Ga jij naar klas 3?

Ga jij naar klas 3?

Houd jij van sport óf vind jij dienstverlenende (zorg)beroepen leuk?
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

09-10-2019

HARLINGEN - Een klein overzicht van wat er zich afspeelde bij de jeugdleden van fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen MO15-1 trof koploper St. Annaparochie MO15-1. Foto: P. IJdema.

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Bij deze leeftijdscategorie beleven de kinderen een hoop plezier tijdens de wedstrijden. En niet alleen tijdens de wedstrijddagen, ook op de trainingen die elke week op maandag en woensdag van 17.30 tot 18.30 uur gegeven worden hebben ze een hoop plezier. En het leuke is, iedereen die gek van voetbal is mag gewoon vrijblijvend langskomen en zelf het plezier beleven bij deze teams. Voetbalschoenen en trainingskleren aan en lekker meedoen! Alleen dan ervaar je het plezier. Fc Harlingen JO8-1 speelt voorlopig niet in competitieverband, dit om het spelplezier nog meer te behouden. Wél spelen ze onderlinge wedstrijdjes op de zaterdagen, lekker thuis zodat iedereen kan komen kijken hoe goed deze kanjers al zijn. Fc Harlingen JO9-1 reist zaterdag af naar Leeuwarden en gaat het daar opnemen tegen LAC Frisia JO9-3 en fc Harlingen JO10-1 speelt eveneens een uitwedstrijd en zij reizen af naar Tzummarum om het aldaar op te gaan nemen tegen JO10-1 van Tzummarum.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

JO11-1 was heer en meester op het veld in de thuiswedstrijd tegen SC Bolsward JO11-3. Er werd zowel voorin als in de achterhoede goed overgespeeld door de Harlingers en Bolsward kwam er eigenlijk niet aan te pas. Het werd 5-1. Zaterdag weer een thuiswedstrijd en dan komt koploper Balk JO11-3 naar Harlingen. JO12 gaat lekker en heeft de tweede winstpartij te pakken. In een thuiswedstrijd wisten ze met 2-0 te winnen van SC Joure JO12-2.

 

Fc Harlingen JO13

Na drie overwinningen in de beker en één overwinning in het nieuwe seizoen heeft JO13-1 afgelopen zaterdag in en tegen Deinum het eerste puntverlies geleden. In de tweede helft wanneer het 3-1 staat wist fc Harlingen de aansluiting te vinden door 3-2 te maken en was er nog hoop op de gelijkmaker maar een vrije trap vanaf zo'n 25 meter was onhoudbaar voor de Harlinger defensie en daarmee werd de eindstand van 4-2 bereikt.

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Vanaf het begin was het plan van JO15-1 duidelijk, zo snel mogelijk druk zetten en scoren tegen SWZ Boso Sneek. Dát duurde niet lang want in de 4e minuut werd het via een mooie combinatie 1-0 door de bal in de rechterhoek te plaatsen. Hierna ging het snel en stond het op slag van rust al 6-0. In de tweede helft kwamen daar nog eens 4 bij en werd de eindstand op 10-0 gezet.  JO15-2 verloor in Nijland met 2-1 van SDS/Nijland JO15-2 en MO15-1 trof thuis een sterke tegenstander, St. Annaparochie. Wederom een doelpuntrijke wedstrijd maar wel 1 die verloren werd met 4-7. Foto’s van deze wedstrijd zie je onderaan deze pagina ze zijn gemaakt door Peter IJdema.

 

Fc Harlingen JO17/MO17

Na het verlies van vorige week werden er afgelopen weekend wél de drie punten binnen gehaald door JO17-1. Met 6-4 wisten ze te winnen van SC Stiens JO17-2. Peter IJdema heeft prachtige foto’s van deze wedstrijd gemaakt en die zie je onderaan deze pagina. MO17-1 zag de uitwedstrijd tegen DWP afgelast worden. Aankomende zaterdag spelen de meiden thuis tegen de ploeg uit Grou GAVC MO17-1.

 

Mooi spel en overleg tussen de spelers van fc Harlingen JO17-1. Foto: P. IJdema.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 hebben nog geen punten kunnen behalen in hun competitie. In en tegen Oudehaske JO19-1 werd er voor de tweede keer op rij verloren. Het werd 5-1. Wie weet lukt het ze komende zaterdag wanneer ze Makkum JO19-1 thuis om 14.30 uur ontvangen.

 

En natuurlijk wordt er aankomend weekend ook weer volop gevoetbald bij fc Harlingen. Vanaf 9.00 uur openen de jongens van JO13-1 de dag en is er daarna op elk uur van de dag wel een wedstrijd te zien. Ook op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent fc Harlingen? Kijk dan regelmatig op de website www.fc-harlingen.nl of volg ons op Social Media via FacebookInstagram en Twitter!

 

 

 

Foto's: Peter IJdema.
Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 40 - 2019

09-10-2019

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 30 september - 4 oktober 2019.

Kling, Klong... Vroege vogels opgelet! ❄️

09-10-2019

HARLINGEN - Plannen om samen met zakenpartners, collega’s, medewerkers, team of vriendengroep het jaar af te sluiten en de feestdagen in te luiden?

VVH Dames 1 wint van Swette Switters

09-10-2019

HARLINGEN - Vorige week is de competitie voor de dames uit Harlingen al begonnen.

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Greenart Production Greenart Production Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Broodje Nuchter Broodje Nuchter Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Greenart Production Greenart Production Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen