Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

04-02-2020

HARLINGEN - De jeugd is los bij fc Harlingen!

Jeugdoverzicht fc Harlingen JO15-2 begint de competitie veelbelovend en weet het eerste plekje bovenaan de ranglijst te verzilveren. Foto: P. IJdema

De voorjaarscompetitie is begonnen en bijna alle jeugdteams kwamen in actie. Hoe hebben ze gespeeld? En wat staat er komend weekend op het programma? Dit alles is te lezen in het jeugdoverzicht:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Wat is er nou leuker dan de voorjaarscompetitie thuis af te trappen. Dit was afgelopen weekend het geval bij JO8, JO9 en JO10. Met het vele thuispubliek werd het een ware show en lieten alle teams veel speelplezier en groei zien! Uiteraard geen uitslagen “en publiek” voor deze leeftijdscategorie maar op onze website staan vaak wel leuke wedstrijdverslagen te lezen. Leuk voor diegene die het gemist hebben. Voor dit weekend reist JO8-1 af naar Oudega en zij gaan het daar opnemen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO8-4. In Burgum speelt JO9-1 tegen FC Burgum JO9-2 en JO10-1 reist af voor een dagje Terschelling!  Verder zullen de jongste jeugdleden die nog geen competitie spelen vooralsnog hun onderlinge wedstrijdjes op zaterdagochtend lekker thuis spelen in de voetbalkooi en/of op het veld.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

Een nipt verlies voor JO11-1 afgelopen zaterdag in Stiens tegen DTD JO11-2. Het werd 3-2. A.s. zaterdag spelen ze thuis om 11.00 uur tegen St. Annaparochie JO11-2.  JO12-1 zag zijn wedstrijd in Easterein tegen SDS JO12-1 afgelast worden doordat de tegenstander zich terug heeft getrokken uit de competitie. En zo beginnen deze jongens komende zaterdag met een thuiswedstrijd aan de voorjaarscompetitie. Om 9.15 uur nemen ze het op tegen SC Bolsward JO12-2.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van de JO13-1 zijn de competitie begonnen met een verlies tegen Workum JO13-1. Daar waar fc Harlingen wat stroef aan de wedstrijd begon en op een 1-0 achterstand kwam, maakten ze vlak voor rust de gelijkmaker. Na rust had Workum het voor het zeggen en werd het, ondanks het goede verdedigings- en keepwerk, 4-1 voor Workum. Komende zaterdag nemen ze het in een thuiswedstrijd op tegen een oude bekende, SJO Arum/Stormvogels JO13-1.

 

Fc Harlingen JO/MO15

Voor de jongens van JO15-1 begint de voorjaarscompetitie komend weekend. Zij ontvangen SC Joure JO15-2. Als je met dubbele cijfers wint is het altijd lastig een verslag te maken. JO15-2 wist met 12-3 van SC Franeker JO15-4 te winnen. Maar gelukkig zijn er foto’s gemaakt door Peter IJdema en die zie je hier. MO15-1 speelde een erg goede wedstrijd tegen AVC/Tzummarum MO15-2 maar door ongelukkige goals tegen werd het toch een 1-4 verlies.

 

Fc Harlingen JO/MO17

De jongens van JO17-1 namen het thuis op tegen SC Franeker JO17-2 en moesten ondanks dat ze zelf 2 keer wisten te scoren een verlies incasseren van 2-4. De meiden van MO17-1 speelden zeker niet slecht, integendeel! Alleen maakten ze zelf niet de goals en de tegenstander wel. In Leeuwarden tegen Leeuwarder Zwaluwen MO17-1 werd het 3-0. Zaterdag nemen ze het in een thuiswedstrijd op tegen Heerenveense Boys MO17-1 en de wedstrijd begint om 12.00 uur.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 zijn de voorjaarscompetitie gestart met een uitwedstrijd tegen de Waterpoort Boys in Sneek waar ze 1-1 speelden. Zaterdag om 14.30 uur spelen ze thuis tegen AVC JO19-1.

 

En zoals er hierboven al vermeldt staat, zijn er dit weekend weer genoeg thuiswedstrijden bij fc Harlingen. Om 9.15 uur hangen de vlaggen weer in top en start fc Harlingen weer met een heerlijk voetbalweekend! Kom ook langs en geniet van de gezelligheid en sportiviteit wat er heerst. Iedereen is van harte welkom!

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 8 februari, thuis:

09.15 uur fc Harlingen JO12-1 – SC Bolsward JO12-2

10.45 uur fc Harlingen JO13-1 – SJO Arum/Stormvogels’64 JO13-1

11.00 uur fc Harlingen JO11-1 – St. Annaparochie JO11-2

11.15 uur fc Harlingen JO15-1 – SC Joure JO15-2

12.00 uur fc Harlingen MO17-1 – Heerenveense Boys MO17-1

14.30 uur fc Harlingen JO19-1 – AVC JO19-1

 

Zaterdag 8 februari, uit:

09.00 uur SJO Oudega/HJSC/Heeg JO8-4 – fc Harlingen JO8-1

10.00 uur Terschelling JO10-1 – fc Harlingen JO10-1

10.15 uur FC Burgum JO9-2 – fc Harlingen JO9-1

10.45 uur FVC JO15-4 – fc Harlingen JO15-2

16.15 uur Blauw Wit’34 MO15-2 – fc Harlingen MO15-1

 

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Foppe geeft startschot voor eerste keer ‘boeken scoren’ in Fryslân

04-02-2020

HARLINGEN - Woensdag 5 februari 2020 geeft Foppe de Haan in Heerenveen het startschot voor de officiële aftrap van Scoor een Boek!

Open dagen RSG Simon Vestdijk Harlingen en Franeker

04-02-2020

HARLINGEN - De Open Dagen van de RSG Simon Vestdijk zijn op woensdag 5 februari (Harlingen) en donderdag 6 (Franeker) februari 2020.

Vette korting bij ForHim Menswear

04-02-2020

HARLINGEN - Wij maken ruimte voor de prachtige nieuwe voorjaarscollectie.

Reacties

Greenart Production Greenart Production HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Lichtboei De Lichtboei Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Haarmode Cats Haarmode Cats
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Greenart Production Greenart Production Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Broodje Nuchter Broodje Nuchter Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen