Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

12-10-2022

HARLINGEN - Voor de jeugdteams bij fc Harlingen zit de ‘eerste fase’ er (bijna) op.

Hoe ze het deze week hebben gedaan? Lees het in dit overzichtje:

 

Fc Harlingen JO8-JO9

In Leeuwarden nam fc Harlingen JO9-1 het op tegen LAC Frisia JO9-2 en beide teams lieten hun passie voor het voetbal goed zien! De jongens van JO9-2 speelden thuis tegen SC Terschelling en na de wedstrijd werden ze getrakteerd op een uitje naar de Mac Donalds!

 

Fc Harlingen JO11-JO12

Een flink verlies was er voor de jongens van JO11-1. Thuis tegen de JO11-1 van SJO AVC/Tzummarum werd er met 1-8 verloren. Desalniettemin kunnen ze terugkijken op een goede reeks wedstrijden en eindigen in de middenmoot. fc Harlingen JO12-1 heeft tijdens de 1e fase geen punt laten liggen. Ook tegen SC Bolsward JO12-1 wisten ze te winnen (0-4). Ze waren al een poosje koploper maar nu dus definitief op de eerste plaats geëindigd.

 

Fc Harlingen JO14-JO15

Ondanks het verlies van 12-1 op en tegen Terschelling is fc Harlingen JO14-1 op een keurige derde plaats geëindigd. JO15-1 pakte maar liefst 6 punten in 1 week. Op een woensdagavond wisten ze in weer en wind St. IJVC/Blauwhuis JO15-1 te verslaan met 2-1 en zaterdag wisten ze thuis tegen St. SDS/Nijland JO15-1 een achterstand om te buigen naar een 4-2 overwinning! Hiermee zijn ze op een tweede plaats geëindigd!

 

Fc Harlingen JO17-JO19

Na twee maal 40 minuten keihard strijden om elke meter en om elke bal wisten de jongens van JO17-1 toch nog een punt te behalen tijdens de thuiswedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen JO17-1. Het werd 3-3. Een wedstrijd die lang gelijk opging eindigde uiteindelijk toch in het voordeel van fc Harlingen JO19-1. Met 1-0 pakten ze huis de winst tegen koploper (!) GAVC JO19-1.

 

Komend weekend

De herfstvakantie staat voor de deur en voor de meeste teams zit de 1e fase er nu op. Op 4 teams na. Zij spelen zaterdag hun laatste wedstrijd. En dan is het wachten op de nieuwe indeling en gaat fase 2 na de herfstvakantie van start.

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 15 oktober, THUIS

11.00 uur fc Harlingen MO17-1 – LAC Frisia MO17-1

 

Zaterdag 15 oktober, UIT:

10.30 uur SC Joure MO13-2 – fc Harlingen MO13-1

11.00 uur SC Franeker MO15-1 – fc Harlingen MO15-1

11.30 uur Geel Wit JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bert Natuur op bezoek bij boekhandel en bibliotheek

12-10-2022

HARLINGEN - In de herfstvakantie komt Bert Natuur, ook bekend als Meester Bert op bezoek in Harlingen!

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

12-10-2022

HARLINGEN - Alle meisjesteams uitkomend in de tweede Klasse sluiten bijna de eerste fase van de competitie af.

Cascomontage/VVH komt te kort tegen DIOS

12-10-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 8 oktober 2022 stond de tweede wedstrijd voor Cascomontage/VVH op het programma tegen DIOS uit Oldemarkt.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Wellheat Shop Wellheat Shop Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock
Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok