag 3 oktober, uit:

09:00     St. Stiens/DTD MO15-2 - fc Harlingen MO15-1

09:00     Mulier JO11-1 – fc Harlingen JO11-1

10:30     Friesland JO9-1 – fc Harlingen JO9-2

10:45     Makkum JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

10:45     Workum JO17-3 – fc Harlingen JO17-2

11:00     Irnsum JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

15:15     SC Franeker JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

*wijzigingen voorbehouden

 

Foto's: Peter IJdema.

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Géén €170.000 afdracht voor ondernemers in Harlingen

29-09-2020

HARLINGEN - De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van woensdag 23 september het collegebesluit om in 2020 haven- en kadegelden, en de vastgestelde toeristenbelasting voor de Harlinger vloot kwijt te schelden officieel geaccepteerd.

Sportakkoord fc Harlingen

29-09-2020

HARLINGEN - Uit handen van wethouder Erik de Groot werd afgelopen week het tegeltje van het Sportakkoord overhandigd aan de voorzitter van fc Harlingen; Nico Beuker.

Afscheid bij Hosanna

29-09-2020

HARLINGEN - Op de jaarvergadering van CMV Hosanna werd afgelopen maandag 28 september in het muziekgebouw van drie leden afscheid genomen.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Omdraai De Omdraai Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zensa Moda Zensa Moda Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona