Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
RSH & Trebol presents:

RSH & Trebol presents:

Zaterdag 26 oktober: Harlinger middag & Sloopfeest!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Stichting Harlingen Open Golf is op zoek naar nieuwe bestuursleden met passie voor de sport!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

09-10-2019

HARLINGEN - Een klein overzicht van wat er zich afspeelde bij de jeugdleden van fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen MO15-1 trof koploper St. Annaparochie MO15-1. Foto: P. IJdema.

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Bij deze leeftijdscategorie beleven de kinderen een hoop plezier tijdens de wedstrijden. En niet alleen tijdens de wedstrijddagen, ook op de trainingen die elke week op maandag en woensdag van 17.30 tot 18.30 uur gegeven worden hebben ze een hoop plezier. En het leuke is, iedereen die gek van voetbal is mag gewoon vrijblijvend langskomen en zelf het plezier beleven bij deze teams. Voetbalschoenen en trainingskleren aan en lekker meedoen! Alleen dan ervaar je het plezier. Fc Harlingen JO8-1 speelt voorlopig niet in competitieverband, dit om het spelplezier nog meer te behouden. Wél spelen ze onderlinge wedstrijdjes op de zaterdagen, lekker thuis zodat iedereen kan komen kijken hoe goed deze kanjers al zijn. Fc Harlingen JO9-1 reist zaterdag af naar Leeuwarden en gaat het daar opnemen tegen LAC Frisia JO9-3 en fc Harlingen JO10-1 speelt eveneens een uitwedstrijd en zij reizen af naar Tzummarum om het aldaar op te gaan nemen tegen JO10-1 van Tzummarum.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

JO11-1 was heer en meester op het veld in de thuiswedstrijd tegen SC Bolsward JO11-3. Er werd zowel voorin als in de achterhoede goed overgespeeld door de Harlingers en Bolsward kwam er eigenlijk niet aan te pas. Het werd 5-1. Zaterdag weer een thuiswedstrijd en dan komt koploper Balk JO11-3 naar Harlingen. JO12 gaat lekker en heeft de tweede winstpartij te pakken. In een thuiswedstrijd wisten ze met 2-0 te winnen van SC Joure JO12-2.

 

Fc Harlingen JO13

Na drie overwinningen in de beker en één overwinning in het nieuwe seizoen heeft JO13-1 afgelopen zaterdag in en tegen Deinum het eerste puntverlies geleden. In de tweede helft wanneer het 3-1 staat wist fc Harlingen de aansluiting te vinden door 3-2 te maken en was er nog hoop op de gelijkmaker maar een vrije trap vanaf zo'n 25 meter was onhoudbaar voor de Harlinger defensie en daarmee werd de eindstand van 4-2 bereikt.

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Vanaf het begin was het plan van JO15-1 duidelijk, zo snel mogelijk druk zetten en scoren tegen SWZ Boso Sneek. Dát duurde niet lang want in de 4e minuut werd het via een mooie combinatie 1-0 door de bal in de rechterhoek te plaatsen. Hierna ging het snel en stond het op slag van rust al 6-0. In de tweede helft kwamen daar nog eens 4 bij en werd de eindstand op 10-0 gezet.  JO15-2 verloor in Nijland met 2-1 van SDS/Nijland JO15-2 en MO15-1 trof thuis een sterke tegenstander, St. Annaparochie. Wederom een doelpuntrijke wedstrijd maar wel 1 die verloren werd met 4-7. Foto’s van deze wedstrijd zie je onderaan deze pagina ze zijn gemaakt door Peter IJdema.

 

Fc Harlingen JO17/MO17

Na het verlies van vorige week werden er afgelopen weekend wél de drie punten binnen gehaald door JO17-1. Met 6-4 wisten ze te winnen van SC Stiens JO17-2. Peter IJdema heeft prachtige foto’s van deze wedstrijd gemaakt en die zie je onderaan deze pagina. MO17-1 zag de uitwedstrijd tegen DWP afgelast worden. Aankomende zaterdag spelen de meiden thuis tegen de ploeg uit Grou GAVC MO17-1.

 

Mooi spel en overleg tussen de spelers van fc Harlingen JO17-1. Foto: P. IJdema.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 hebben nog geen punten kunnen behalen in hun competitie. In en tegen Oudehaske JO19-1 werd er voor de tweede keer op rij verloren. Het werd 5-1. Wie weet lukt het ze komende zaterdag wanneer ze Makkum JO19-1 thuis om 14.30 uur ontvangen.

 

En natuurlijk wordt er aankomend weekend ook weer volop gevoetbald bij fc Harlingen. Vanaf 9.00 uur openen de jongens van JO13-1 de dag en is er daarna op elk uur van de dag wel een wedstrijd te zien. Ook op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent fc Harlingen? Kijk dan regelmatig op de website www.fc-harlingen.nl of volg ons op Social Media via FacebookInstagram en Twitter!

 

 

 

Foto's: Peter IJdema.
Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 40 - 2019

09-10-2019

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 30 september - 4 oktober 2019.

Kling, Klong... Vroege vogels opgelet! ❄️

09-10-2019

HARLINGEN - Plannen om samen met zakenpartners, collega’s, medewerkers, team of vriendengroep het jaar af te sluiten en de feestdagen in te luiden?

VVH Dames 1 wint van Swette Switters

09-10-2019

HARLINGEN - Vorige week is de competitie voor de dames uit Harlingen al begonnen.

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen
Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot