Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

29-09-2021

HARLINGEN - Het is allemaal eigenlijk alweer vanouds. Publiek langs de kant, juichende teams en het plezier.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO8 kreeg vele Franeker meisjes achter zich aan. Foto: E.c.A

En gelukkig maar! Maar laten we het niet te snel voor lief nemen en blijven genieten, elke week weer! De reguliere competitie is dus nu officieel gestart en wat hebben we daar lang naar uitgekeken. Gemist? Gelukkig hebben we een klein overzichtje van de teams die afgelopen week in actie kwamen:

 

Fc Harlingen JO7, JO8, JO10

In deze leeftijdscategorie worden, ter bevordering van het spelplezier, geen standen en ranglijsten bijgehouden. Bij fc Harlingen spelen de teams van JO7 alleen onderlinge wedstrijdjes, zo kunnen zij rustig wennen en optimaal leren van de trainingen. Meedoen mag ten alle tijden, neem daarvoor contact op met fc Harlingen via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl. De JO8-1 nam het op tegen SC Franeker en of het nu kwam door de vele meisjes die bij Franeker speelde? fc Harlingen maakte er in ieder geval een flinke doelpuntenshow van. Foto's van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina. JO10-1 nam het thuis op tegen Mulier en trof hierin een sterke tegenstander. Komend weekend spelen beide teams uit. JO8 speelt in Dronrijp en JO10 mag naar Terschelling!

 

Fc Harlingen JO11-1, JO12-1

Na tweemaal winst trof JO11 deze keer een sterke tegenstander, de Stormvogels JO11-1. Beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd en dat is terug te zien in de eindstand: 3-4.  JO12-1 won in Tzum met 2-13 en staan na 4 gespeelde wedstrijden met 12 punten helemaal bovenaan.

 

Fc Harlingen JO14-1, JO15-1

Tijdens de eerste competitiewedstrijd in Arum kwam de JO14-1 zaterdag totaal leeg gespeeld en verloren met 8-2 van het veld. Geknokt tot wat ze waard waren hebben ze tot het laatste fluitsignaal alles gegeven tegen de Stormvogels JO14-1. Aanstaande zaterdag spelen ze thuis en wie weet gaan ze dan voor een spektakel zorgen! Fc Harlingen JO15-1 zette een monsterscore neer in Witmarsum. Met 0-10 werd er gewonnen van Mulier JO15-1. Het wedstrijdverslag van beide teams is terug te vinden op www.fc-harlingen.nl

 

Fc Harlingen JO17-1, JO17-2

Fc Harlingen JO17-2 trekt zich noodgedwongen terug uit de competitie. Nadat ze wel door waren in de beker moeten ze helaas de strijd opgeven vanwege opzeggingen van leden. Heel zuur natuurlijk zo midden in de competitie, vooral voor de jongens die overblijven. Maar deze overige enthousiaste spelers sluiten zich aan bij de JO17-1 en gaan er een mooi seizoen van maken. Afgelopen zaterdag konden ze meteen aan de bak in Oosterlittens waar ze het opnamen tegen de JO17-1. Waar de Harlingers in de eerste helft met 0-2 voor komen te staan werd het in de tweede helft nog best spannend maar gelukkig bleef het bij die ene tegengoal en konden de 3 punten mee naar Harlingen. Eindstand 1-2.

 

De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO17

MO11 gaat de wedstrijd van afgelopen zaterdag, komende woensdagavond spelen. Thuis om 18.30 uur spelen de meiden dan tegen SJO Warga/WWS MO11-1. Bij de meiden van MO13 stonden de supporters op de banken en de speelsters in de wolken. Ze wisten namelijk voor het eerst een wedstrijd te winnen! Een oefenwedstrijd tegen Berlikum MO13 weliswaar maar die tellen ook! Het verslag staat op de website www.fc-harlingen.nl en is zeker de moeite waard om te lezen. Voor de meiden van fc Harlingen MO17-1 was er ook winst. Tegen FC Wolvega MO17-1 werd met 0-8 gewonnen. Zaterdag maar weer es de voetbalkunsten tonen in eigen huis, dan nemen de meiden het op tegen Gorredijk MO17-1.

 

De meiden van fc Harlingen MO13-1 waren superblij en deze blijdschap werd uiteraard vastgelegd met de camera. Foto: fc Harlingen.

 

Programma:

En zo is dan ronde 1 van de reguliere competitie ineens een feit! Op naar de volgende! Voor zaterdag staan er 5 thuiswedstrijden op het programma. Kom ook langs en geniet van het plezier, de sportiviteit maar bovenal de gezelligheid bij fc Harlingen!

 

Woensdag 29 september

Thuis

18.30 uur fc Harlingen MO11-1 – SJO Warga/WWS MO11-1

 

Zaterdag 2 oktober

Thuis

10.00 uur fc Harlingen JO11-1 – SJO Arum/Stormvogels'64 JO11-2

10.30 uur fc Harlingen JO14-1 – FVC JO14-2

11.55 uur fc Harlingen MO17-1 – Gorredijk MO17-1

13.30 uur fc Harlingen JO15-1 – Scharnegoutum JO15-1

15.00 uur fc Harlingen JO17-1 – S.F. Deinum JO17-1

 

Uit

08.45 uur SJO DFC JO8-1 – fc Harlingen JO8-1

10.00 uur AVV JO10-1 – fc Harlingen JO10-1

11.15 uur SJO DFC JO12-2 – fc Harlingen JO12-1

11.30 uur Blauw Wit'34 MO11-1 – fc Harlingen MO11-1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verslag raadsvergadering gemeente Harlingen 22 september 2021 - VVD Harlingen

29-09-2021

HARLINGEN - Woensdag werd het uitvoeringsprogramma van het sociaaleconomisch actieplan unaniem door de raad aangenomen.

Verschillen tussen een boiler en een geiser

29-09-2021

HARLINGEN - Warm water wordt in iedere woning sterk gewaardeerd.

Slagerij Remco Wouda wint Harlinger Bedrijven Sponsor Competitie 2021

29-09-2021

HARLINGEN - Ondanks het coronavirus kon het vliegprogramma gewoon plaatsvinden en organiseerde P.V. Ons-Genoegen weer een Bedrijven Sponsor Kampioenschap 2021.

Reacties

Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok