Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

16-10-2019

HARLINGEN - Een klein overzicht van wat er zich afspeelde bij de jeugdleden van Fc Harlingen:

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Bij deze leeftijdscategorie beleven de kinderen een hoop plezier tijdens de wedstrijden. En niet alleen tijdens de wedstrijddagen, ook op de trainingen die elke week op maandag en woensdag van 17.30 tot 18.30 uur gegeven worden hebben ze een hoop plezier. En het leuke is, iedereen die gek van voetbal is mag gewoon vrijblijvend langskomen en zelf het plezier beleven bij deze teams. Voetbalschoenen en trainingskleren aan en lekker meedoen! Alleen dan ervaar je het plezier. Fc Harlingen JO8-1 speelt voorlopig niet in competitieverband, dit om het spelplezier nog meer te behouden. Wél spelen ze onderlinge wedstrijdjes op de zaterdagen, lekker thuis zodat iedereen kan komen kijken hoe goed deze kanjers al zijn. Fc Harlingen JO9-1 kan eerst genieten van de herfstvakantie want ze spelen pas op 26 oktober weer een wedstrijd. Fc Harlingen JO10-1 maakt zaterdag de oversteek naar Vlieland en gaan het daar opnemen tegen VSV’31 JO10-1.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

JO11-1 verwachtte afgelopen zaterdag een zware tegenstander te hebben tegen koploper Balk JO11-3 maar het was fc Harlingen die het voortouw nam. Eenmaal op voorsprong werd die niet meer weggegeven en eindigde de wedstrijd in een 3-1 overwinning.  JO12 trof ook de koploper en deze liet wel zien dat zij terecht boven aan staan. Met 5-0 werd er in Sint Nicolaasga verloren van SJO RVLC JO12-1.

 

Fc Harlingen JO13

Een zware kluif had JO13-1 aan de tegenstander uit Leeuwarden MKV’29 JO13-1. Met 4 sterke meiden in het veld stonden de Leeuwarders hun mannetje. Desondanks wist fc Harlingen wel de wedstrijd te winnen met 5-1. Foto’s van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina.

 

Fc Harlingen JO15/MO15

JO15-1 zag zijn wedstrijd in en tegen Scharnegoutum afgelast worden door de tegenstander. JO15-2 won met hele dikke cijfers van SC Bolsward JO15-3. Het werd maar liefst 14-2 en MO15-1 verloor met dikke cijfers van St. Stiens/DTD MO15-1. Het werd 10-3.

 

Ondanks het verlies van fc Harlingen MO15-1 hadden de meiden ook deze keer weer een bloemetje mee voor de scheidsrechter om hem te bedanken.

Fc Harlingen JO17/MO17

JO17-1 nam het initiatief in de uitwedstrijd tegen Leovardia JO17-2 en kwam met 1-3 op voorsprong. Het spel werd fysieker en Leovardia was hierin duidelijk sterker en kwam veelal door schoten van afstand en vrije trappen op een 7 -3 voorsprong! Na rust kwamen er nog 3 doelpunten bij en werd de eindstand op 9-4 gezet. MO17-1 speelde thuis tegen de ploeg uit Grou GAVC MO17-1 en deden dit niet onverdienstelijk. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 speelden eindelijk weer eens een thuiswedstrijd waarbij Makkum JO19-1 de tegenstander was. Helaas geen positief resultaat voor de Harlingers want Makkum nam al snel de leiding in de wedstrijd en wisten uiteindelijk ook te winnen met 1-4. Dat er progressie in de ploeg van fc Harlingen zit dát is zeker. Ze blijven zich ontwikkelen en in elke wedstrijd is er groei te zien. Volhouden en dan komen die 1e punten vanzelf wel. Foto’s van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina.

 

De verdediging van fc Harlingen JO19-1 had een zware kluif aan de Workumers.

 

Aankomend weekend is het beker/inhaal weekend en daardoor zal het een stuk rustiger zijn bij fc Harlingen. Waar alleen JO19-1 thuis voor de reguliere competitie een inhaalwedstrijd speelt, zijn het JO17-1 en JO10-1 die “uit” mogen. De uitwedstrijden van de teams van JO11-1, JO13-1 en JO15-1 zijn allen bekerwedstrijden en ongetwijfeld zullen deze teams alles op alles zetten om een ronde verder te komen. Op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent fc Harlingen? Kijk dan regelmatig op de website www.fc-harlingen.nl of volg ons op Social Media via FacebookInstagram en Twitter!

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Woensdag 16 oktober, UIT:

19.00 uur St. IJVC/Blauwhuis JO11-1 – fc Harlingen JO11-1 (Bekerwedstrijd)

 

Zaterdag 19 oktober, THUIS:

14.30 uur fc Harlingen JO19-1 – Balk JO19-2

 

Zaterdag 19 oktober, UIT:

09.00 uur SJO Arum/Stormvogels JO13-1 – fc Harlingen JO13-1 (Bekerwedstrijd)

09.30 uur Wykels Hallum JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

10.30 uur SJO Arum/Stormvogels JO15-1 – fc Harlingen JO15-1 (Bekerwedstrijd)

11.00 uur VSV’31 JO10-1 – fc Harlingen JO10-1 

Fc Harlingen JO-13 Foto's: E.c.A.
Fc Harlingen JO-19-1 Foto's: E.c.A.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zoutwinning Waddenzee door nalatigheid Provincie Fryslân

16-10-2019

HARLINGEN - Uit onderzoek van Omrop Fryslân blijkt dat de Provincie Fryslân zoutwinning in Friesland helemaal had kunnen stoppen.

De Meiden van Zeerobben

16-10-2019

HARLINGEN - Het zat VR1 van Zeerobben vorige week niet echt mee.

Nieuwe tenues voor Beloftes van Zeerobben

16-10-2019

HARLINGEN - De toezegging werd al gedaan op 25 mei jl. door Heerco Walinga van Wooncentrum Walinga.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Greenart Production Greenart Production VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Hubo-Faber Hubo-Faber Greenart Production Greenart Production Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus