De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

23-09-2020

HARLINGEN - De jeugd is weer los bij fc Harlingen en dit was goed te zien afgelopen weekend.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO11-1 nam het op tegen een pittig, fysiek sterke Minnertsga JO11-1. Foto: Peter IJdema.

Het was een drukte van belang op de velden van fc Harlingen maar alles verliep volgens plan. Veel lachende gezichten, publiek en mooie uitslagen. De vele vrijwilligers stroopten de mouwen weer gezamenlijk op en daar is de club ontzettend trots op. Voor degene die het gemist hebben, geen nood, tijd voor een overzichtje:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Wanneer je in deze leeftijdscategorie speelt, worden de standen niet bijgehouden door de KNVB. Toch zijn er leuke wedstrijdverslagen te lezen op de website van fc Harlingen want de jongens en meisjes doen ontzettend hun best en beleven zoveel plezier in het spelletje. Dat wil je gewoon niet missen. Op maandag en woensdag wordt er door deze teams getraind van 17.30 -18.30 uur en belangstellenden mogen altijd langskomen. Fc Harlingen JO8-1 speelt voorlopig niet in competitieverband. Dit om het spelplezier nog meer te behouden. Wel spelen ze onderlinge wedstrijdjes, lekker thuis zodat iedereen kan komen kijken hoe goed deze kanjers al zijn. Afgelopen weekend kregen de jongens van JO9-1 in Franeker voor het eerst te maken met een penalty toen ze het opnamen tegen SC Franeker JO9-2. Uiteindelijk kwamen ze wel thuis met winst. In Deinum speelde JO9-2 een alleraardigst wedstrijdje en JO10-1 pakte op het Oostersportpark de winst tegen Zeerobben JO10-3. Komend weekend spelen alle drie de teams thuis. Vanaf 9.00 uur neemt fc Harlingen JO10-1 het op tegen Oosterlittens JO10-2 en JO9-2 neemt het op tegen SJO DFC JO9-1. Om 10.00 uur begint de wedstrijd van JO9-1 tegen Zeerobben JO9-3. Zondag hebben de spelers van JO9 -1 en JO9-2 een Meet & Greet dag met de mannen van het eerste elftal en zullen ze, na de rondleiding, meelopen in de line-up van de wedstrijd fc Harlingen 1 – ONB 1.

 

Fc Harlingen JO11, JO12

JO11-1 kwam net iets te kort tegen het fysieke Minnertsga JO11-1. In eigen huis werd er met 1-2 verloren. Foto’s die gemaakt zijn door Peter IJdema zie je hieronder. De Vlielandse Sport Vereniging (VSV’31) kwam naar Harlingen en nam het op tegen de meisjes van JO12-1G. En deze ploeg wist wel wat scoren was want met 0-8 de winst namen ze de 3 punten mee naar het eiland.

 

Fc Harlingen JO13

In Wirdum konden de jongens van JO13-1 het niet winnen van het fysiek en compacte spel van SJO Warga WWS JO13-1. Het werd 4-0.

Fc Harlingen JO15/MO15

 

De jongens van JO15-1 konden moeilijk hun eigen spel spelen omdat tegenstander LAC Frisia JO15-2  technisch iets beter was en meer de bal had. Een kleine 0-2 nederlaag stond er na 70 minuten spelen op het scorebord. MO15-1 deed goede zaken in Leeuwarden en wisten met 2-6 te winnen van Blauw Wit MO15-1. Zaterdag spelen de meiden om 11.00 uur een thuiswedstrijd tegen LAC Frisia MO15-1.

 

Fc Harlingen JO17

Er werd goed gecombineerd en opgebouwd vanuit de achterhoede bij JO17-1 afgelopen zaterdag. vv Sneek Wit Zwart JO17-2 probeerde van alles maar de verdediging van fc Harlingen stond als een huis. JO17-1 won uiteindelijk met 4-1. Foto’s van deze wedstrijd zie je onderaan deze pagina en zijn gemaakt door Peter IJdema. De jongens van fc Harlingen JO17-2 verloren de uitwedstrijd in Sneek met 9-1 tegen LSC JO17-3.

 

Via het uitstekend spelende middenveld werden de spitsen van fc Harlingen JO17-1 goed gevonden. Foto: Peter IJdema.

 

Fc Harlingen JO19

Kledingtas vergeten, geen warming up, echt gras. Het was niet een optimale dag bij de mannen van JO19-1. En dan ook nog met 1-0 verliezen tegen de Waterpoort Boys...het was geen fijne zaterdag. Aanstaande zaterdag spelen de mannen in eigen huis en gaan het opnemen tegen Scharnegoutum JO19-1.

 

En hiermee is de eerste ronde van de reguliere competitie een feit! Er werd gewonnen en verloren maar misschien nog wel belangrijker dan dat, er werd samengespeeld! Komend weekend nieuwe ronde, nieuwe kansen voor alle teams. Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent fc Harlingen? Kijk dan regelmatig op de website www.fc-harlingen.nl of volg ons op Social Media via Facebook, Instagram en Twitter!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Waterscouts ondertekenen Sportakkoord

23-09-2020

HARLINGEN - Meer dan 20 verenigingen praatten de afgelopen maanden mee over een Harlinger Sportakkoord.

De Vuurzee roeit de Slag om Makkum

23-09-2020

MAKKUM - Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, we mochten onze eerste wedstrijd roeien van dit seizoen.

Jeugdjournaal Zeerobben

23-09-2020

HARLINGEN - Het leek er afgelopen zaterdag een beetje op of het voorjaar in aantocht was.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber De Omdraai De Omdraai Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie